Ásó, ​kapa, nagyharang 18 csillagozás

Catherine Barry: Ásó, kapa, nagyharang

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egy házasságnak többféleképpen is véget lehet vetni. Könnyen, nehezen vagy katolikus módon. Ruby Blake számára nem létezik sírig tartó boldogság. Eamonnel kötött házassága tévedésnek bizonyult már az elején. Házasság volt egyáltalán? Vagy csak papíron létezett? Hogy biztos válaszokat kapjon, Ruby érvénytelenítési kérelemmel fordul az egyházhoz. Sorsa, és vele együtt Eamonné is az egyházi bíróság kezébe kerül, amely kérdések sorával halmozza el mindkettôjüket. Vajon helyesen döntött-e Ruby? Átlátja- e a bonyolult eljárás lényegét? És ami a legfontosabb: tényleg véget ért a házassága, vagy még csak most kezdôdik el? A humort pátosszal vegyítô Catherine Barry olyan utazásra hívja az olvasót, amely bepillantást enged egy szétesôfélben lévô házasság kritikus pillanataiba. A fô kérdés mindvégig az, hogy elég erôs-e a meglazulni látszó kötelék, és kiállja-e a végsô próbát. Ha nem, egyetlen lehetôség marad semmissé nyilvánítani.

>!
Pannonica, Budapest, 2005
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637319085 · Fordította: H. Prikler Renáta

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
hársvirág
Catherine Barry: Ásó, kapa, nagyharang

Ez a könyv sokkal jobb volt,mint amire számítottam. Mélységes őszinteséggel tárja fel,milyen buktatói vannak egy házasságnak,milyen fontos,hogy megosszuk egymással a problémáinkat,hogy ne hagyjuk magára a másikat a kérdéseivel.
A Bibliában van egy olyan ige,amely arra utal,hogy ne hagyjuk,hogy a keserűségnek bármely gyökere felnövekedvén ártson a lelkünknek, és ez igaz az emberi kapcsolatokra is.
Elgondolkodtató könyv, egyáltalán nem egy szabványos tingli-tangli. Ajánlom figyelmetekbe!


Hasonló könyvek címkék alapján

Julia Quinn: A vikomt, aki engem szeretett
R. Kelényi Angelika: Egy hajszálon múlt
John O'Farrell: A férj, aki elfelejtette a feleségét
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 5. – Remény
Susan Elizabeth Phillips: Angyali csók
Julie Garwood: A menyasszony
Nakahara Aya: Love*Com 1.
Susan Elizabeth Phillips: Törékeny szív