Kérdezd ​a szülésznőt! 6 csillagozás

Bölcs, pontos és őszinte válaszok a terhességgel és szüléssel kapcsolatos minden kérdésre
Catharine Parker-Littler: Kérdezd a szülésznőt!

Miért viszket annyira a hasam? Mire valók a terhességi vér- és ultrahangvizsgálatok? Tényleg rám mosolygott az újszülött babám? A terhesség és a szülés során a nők leginkább tapasztalt szakorvosra, szülésznőre vagy védőnőre bízzák magukat, tőlük várnak tanácsot és támogatást. Több száz valós kérdés a szülésznőkhöz, korszerű, megbízható információkat tartalmazó válaszokkal. Minden benne van, amit tudnunk kell a fogamzástól az új baba életének első hetéig. Olyan, mintha a szülésznőnk a nap 24 órájában rendelkezésünkre állna.

>!
M-érték, Budapest, 2011
320 oldal · ISBN: 9789639889880 · Fordította: Lipták Judit

Most olvassa 1

Várólistára tette 5

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Farby>!
Catharine Parker-Littler: Kérdezd a szülésznőt!

Catharine Parker-Littler: Kérdezd a szülésznőt! Bölcs, pontos és őszinte válaszok a terhességgel és szüléssel kapcsolatos minden kérdésre

Nem sok könyvet olvastam eddig a témában, így nem tudom, mennyire mérvadó a véleményem, de nagyon tetszett. Igazán minden részletre kiterjedő, jól áttekinthető, igényes könyv.
Néhány gondolatával nem tudtam egyetérteni/azonosulni (például többször felbukkan a forró fürdő ajánlgatása – szerintem ez nem feltétlenül egészséges ebben az állapotban, főleg az első trimeszterben), illetve természetesen a magyar viszonyok többször eltérnek a könyvben szereplőtől. Ennek ellenére ajánlom, más könyvekbe csak érintőlegesen lapoztam bele, de ebben sok hasznos dolgot találtam, vagy épp megnyugtatott bizonyos esetekben.

Aemitta>!
Catharine Parker-Littler: Kérdezd a szülésznőt!

Catharine Parker-Littler: Kérdezd a szülésznőt! Bölcs, pontos és őszinte válaszok a terhességgel és szüléssel kapcsolatos minden kérdésre

A könyv tematikája kérdezz-felelek stílusban mutatkozik meg. A felmerülő mindenféle kérdésre igyekszik tömör, érthető válaszokat adni. Egy némely kérdés elég meredek, naiv, de sebaj. Mindenre kitérnek legalább. Pozitívum, hogy a férfiak szemszögéből felmerülő kérdésekre is igyekszik megadni a feleletet.


Hasonló könyvek címkék alapján

Ina May Gaskin: Útmutató szüléshez
Czeizel Endre: Születésünk titkai
Babavárás kezdőknek
Ingeborg Stadelmann: A bába válaszol
Marguerite Smolen: Amit minden kismamának tudnia kell a terhességről
Orosz Katalin – S. Nagy Zita: A sorsformáló 9+1 hónap
Joanne Stone – Keith Eddleman – Mary Duenwald: A terhesség
Jocelyne Robert: A születés csodálatos története
Marie F. Mongan: Szülés, ahol én irányítok!
Kókai Magdolna: Ágy lábában van a másik…