Little ​Moments of Love 12 csillagozás

Catana Chetwynd: Little Moments of Love

Little Moments of Love is a sweet collection of comics about the simple, precious, silly, everyday moments that make up a relationship.

What began as stray doodles on scraps of paper became an internet sensation when Catana Chetwynd’s boyfriend shared her drawings online. Now, Catana Comics touches millions of readers with its sweet, relatable humor. Little Moments of Love collects just that – the little moments that are the best parts of being with the person you love.

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
160 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781449492977

Kedvencelte 3

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

>!
Bleeding_Bride ISP
Catana Chetwynd: Little Moments of Love

Napi egyet felírhatna az orvos borús hangulatra – avagy ilyen az, amikor a Facebook legjobb viral- posztjait végre kötetben is kézben lehet tartani.

>!
Algernon +SP
Catana Chetwynd: Little Moments of Love

– Tudod mi a legjobb?
– Mi?
– Mi.

A maga cukormázas-rózsaszínfelhős-cupidos pillanataival ezek bizony sokszor mi vagyunk :) Közösen olvastunk párommal, és ő mondjuk többször bólogatott, hogy „ez biztony te vagy, és ez is, meg ez is, meg az is”, de én is többször helyeseltem.
Ez a könyv ugyanis picit mi is vagyunk, és jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül magunk kis idióta, ám szívetmelengető pillanataival.
Kezdettől követem őket, sok ismerős volt, de vannak benne új képsorok is.

>!
160 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781449492977
>!
nettikeee P
Catana Chetwynd: Little Moments of Love

Ez a kis válogatás volt annyira cuki, és szólt legalább annyira rólunk, hogy párommal leültünk a telefon elé, és összeölelkezve jókat mosolyogtunk, meg bólogattunk rajta. Annyira mi vagyunk sok helyen, hogy az csak na! :D Nagyon megtalált engem/minket a képregény. :D
És lehet, hogy már láttam őket vagy 80x instán, de attól függetlenül, most is meg tudott nevettetni. :)

2 hozzászólás
>!
Sabinomi
Catana Chetwynd: Little Moments of Love

Ahh! Ezek a képregényes, sztoris, vicces könyvek nem az én műfajom. Már Sarah könyeit is elolvastam a nagy hype miatt, de mindenki írogatta, hogy mennyire magára ismert, én az esetek legjavában csak vakargattam az állam.
És akkor a KMK előállt ezzel a válogatással, és újra mindenhol ezt látom. És ilyen esetekben meggondolatlanul elolvasom, mivel csak egy órámba fáj… És hát most sem tudtak meggyőzni az ilyen fajta könyvek. Az egész könyvön kétszer nevettem fel hangosan, és párszor megmosolyogtam… Ennyi… Egy kb 100 humoros képsorral tele levő könyvtől azért többet várna az ember.
De… mégis ezt a könyvecskét jobbnak érzem, mint Sarah képregényeit… Itt sokkal többször éreztem, hogy na, ez hasonlít hozzám… A könyv elején a rajzok sokkal jobbak voltak, végén már azt vártam, mikor lesz vége…
És a pontszám? Hát igen, Sarah könyveire 4 csillagot adtam, de nem tudom miért. Ma már biztosan nem kapna ennyit. De mivel általában másik könyvhöz viszonyítom a pontszámot, már itt is meg akartam adni a 4 csillagot, de aztán rájöttem, hogy ha nem tetszett annyira, és azt félrepontoztam, akkor bár most pontozzak rendesen.
Szóval, nekem nem jött be túlzottan, de lehet próbálkozni fogok hasonlóval még, hátha egyik megtalál engem, és nem túlzottan sok idő „átnézni”. :)

>!
FitzwilliamDarcy667
Catana Chetwynd: Little Moments of Love

Valahol már találkoztam néhány kis panelsorral, de így összegyűjtve is jók voltak. Nagyon tetszik a rajzstílus a témák amiket feldolgoz eléggé hétköznapiak, de attól még végtelenül lehet azonosulni velük és nagyon sok helyen magára ismer az ember a párjával.

>!
Rori87
Catana Chetwynd: Little Moments of Love

IMÁDOM! Szinte a kezdetektől követem őket instagram-on és facebook-on. Minden egyes alkalommal mikor új képregényt tesznek ki felvidítanak, megdobogtatják a szívemet, és csupa jó érzéssel tölt el. Ahogy Catana megfogalmazta nem gondolta volna, hogy a „furi” kis szokásaikkal ennyi ember képes azonosulni, pedig én is magunkra ismertem sok képében. Hiába láttam már szinte az összes kis képregényt a könyv mégis annyira jól van összerakva, a mérete, az egész minősége szuper, nem bántam meg, hogy megvettem. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ultracuki kis könyvecske! :)


Hasonló könyvek címkék alapján

Ananth Hirsh: Lucky Penny
Matt Fraction: Sex Criminals 2. – Two Worlds, One Cop
Bill Watterson: The Complete Calvin and Hobbes
Bill Watterson: Yukon Ho!
Bill Watterson: Scientific Progress Goes „Boink”
Tom Gauld: Mooncop
Simon Tofield: Simon's Cat in his very own book
Kate Beaton: Step Aside, Pops
Simon Tofield: Simon's Cat – Feed Me!
James Tynion IV: The Backstagers 1.