Az ​árnypiac kísértetei (Árnyvadász univerzum) 23 csillagozás

Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

Az ​árnypiac tündérek, vérfarkasok, boszorkánymesterek és vámpírok találkozóhelye.

Az alvilágiak mágikus tárgyakat adnak-vesznek, sötét üzleteket kötnek, és a nephilimek elől gondosan rejtegetett titkokat rebesgetnek. Két évszázadon át rendszeresen megfordult itt más is – egy vendég a Csontvárosból, az árnyvadászok világának szívéből. Néma testvérként Zakariás a nephilimek törvényeire megtartására esküdött fel. Valaha azonban Jem Carstairs néven árnyvadász volt, örök szerelme pedig egy boszorkánymester, Tessa Gray. Jem az évek hosszú során számos város árnypiacán keres egy relikviát a múltból.

Kövesd Jemet, és miközben az eseményekhez az árnypiacokon zajló sötét ügyletek szolgáltatják a hátteret, olvashatsz Anna Lightwood kudarcra ítélt szerelméről, Matthew Fairchild nagy bűnéről és Tessa Gray tetteiről a világháborúban.

Valentine Morgenstern vásárol egy lelket a piacon, az ifjú Jace Wayland pedig szerető otthonra lel.

Valahol, valamelyik piacon… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
648 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577782 · Fordította: Kamper Gergely · Illusztrálta: Davood Diba
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
648 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634577621 · Fordította: Kamper Gergely
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
648 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789634577638 · Fordította: Kamper Gergely

Enciklopédia 112

Szereplők népszerűség szerint

Magnus Bane · Jace Wayland · Will Herondale · Jem Carstairs · Alec Lightwood · Clary Fray · Tessa Gray · Isabelle Lightwood · Simon Lewis · Henry Branwell · Raphael Santiago · Gabriel Lightwood · Gideon Lightwood · Cecily Herondale · Valentine Morgenstern · Tiberius Blackthorn · Zakariás testvér · Kit Rook · James Herondale · Ragnor Fell · Matthew Fairchild · Livia Blackthorn · Helen Blackthorn · Néma Testvérek · Max Lightwood · Tündérek Udvarának Királynője · Aline Penhallow · Maryse Lightwood · Robert Lightwood · Bat Velasquez · Lily Chen · Church · Max Michael Lightwood-Bane · Rafael Santiago Lightwood-Bane · Anna Lightwood · Ash / Hamu · Christopher Lightwood · Énókh testvér · Rosemary Crow · Wilhelmina Carstairs · Alastair Carstairs · Ariadne Bridgestock · Céline Montclaire · Elliott · Elyaas · Janus · Juliette · Manuel Casales Villalobos · Stephen Herondale · Thomas Lightwood · Zara Dearborn

Helyszínek népszerűség szerint

Párizs · London · New York · Csontváros · Üvegváros


Kedvencelte 2

Most olvassa 34

Várólistára tette 92

Kívánságlistára tette 144

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
deen
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

A novellák mindig valami kedves kis pluszt adnak a már ismert sorozatokhoz. Külön öröm volt számomra, hogy most Jem a közös szereplő mind a tíz novellában és az ő néma testvérré válását is nyomon követhetjük, ami így olvasva azért nagyon nehéz lehetett neki. Folyamatosan küzdött, hogy ember maradjon és mindvégig csak egy ember miatt ment tovább és tovább, Will miatt, akinek megígérte, hogy vigyáz Tessára. Egészen a kezdetektől 1900-as évek elejétől 2013-ig követhetjük nyomon Jem útját, ami azét elég kalandosra sikerült. Körülötte minden történetben megjelennek ismert vagy még kevésbé ismert szereplők, az ő életük elevenedik meg egy egy történetben. Nem tudnék olyat mondani, ami nem tetszett, de volt kedvencem: Alec és Magnus még mindig az etalon. Aranyosak és ez a történet róluk rávilágított arra, hogy Alec valójában mennyire jó ember és árnyvadász. Az utolsó novella egy kicsit fura volt, de gyanítom előbb-utóbb meg lesz rá a magyarázat. Jó volt ismét belemerülni ebbe a világba.

>!
ƨɔɴом P
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

Szeretem ezeket a gyorsan haladós kis novellás gyűjteményeket.
Mindegyik történetnek megvolt a maga súlya, de talán az utolsó etap volt az amivel igazán tudtam azonosulni és igazán tetszettek.
Tessa és Jem kis szösszenete igazán aranyosra sikeredett spoiler
Janus novellája volt az amivel még mindig nem tudok mit kezdeni, az alig pár napja olvasott Éjsötét Királynő után meg végképp nem. Mondjuk azért áldom magam, hogy ezt hagytam a végére az olvasási listában, így halvány fogalmam volt az egészről. Ettől eltekintve abszolút nem örülök neki.
Na de a novellák közül számomra a legkedvesebb Az elveszett ország c. novella volt. Max a legédesebb kis krapek a világon, és Magnus meg Alec a legcukibb szülők *-*
Kiakadt a cukiságmérőm teljesen :D
Rafe is haláli kis forma és annyira jó volt az egészet végig olvasni.
Édes volt, és vicces, ugyanakkor a Buenos Aires-i küldetés, pedig a maga nemében izgalmas volt.
Talán ezen a novellán nevettem a legtöbbet is, Cassie humora még mindig zseniális, plána ha olyanokról ír, akit érezhetően szeret és Magnus&Alec párosa ilyen. Róluk szerintem még száz novella is kevés lenne… :)
Lily volt még számomra a kis színfolt, róla is teljesen nyugodalommal olvasnék még sokkal többet, elég vicces volt már maga a megjelenése, hát még a beszólásai :D

>!
Belle_Maundrell
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

Olyan jó, hogy Cassandra Clare esetében a mindenféle kiegészítő köteteket és novellákat nem egy újabb bőr lehúzásának érzem, hanem tényleg hozzáadnak valami pluszt a világhoz és a karakterekhez. Nagyon vártam Az árnypiac kísérteteit, egyrészt mert ez végre egyben jelenik meg bárcsak így lett volna a Bane krónikák meg az Árnyvadász Akadémia is, másrészt meg Jem mindig is a szívem csücske volt, úgyhogy bármit szívesen olvasok, amiben szerepel. Mind a tíz novella nagyon tetszett, és érdekes volt végigkísérni Jemet a néma testvérek magányos útján. Eddig is nyilvánvaló volt, hogy nem lehetett könnyű Zakariás testvérként megszokni az életet, de jaj, úgy sajnáltam szegényt, hogy beindította az ölelgető reflexemet.
Az árnypiacot kezdettől fogva imádom, maga az alapötlet és az ábrázolása is nagyon tetszik, olyan vadregényes és bohém hatást kelt. Annyira jó lehet ott téblábolni, és ez, meg az elveszett örökös utáni kutatás olyan szépen keretbe foglalja a sokszor időben és térben is egymástól távol álló novellákat.
Nagyon tetszik, hogy minden történet előtt van egy kép, annyira szépek és hangulatosak, és amúgy is imádom az illusztrált könyveket, megérte ezt megrendelni. Mindegyik novell elvarázsolt a maga módján, nem is tudom, melyik tetszett a legjobban.
A Hosszú árnyékokban és A minden kifinomult apróságban jó volt megismerni Charlotte-ék és Cecily-ék gyerekeit, bár Matthewban egy kicsit csalódtam a végén. Anna Lightwood viszont a maga korában nagyon izgalmas személyiségnek tűnik, és imádtam Cecily és Gabriel hozzáállását. Kapnak egy jó szülő-pacsit.
Az Ismerkedés a veszteséggel igazi keserédes kényeztetés. Egészen meghatotta a pici szívem, és heves szeretgetési vágy fogott el Zakariás testvér iránt. Itt különösen tetszett az árnypiac ábrázolása, ez a tükrös dolog nagyon ötletes volt.
A Mélyebb szeretetre ugyanez érvényes, jó volt látni, ahogy Tessa és Catarina hasznosították a tudásukat a háborúban, és jaj, annyira jó volt megint együtt látni Jemet és Tessát. *ábrándos sóhaj*
A Bűnösök régi vágyamat elégítette ki, ugyanis mindig is borzasztóan érdekelt Jace igazi anyja, meg hogy Valentine hogy tudta őket annyira irányítani Stephennel. Szegény Céline tulajdonképpen csak sodródott az árral, én tényleg csak sajnálni tudom őt. Főleg, ha hozzáképzeljük, hogy milyen véget ért. Az egész élete rettenetesen szomorú volt.
A hajnal fia is az különösen kedves a kis szívemnek, mégiscsak benne van szegény drága kicsi Jace. Igen, őt is meg akartam szeretni. Ez van, karácsony előtt olvastam, tele voltam szeretettel. Nem is gondoltam volna, hogy Zakariás már a New Yorkba érkezése előtt találkozott vele, de jó ötlet volt így összehozni őket. És tényleg milyen jó lett volna, ha később is figyel rá. Imádtam az ismerkedést a Lightwood testvérekkel, Max nagyon édes volt, és Maryse gyengédebb oldalát is mindig örömmel látom.
Az elveszett országról nem is gondoltam, hogy ekkora szükségem van rá, de nagyon kellett. Sokkal jobb így, hogy rendesen megismertük a kis Rafael sztoriját, és hogy hogyan került Alechez és Magnushoz. Imádtam bepillantani a családi életükbe, Max elképesztően cukorfalat volt a kistesós dumájával meg a lelkesedésével. Jaj, a cukiságmérőm teljesen kiakadt. Robert Lightwood pedig végre megmutatta, hogy tud szerető apa lenni, olyan szívmelengetően szép volt, amikor elmondta Alecnek, hogy büszke rá és szeretné, ha ő lenne az utóda a Klávéban. Alec pedif megint megmutatta, hogy mennyire jó ember. Lily Chen igazi üde színfolt, őszintén szólva róla csak halvány emlékeim voltak, de most egy életre megjegyeztem, imádom a csajt. És személyes kedvencem, Elyaas, a démon is visszatért egy kis szónoklásra. Ő az egyetlen démon, akit valaha szerettem. :D
A Tűzön-vízen át is izgalmas volt, az egész elveszett örökös-vonal nagyon bejött nekem. Jó volt figyelemmel kísérni, hogy találtak rá Jemék Kitre az árnypiacon. Tessa bejelentésétől pedig eldobtam az agyam, nagyon megérdemelnek minden boldogságot az életben.
Az utolsó két történet előtt tartottam némi szünetet, ugyanis közbeiktattam az Éjsötét királynőt. Még szerencse, hogy begyűjtöttem az infót itt a Molyon, hogy ezek már a Gonosz fortélyok után játszódnak, különben jól lelőttem volna a poént. Szóval szerintem nem ártott volna valahogy jelezni a novellák előtt, hogy kb. melyik könyv előtt/után/közben játszódik. Petsze az elején ott van az évszám, de ez itt pont nem segít sokat, mert emlékeim szerint az egész Gonosz fortélyok történései 2013-ra esnek.
Na szóval, Az elveszett világ picit kilóg a sorból, inkább illet volna a Magnus novellák közé, mert vele ellentétben Jem nem kapott valami hangsúlyos szerepet a cselekményben. Viszont örültem annak, ahogy az élete alakult. Az első kettő mellett ez volt a legkevésbé izgalmas – de ez nem jelenti, hogy rossz –, de érdekelt, hogy alakul Ty spoiler sorsa az Éjsötét királynő után, és azért izgi volt bekukkantani Idrisbe. spoiler Irene pedig imádnivaló, és a nevéért is odavagyok.
A Bukjatok örökre sötét hangulata nagyon bejött, és Janus meg Ash is meglehetősen izgalmas karakterek. Viszont Janus felett még mindig nem tudok napirendre térni spoiler Érdekes és valamilyen szinten félelmetes volt a sunnyogása, meg ahogy a többiekre tekintett. spoiler Viszont közben sajnáltam is, szóval elég ambivalensek az érzéseim. És a befejezés természetesen már megint olyan, hogy muszáj lesz folytatnia. Ugyan Jem itt is kimaradt az eseményekből, de velük párhuzamosan bepillantást nyerhettünk a családi életükbe. Örültem, hogy végre Kit is megtalálta a helyét.
Szóval nagyon szerettem az egészet, megérte elolvasni, és tényleg csodásan kitölti a lyukakat a többi könyvben. Köszi, Cassandra Clare, hogy megint nem okoztál csalódást.

>!
H_Bianca_BandtheBooks
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

Nagyon,nagyon, nagyon szerettem és aki szereti az árnyvadászokat, ezt is biztosan fogja!
Fenomenális egy olyan történetet olvasni, mely 2007 óta tartja fent az emberek érdeklődését az árnyvadász világ iránt. Cassandra Clare tud valamit!

Nagyon örültem, hogy újra találkozhattunk Jemmel és Tessával. Végig követhetjük szerelmük révbe értét és azt a happy endet amiért olyan sokat küzdöttek, mind a ketten. Jó volt olvasni arról, hogy Jem hogy éli az életét néma testvérként, milyen megpróbáltatásokat kell kiállnia és hogy, mik zajlanak a titkos árnypiacokon, ahová árnyvadászok nagyon ritkán teszik be a lábukat.
Alec és Magnus, a gyerekeikkel még mindig cukik és csodás családot alkotnak, megismerkedhetünk Jace anyukájával, Matthew Fairchildal és barátaival, Anna Lightwood szerelmi életével, Janus tervével és Lily Chen őrölt beceneveivel is és végre megtudhatjuk az elveszett Herondeleek rejtegetett titkait is.
És még sorolhatnám, hogy kiknek a történeteit olvashatjuk, de nem fogom, olvassátok el inkább, megéri. :)

>!
getler
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

Nagyon jó végszó spoiler volt ez Jem és Tessa történetének. Imádom, ahogyan kibontották/megoldották/epikussá tették az ő szerelmi háromszögüket! Nagyon szívmelengető és megérdemelt, ahogyan véget ér. Jó volt végigkövetni Jem életét, és hogy milyen fontos szerepet is játszott ő a különböző generációk életében és a világ, a történelem alakulásában. A töredezettsége és az időben való ugrálás miatt nem volt számomra olyan átütő, mint mondjuk a Csontváros, jobban szeretem, amikor a fejezetek szorosan összekapcsolódnak egymással, de ettől függetlenül is jószívvel gondolok erre a kötetre :)

>!
Nagy_Nedda
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

Különleges élmény volt Jem szemszögéből látni a világot illetve megtapasztalni, hogy milyenek az árnypiacok. Nagyon a szívhez nőtt a Pokoli szerkezetek alatt, és nagyon megsirattam, hogy nem jutott neki olyan sok boldogság…de úgyérzem a könyvben most sokmindet megkaphatott amit eddig nem, és ez nagyon nagy örömmel tölt el….Nagyon várom a következő könyveit Cassinek…

>!
Tímea_Tamás
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

10 novellát tartalmazó kötet. Nagyon szép képekkel van illusztrálva. Minden történet elején van egy, ami arra vonatkozik. Remekül eltalált képek.
Nagyon, de nagyon lebilincselő olvasmány. Jem szemével láthatjuk a világot. Előszőr, mint néma testvér, aztán mint Jem. Három helyszinen játszódik a tíz történet. London, Párizs és New York.
Kicsit jobban megismerhetjük az „ősöket”. :) Nagyon érdekes volt olvasni, hogy mi minden történt velük is. Kalandos életük volt. ;)
A tíz novellából nem volt olyan ami nem nyerte el a tetszésemet. De ha ki kellene emelnem közölük valamelyiket, akkor kettő is lenne: Az elveszett világ és a Bukjatok örökre. Hát az a két történet!!!!! Hűha!!!!

>!
Herondale
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

Imádtam. Jem nagyon közel áll a szívemhez, egyszerre volt fájdalmas és örömteli, hogy olvashattam róla, arról, hogy milyen érzés Néma testvérnek lenni, majd újra egész embernek, kutatni az elveszett Herondale után és végül megtalálni. Mindemellett az se elhanyagolható, hogy valahogy mindig kapcsolatba került kedvenc karaktereinkkel és új dolgokat tudhatunk meg róluk.
Ha választanom kellene, hogy a tíz novella közül melyik volt a kedvencem akkor Az elveszett ország és a Bukjatok örökre novellákat mondanám. Annyira imádom Malecet, Max pedig a legédesebb teremtés a világon, csak úgy, mint Rafe. Ezzel pedig szöges ellentétben van Janus, akit nem is tudok hova tenni és reménykedek abban, hogy elbukik. De Janus ellenére is, a Bukjatok örökre szintén egy nagyon édes novella, vagy legalábbis a fele.
Cassienek most is sikerült fantasztikusat alkotnia, még ha párat meg is könnyeztem, vagy rendesen sírtam rajta, mint az Ismerkedés a veszteséggel végén, rettentő hálás vagyok mindegyikért és tényleg nagyon szeretném ha Janus felszívódna, még ha a lelkem mélyén egy picit igenis sajnálom.

>!
vildu
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

Nagyon-nagyon tetszett. Jem még mindig kedvenc… Zakariás testvérként is. Jó volt egy kicsit az ő szemszögéből is látni az eseményeket, és hogy mennyire próbálta megtartani saját halandó életének utolsó részleteit/érzéseit. Tökéletes kiegészítő kötet, ahol még jobban megismerhetjük a régebbi karaktereket, és a következő árnyvadász kötetek szereplői is jobban bemutatkozhattak.


Népszerű idézetek

>!
Ancalimë

– Tudja Will bácsi, hogy Londonban vagy? – kérdezte Matthew. – Találkozol vele? Ha Will bácsi megtudja, hogy Londonba jöttél, és nem látogattad meg, én meg közben tudtam róla, akkor nekem annyi. Nem élem meg a felnőttkort. Férfiasságom szépséges virága idejekorán hervad el. Gondolhatnál az elkerülhetetlen halálomra, Jem bácsi, de tényleg.

Hosszú árnyékok

Kapcsolódó szócikkek: Jem Carstairs · Matthew Fairchild
>!
Belle_Maundrell

A pillanatnyi csendből Max nyilvánvalóan azt a következtetést vonta le, hogy Alec nyitott a tárgyalásokra.
– Hozol kisfiút, kislányt vagy dinoszauruszt? – kérdezte.
(…)
– Nem. Most küldetésre megyek.
– Veled jövök! – ajánlkozott Max. – Árnyvadász leszek.
Max ezt is sokat hajtogatta, ami meg nyilvánvalóan Jace bácsikája bűne volt. Alec lemondóan pillantott Magnusra a kisfiú feje fölött.
– Gyere a papához, búzavirág – mondta a boszorkánymester, Max pedig gyanútlanul a kitárt karjába vetette magát.

357. oldal, Az elveszett ország

>!
Belle_Maundrell

Max ide-oda kapkodta a fejét a két apukája között, a szeme csillogott.
– Hozol nekem kistestvért? – kérdezte reménykedve.
Maxszel is éppen úgy megbeszélték a lehetőséget, hogy talán bevállalnak még egy gyereket, mint egymással. Arra egyikük sem számított, hogy a kisfiút így magával ragadja a lehetőség. Ahányszor csak valamelyikük kitette a lábát a házból, Max rákérdezett a kistestvérre.
Múlt kedden Magnus a kérdést megelőzendő felkiáltott.
– Nem hozok babát, Sephorába megyek. Sephorában nincsenek babák! – Ezzel már ki is rohant az ajtón.

356. oldal, Az elveszett ország

Kapcsolódó szócikkek: Magnus Bane · Max Michael Lightwood-Bane
>!
Belle_Maundrell

– Én bármire tudok táncolni (…), viszont a saját fülemmel hallottam Mozartot zenélni. Meg a Sex Pistolst a legjobb formájában. Megerősíthetem, hogy Simon zenekara több mint borzasztó.

423. oldal, Az elveszett ország

>!
Belle_Maundrell 

– Magaddal hoztad a barátodat is? – Ragnor Fellnek már rángatózott a szája széle. – Christopher Lightwood is a piacon van? Fel kell készülnünk rá, hogy hamarosan lángok emésztenek bennünket?
– Nem – felelte Matthew, aki láthatólag remekül érezte magát. – Christopher otthon van.
– Otthon Idrisben?
– A Lightwood család londoni otthonában, de az is elég messze van innen.
– Nem elég messze! – szögezte le Ragnor Fell. – Késedelem nélkül Párizsba indulok.

29. oldal, Hosszú árnyékok

Kapcsolódó szócikkek: Christopher Lightwood · Matthew Fairchild · Ragnor Fell
>!
Belle_Maundrell 

Alec Lightwood szunyókált, mert a parabataiával előző éjjel végig kupor démonokkal harcoltak, és Jace Herondale, aki a nephilimek között a stratégia nagymestereként tett szert hírnévre, a jelek szerint úgy gondolta, hogy a „nagyjából tucatnyi démon” viszonylag korrekt becslés az egészen pontosan harminchét démonra. Alec már csak dühből is megszámolta őket.

349. oldal, Az elveszett ország

Kapcsolódó szócikkek: Alec Lightwood · Jace Wayland
>!
Belle_Maundrell

Az ezüst köd valamelyest szertefoszlott, és már láthatta a csápjait duzzogva lógató Elyaas démont a pentagramma belsejében.
– Gyermek! – sziszegte Max felé. – Nem tudod, milyen sötét vérvonal a tiéd. Természetednél fogva hajlasz a gonosz felé. Állj mellém, lelenc a Pokolból, a dáridóimon…
– Ultra Magnus a bapám! – jelentette büszkén Max. – Apuci meg árnyvadász.
Alec gyanította, hogy a kisfiú az egyik játékáról szedte az Ultra Magnus nevet. Magnusnak láthatóan tetszett a dolog.
– Ne vágj a szavamba, amikor sötét démoni gyönyöröket ígérek neked! – morogta zsémbesen Elyaas, a démon. – Miért vágsz folyton a szavamba?
Max egészen felvillanyozódott , amikor meghallotta azt a szót, hogy „démoni”.
– Jace bácsi szerint megölünk minden demint – tudósított vidáman. – Minden demint!
– Nos, gondoltál már rá, hogy ez a te Jace bácsid meglehetősen goromba ember? – érdeklődött a démon. – Folyton leszurkál mindenkit, és gunyoros megjegyzéseket tesz.
Max mérgesen ráncolta a homlokát.
– Jace bácsit szeretem. Deminokat utálom.
Magnus a szabad kezével fogott egy filctollat, és újabb áfonyát rajzolt egy táblára, ezzel jutalmazván Maxet, amiért sikerrel ellenállt a mai démon csábításának. Ha Max szerzett tíz áfonyát, maga választhatta meg a jutalmát érte.

351-352. oldal, Az elveszett ország

>!
Belle_Maundrell

– Hogy van Magnus? Jól? És… sajátosan öltözködik?
– Még mindig dögös – felelte dacosan Alec. – Igen.

459. oldal, Az elveszett ország

Kapcsolódó szócikkek: Alec Lightwood · Magnus Bane · Robert Lightwood
>!
Belle_Maundrell

– Várj! Gyerekek? Többes számban? – kérdezte Alec, aztán egy pillanattal később ő is meghallotta azt, amit Magnus: apró lábak óvatos lépteit Max szobája felől.
– Az a kis pokolfajzat! – dörmögte Magnus. – Nyolc mesét olvastam neki.
– Magnus!
– Mi van? Én mondhatom rá. Csak te nem, mert az pokolian érzéketlen lenne.

469. oldal, Az elveszett ország


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Cynthia Hand: Angyalnyár
Seanan McGuire: Mélybe ránt a Lápvilág
Lauren Kate: Fallen in Love – Szerelemben
Rick Riordan: Percy Jackson és a görög istenek
Ransom Riggs: A különlegesek regéi
Christine Lynn Herman: Az elemésztő homály
Kiera Cass: The Selection Stories – Párválasztó történetek
Cathy Arrow: Fogság
Göthe Salmander: Legendás állatok és megfigyelésük
Darren Shan: A végzet szentélye