Red, ​White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék 1500 csillagozás

Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Mi ​történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg? Mikor édesanyját megválasztják az Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz, amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiatalokhoz szóló színarany a marketingcsapat kezében.

Csak egyetlen gond van vele: ellenséges érzelmei egy valódi herceggel, Henryvel szemben az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe kerül egy fénykép Alex és Henry botrányos összecsapásáról a walesi trónörökös esküvőjén, ez már az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol.

A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ám ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt ők ketten valaha várták volna. Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2019

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2023
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633999943 · Fordította: Moldova Júlia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635613656 · Fordította: Moldova Júlia
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635613656 · Fordította: Moldova Júlia

2 további kiadás


Enciklopédia 69

Szereplők népszerűség szerint

Alex Claremont-Diaz · Prince Henry of Wales · June Claremont-Diaz · Nora Holleran · Zahra Bankston · Beatrice hercegnő (Bea) · Amy Chen ügynök · Ellen Claremont · Cassius ügynök (Cash) · Percy Okonjo (Pez) · Shaan Srivastava

Helyszínek népszerűség szerint

Egyesült Királyság · Kensington (London) · Fehér Ház (USA)


Kedvencelte 285

Most olvassa 62

Várólistára tette 322

Kívánságlistára tette 433

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Tény, hogy ez a könyv egy szeretetbomba. Nagyon szórakoztató, pörgős. A szereplők kedvelhetőek, viccesek.
Alex az Amerikai Egyesült Államok elnökének a fia, Henry pedig a walesi herceg. Kettejük szövevényes történetét ismerhetjük meg.
Próbálok eltekinteni attól, hogy sokszor a brit királyi családot szapulja, ami hol jogos, hol nem. Az elején ráadásul félreérthető volt, mert úgy beszélgettek Alexről, vagy épp Alex-szel mintha tudnák már, hogy meleg. Aztán meg hirtelen mindenkit meglepetésként ér.. Ja, és bizony szokni kellett a stílusát is, mert az első három oldal után csak lestem. Ezektől függetlenül mégis szerettem.
Hiába volt azonban szórakoztató, a végére már szenvedtem vele. Az utolsó 40-50 oldalra alig bírtam rávenni magam, fogalmam sincs miért.

11 hozzászólás
Pati28 P>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

”– Néha az ember csak ugrik, és reméli, hogy nincs alatta szakadék.”

A Vörös, fehér és királykék nemcsak egy szimpla romantikus történet, hanem bővelkedeik cuki és humoros jegyekkel is, mely megmelengeti az olvasó szívét.
A regény két fiú kalandos és érzelmekkel teli életét meséli el nekünk, akik megismerkedésükkor még ki nem állhatják egymást. Mintahogy lenni szokott, ebben az esetben is igaznak bizonyul, hogy szócsatáik mögött sokkal többről van szó, mint az elsőre gondolnánk. Részesei lehetünk kapcsolatuk fejlődésének, miképp lesznek “ellenségekből” barátok, majd szerelmesek.
Alex és Henry között már az első fejezetben tapintható a feszültség és a kémia, ami a történet előrehaladtával csak jobb és perzselőbb lesz. Az írónő tökéletesen építi fel a szerelmi szálat közöttük, mely nemcsak gyengéd, de rendkívül érzelmes is minden szempontból. Bepillantást nyerünk szívük legmélyére, és már csak azt veszed észre, hogy drukkolsz azért, hogy mindez valós legyen. Poziciójuk és társadalmi különbözőségük révén sok akadályt kell leküzdeniük, mégha ez olykor nehézségekkel teletűzdelt utat jelent számukra.
Engem mindig képesek megragadni és elbűvölni az efféle love story-k, és ez most sem történt másképp.
Viszont negatív élményem is van a könyvvel kapcsolatban, ami az, hogy ezt a politikai felhajtást a srácok körül eléggé túlzónak találom. Ezt leszámítva nagyon tetszett és egy olvasmányos, remek történetet kaptam.

2 hozzászólás
ReadableWorld>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Felrobbannak az oldalak és az olvasó szíve.

Ez történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg.

Nehéz kicsit erről a sztoriról írnom, mert kirántott az olvasási komfortzónámból rögtön az első oldalak során. Más az írási stílus, valóban szokni kell pár fejezeten keresztül. A tavalyi év egyik legjobban várt kötete ez számomra, mégis majdnem, majdnem félretettem először, annyira furcsa volt. De ne tegyétek félre!

Általában kevésbé kedvelem az E/3-as kifejezésmódot, pláne, ha egyetlen szereplő gondolatait vetíti felénk az író, valahogy viszont Alex esetében mégis működött.
A ‘lendületes’ szó pörgött a fejemben olvasás közben, annyira sodort időnként, hogy majdnem kiugrottam a bőrömből a hullámzó energiától, amit a történet közvetített. Az alkoholködös részek alatt, egy-egy üvöltő zene mellett elérte nálam a könyv az áhított állapotot, azt, amikor már nehezen tudtam megkülönböztetni a saját valóságomat a kitalálttól.
Én ezért olvasok, lenyűgöz, ha egy író el tudja ezt érni, első könyve, meg minden, zseniális érzés volt.
Együtt éltem a szereplőkkel, megkaptam a csodálatos romantikus mesémet. Bár magam sem tudom erre miért meseként, miért nem egy lehetséges, de alternatív valóságként gondolok, megtörténhetne, ha nem is ezekkel a szereplőkkel, nem abban az élethelyzetben, de… Én hiszek abban, hogy a világ így működik, az én világom biztosan, időnként viszont jó visszaigazolást is kapni arról, más is tud még nagyokat álmodni, tele van a világ szeretetteljes, elfogadó emberekkel, ami élővé tud válni, ha sok ilyennel találkozunk.

Tetőtől-talpig egy romantikus mese, a herceg ellovagol a naplementébe Amerika első fiával, a transzatlanti szerelemtől az olvasó szétolvad, az erotikus jelenetektőlspoiler, felgyulladsz a lapokkal együtt, emellé a politika egy kellemes hidegzuhany, kellett a történethez egy komolyabban vehető szál is.

Egyes mellékkaraktereknél sajnos zavart a sok trágárság, kicsit belenéztem az eredetibe kiadásba, szerintem itt a fordítás kicsit el-elcsúszott, hiszen más a kultúrák között káromkodások jelentése és használata, emiatt vulgárisabb lett a nyelvezet az elképzeltemnél.
Ugyanez vonatkozik néhány szerelmes megszólításra is, de hát, ki problémázik minden ilyen apróságon?

A kedvenc karakterem Henry lett, szimpatikus volt az érzelmes, fekete köddel körülvett angol herceg gondolata. Egyszerűen szétolvadtam a leveleit olvasva, imádtam turkálni az érzelmei közt, belegondolni az indítékaiba. Alexet is szerettem, de egy kicsivel több jellemvonást szívesebben felfedeztem volna a főszereplőről, bár ez már nem az ő hibája volt.

Tetszett az elnökválasztási kampány, Luna karakterének létezési lehetősége, az angol királyi esküvő, a kedvenc részem az egész kötetben mégis a Los Angeles-i buli volt. Ott mindent megkaptam, amit akartam.

off

Szóval, újabb kedvencet avattam, biztosan újraolvasós lesz, jelen helyzetben kicsit korszakújítóbbnak is érzem bármelyik mostanában megjelenő magyar könyvnél, a stílus, a cukormáz, a meleg szerelem, örök kedvenc témáim egy new adult esetén, ez valamiért mégis kicsit más volt, mint a többi a kategóriájában.
Merészen ajánlom a kicsit pesszimistább beállítottságú, reménytvesztettebb olvasóknak, a műfaj kedvelőinek pedig abszolút kötelező.

14 hozzászólás
Edmond>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

„Történelmet írunk, igaz?”

Nagyon kellett ez a romantikus regény aktuálisan a kicsi lelkemnek, annyira jólesett olvasni, egyszerűen csak kikapcsolt, örömet okozott és teljesen elolvadtam Alex és Henry szerelmétől.

A történet két „rivális” fiúról szól, Alex szemszögéből követhetjük végig a cselekményt, aki egy fiktív Amerikában az elnöknő ( első, éljen a feminizmus! ) fia, akinek Anglia korona hercegével Henryvel kell hamis barátságot tükröznie a médiában ( lásd: Katniss és Peeta szerelme a kamerák előtt ), hogy a nemzetközi kapcsolatokat ápolják a két ország között, de a fiúk látszólag kicsit sem kedvelik, sőt utálják egymást. Ez az erős érzelem alakul át barátsággá, majd nem árulok el nagy spoilert, ha azt mondom: szerelemmé. Mindig is imádtam ezt a felépítést, egyébként a könyv számomra több helyen is egy modern, meleg Büszkeség és balítélet újragondolás. Alex rájön, teljesen félreismerte Henryt, és egész végig szerette. Csak ez a történet nem ilyen egyszerű: a hatalom, a kötelezettség, a rang nem engedi meg a fiúk szerelmének kiteljesedését, tilosban járnak, éppen emiatt is ragadja el az olvasó figyelmét a regény. Egyszerűen izgalmas, mikor tiltott szerelemről olvas az ember, amely kéz a kézben jár a lebukás veszélyével.
Tudjátok, lehet érezni, ha két szereplő igazán szereti egymást, mondhatni „működik a kémia” a sorok között, na itt szó szerint perzselt a papír, ha lapoztam egyik oldalról, a másikra.
Imádtam, imádtam, imádtam!
Az egészet, úgy, ahogy van, külön köszönet az írónőnek a sok-sok meleg történelmi alakra, íróra, költőre való utalásokért, az LMBTQ+ emberek szerelmi levelezéséért, mert ezekkel együtt többet adott a könyv, mint egy szimpla szórakoztató regény. Igazi meleg ikon helye van Alex – Henry párosnak, én pedig bátran állíthatom, rég olvastam ennyire jó meleg történetet. A műfaj kedvelőinek kihagyhatatlan olvasmány, aki pedig ismerkedik vele, szerintem a regényben nem fog csalódni!

16 hozzászólás
Linszyy P>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Ez egy nagyon édes történet volt. ^^

Előre szólok, hogy aki nem szeret melegekről olvasni vagy nem bírja a szexjeleneteket, azok ne ezzel a könyvvel szemezzenek. Ez egy NA szerelmi sztori, amiben drukkolunk a két főszereplőnknek, hogy minden nehézséget legyőzve végre összejöjjenek. Nagyon aranyos volt, imádtam követni a két fiút, Henry volt a kedvencem a kis sebzett szívével. Sajnáltam emiatt, hogy csak Alex szemén át láthatjuk az eseményeket. De ő volt az, akit leginkább meg kellett győzni, így érdekesebb volt a jellemfejlődése meg a nagy rádöbbenése, mivel Henry rég tisztában volt saját magával.

A politikai részt nem tudom megítélni, nem kaptunk belőle sokat, Alex hiába volt nagyon ügyes elvileg, csak tanulni, olvasni, beszédet mondani láttuk nagyjából, de hát ez a része volt a köret a lényeghez, ezért engem nem zavart, hogy nincs jobban kidolgozva. Mivel szerintem a könyvnek nem volt célja, hogy reflektáljon a mai politikai helyzetekre, így az írónő próbálta is elmosni a részleteket, mert hiába fiktív, rögtön a párhuzamokat kereshetjük a valósággal.

Engem nagyon magával ragadott a történet, végig izgultam és sokat nevettem, szóval nagyon jó kikapcsolódás volt. :)
https://youtu.be/oSuy_XTpgS8

3 hozzászólás
Hddorka>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Sajnos azok táborát fogom erősíteni, akik valamilyen oknál fogva csalódottan tették le ezt a könyvet. Az én tetszésemet nem sikerült elnyernie. Nagy reményekkel kezdtem bele a könyvbe, de ahogy haladtam az olvasással úgy veszítettem el az érdeklődésemet. Ennek a legfőbb oka a könyv besorolása. Ezt egy kicsit átverésnek éreztem. Miért Rubin pöttyös? Az LMBTQ miatt? Mert erotikusnak nem mondanám, sőt egyáltalán nem az. off Inkább ifjúsági kategóriába illet volna bele.
Lehet nekem voltak nagy elvárásaim, de egyszerűen nem jött a nagy áttörés, amitől azt mondhatom, hogy igen ez egy izgalmas, letehetetlen olvasmány. Egyáltalán nem mondom, hogy rossz, de nekem ez most kevés volt. A másik ami számomra egy kicsit unalmassá tette a könyvet, az a sok politikai leírás, kampány meg egyebek.
Alex és Henry szerethető karakterek. Legjobban a levelezéseik tetszettek, hiszen igazi érzéseik, gondolataik ott mutatkoztak meg igazán. Azt sajnáltam, hogy a történet a könyv vége fele indult csak be.
Összességében (a fent olvasható negatív dolgok ellenére) aranyos, könnyed történet volt.

5 hozzászólás
bhannaa>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Ez volt a legelső könyvem Casey McQuiston-tól,és te jó ég! MÉG TÖBBET SZERETNÉK!!! Nem elég ez az egy könyv, szóval remélem dolgozik a második könyvén a mi drága írónk! <3 Egyszerűen imádtam, annyira nagy szeretetbomba volt számomra és már kellett a kis lelkemnek egy ilyen történet!
Elképesztő volt az ami Alex és Henry közt volt, egyszerűen lehetett “látni” hogy ez egy tiszta szerelem és olyan kötelék alakult ki köztük amiért megéri küzdeni! Nagyon boldog voltam, hogy követhettem a fejlődésüket és tényleg elképesztő volt az amin ők végigmentek.
Nagyon nagy kedvenc lett ez a könyv, és biztos, hogy még olvasni fogom. Sokat vártam ettől a könyvtől, és szerencsére mégtöbbet kaptam! Ránézek a borítóra és egyszerűen muszáj mosolyognom, emellett repes a szívem. Nagyon érdekes volt mert látszik, hogy modern, 21. századi stílusban íródott és egy kicsit szokni kellett :D Ez is nagyon tetszett benne, hogy modern volt és teljesen beleéltem magam.
Alex egy nagyon támogató, vicces és szeretetteljes családba született bele. Annyira jó volt olvasni ezeket a részeket mikor együtt volt a család és látszott, hogy hiába váltak el a szülők érződött, hogy a kötelék megvan köztük.
Viszont Henrynek már nem volt ilyen elfogadó családja, szegénynek egyedül csak Bea volt ott és támogatta.
Nagyon sok komolyabb témát is érint szerintem a történet, mint például a social media hátrányai, illetve az elfogadás kérdése. Szegény Henry körül nagy volt mindig a felhajtás hisz a királyi család tagja, és mindenkinek megvolt felé az elvárása. Viszont szerintem Alexnak “modernebb” volt a családja és nem szörnyedtek el mikor kiderült az, hogy Alex meleg ellentétben Henry nagyanyjával a királynéval és Philippel. Ebben is nagy ellentét a két család. A szereplők nagyon imádnivalóak voltak, senkit nemtudtam igazán megutálni. Nyílván volt egy-két szereplő akivel nem értettem egyet viszont elfogadtam a véleményüket!
Nora és June haláliak voltak, viszont nagyon okosak is és látszott, hogy értik amit csinálnak. Nekem a politikai részek is nagyon tetszettek, így nem csak a szerelemre volt kiélezve a történet. Nagyon sokat kacagtam Henry és Alex csipkelődésein és azon, mikor Henry elpirult vagy zavarba jött egy-egy Alex megnyílvánulásánál! Henrynek nagyon nehéz múltja van ez meg is látszik, az elején nagyon elnyomható személyiség volt de a végére már nemhagyta magát.
Nagy volt a megfelelési vágya is, viszont a végére ezt a rögeszmét szerencsére elengedte. Az e-mailek is nagyon aranyosak illetve viccesek voltak, és ez a formátum is nagyon tetszett a könyvben. Annyira modern és annyira nagy “szeretem könyv”.
Órákig tudnék róla írni/beszélni. Annyi szereplő,annyi személyiség volt itt, hogy az valami fenomenális! Az örök kedvencem Zahra lesz! Haláli volt a karaktere, egyszerűen nem tudtad nem szeretni☺️
Tényleg mindenkinek ajánlom, akit nem zavar az LMBTQ téma, és a modern nyelvezet! Megéri elolvasni, hiszen nagyon jó kikapcsolódás lehet♥️
A vége pedig mesés volt! Minden a helyére került, és egyszerűen a nagy izgalmat átváltotta a megnyugvás érzete!
“ Történelmet írunk, igaz?”

5 hozzászólás
Mulán>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Elég érdekes könyv ez végre nem egy szappanopera meg semmi hasonló sokkal inkább intenzív szeretettet sugárzó történet.
Nagyon tetszettek a karakterek, érdekes megközelítés hogy egy elnök fia és egy herceg melegek de szerintem ez a mai „időkben” titkon is így van. Nem egy átlagos sztori az övéké melengette a szívem amikor olvastam mert annyira cuki az egész. Az üzenet is teljesen átjön az olvasó számára, nem tudok olyat írni róla amit mások nem mondtak volna már el.

Naiva P>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Erre a könyvre már az angol megjelenése óta várok és kíváncsi vagyok. Éppen ezért voltam olyan boldog, amikor megtudtam, hogy magyarul is meg fog jelenni.
Először nem is tudtam, mire számítsak. Csak annyit tudtam, hogy egy elsőkönyves, debütáló szerző YA fikciós regényéről van szó és, hogy gyakorlatilag, majdnem mindenki szereti Alex és Henry történetét. Külföldi oldalakon sokan oda meg vissza voltak ettől a könyvtől.
Sajnos én nem szerettem annyira, mint mindenki. De semmiképpen nem volt rossz könyv. Csak valamiért úgy érzem, sikerült most a helyén kezelnem. A könyv első negyedét jóformán untam. Arra vártam, hogy jöjjön el a kívánt hatás, ami egy-egy ilyen témájú könyvnél rögtön elő szokott jönni. Alex és Henry kapcsolata tetszett. Ellenségből barátok, majd szerelmesek. Ez tiszta sor.
De az írásmód miatt nem tudott úgy magával ragadni a történet és itt-ott erősen fanfiction-ös beütése volt a könyvnek. Szerintem E/3-ban élvezhetőbb lett volna a történet és a cselekmény is sokkal jobban ki lett volna bontva. Ami miatt képtelen vagyok maximális csillagot adni, mert a bonyodalmak és az élet nehéz kérdései is olyan könnyen meg lettek oldva, hogy az valami hihetetlen. Nem szeretem, ha egy probléma néhány bekezdéssel lejjebb már meg is van oldva.
Aranyos és szerethető könyv, de én sajnálom a legjobban, hogy nem tudtam neki maximális csillagot adni és, hogy nem lett kedvenc.

8 hozzászólás
bemese05 P>!
Casey McQuiston: Red, White & Royal Blue – Vörös, fehér és királykék

Imádom a srácokat! Okosak, viccesek és nagyon szeretik egymást! ♥ Szeretem ebben a könyvben, h nincs benne nagy kapcsolati válság. Nagyon szerettem Alexet, és szerettem Henryt is, de együtt kettejüket szerettem a legjobban! Ők ketten tesznek ki egy egészet! Egyetlen egy dolgot hiányoltam a könyvben, az pedig az epilógus. Nekem egy történet mindig úgy kerek, ha kapunk egy rendes epilógust! :)

2022.11.12.
Harmadjára olvastam a könyvet és még most is rengeteg új élményt nyújtott! ♥ Imádom Alexet, Henryt, Junet, Norat, Beat, Pezt és még sokáig sorolhatnám! :D Remek karakterek vannak a könyvben! Nagyon sokat nevettem rajtuk! Kezdve Zahra stílusával, aki kemény, de valahol belül, nagyon elrejtve, de talán lágyszívű :D Vagy itt van Pez, aki hiába szerepel keveset mégis egy olyan karakter, akit egyből megszeret az ember! Nora agya elképesztő és June pedig az egyik legjobb testvér, akiről valaha olvastam! Szerettem Alex anyukáját is, mert hiába ő az elnök, azért csak rájövünk, h a gyereke boldogsága a legfontosabb!
És itt van a két drága főszereplőnk! Imádom a kapcsolatukat! Ahogyan az elején Alex utálja Henryt, idegesíti, ki akarja zökkenteni, és végül kilyukadnak ott, h a legjobb barátok lesznek! Rengeteg boldog pillanatot okoznak az embernek olvasás közben! Nagyon szeretem ahogy Alex kiáll magukért és támogatja Henryt! Kicsit rózsaszín ködös néhol a könyv, de azért bekúszik 1-2 sötét felhő is! Henry pedig sok mindenben tényleg egy mesebeli herceg és imádom a kis titkát is, amit régóta őrizget a Claremont-Diaz testvérekről ;D
Az biztos, h nem most olvastam utoljára Alex és Henry történetét, mert az biztos, h ők mindig mosolyt fognak majd csalni az arcomra! ☺️
Köszönöm @DzsDzs88, h újraolvashattam veled, szuper élmény volt! ♥

2023.07.
Még mindig meg tud lepni ez a könyv ☺️ Nehéz szünetet tartani olvasás közben, mert annyira szeretem a srácokkal tölteni az időmet!
Csak egy dolog hiányzik a boldogságomhoz és az pedig egy epilógus vagy kiegészítő novella vagy bármi! ♥

7 hozzászólás

Népszerű idézetek

Könyvmolyocska1 >!

Leugrik az ágyról, és Kukoricakenyér ketrecéhez közelít, közben eléggé úgy érezve, hogy vásárra viszi a bőrét, de ugyanakkor muszáj bizonyítani az állítását– Alex gyakran kénytelen szembenézni efféle dilemmával.
– Hm – mondja. – Hogyan veszel rá egy pulykát a hurukkolásra?
– Próbálj meg te hurukkolni – javasolja Henry. – Hátha visszahurukkol.
Alex pislog egyet.
– Komolyan mondod?
– Rengeteget vadászunk tavasszal vadpulykára – magyarázza bölcsen Henry. – Az a trükkje, hogy pulykául kell gondolkodni.

Kapcsolódó szócikkek: Alex Claremont-Diaz · Prince Henry of Wales
TiszlaviczMarcsi I>!

– … Úgyhogy a teljes nevem… Henry George Edward James Fox-Mountchristen-Windsor.
Alex a plafonra bámul.
– Uramisten.
– Valóban.
– És én még azt hittem, hogy az Alexander Gabriel Claremont-Diaz az gáz.

174. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alex Claremont-Diaz · Prince Henry of Wales
4 hozzászólás
Mónika_T P>!

– Néha az ember csak ugrik, és reméli, hogy nincs alatta szakadék.

267. oldal

Edmond>!

– Ne írd át Jane Austen-regénnyé az életemet! – kiabál Alex.
– Figyelj, nem az én hibám, hogy Henry egy titokzatos és visszafogott fiatal herceg, te meg egy temperamentumos kis naiva, aki megtetszett neki, oké?

192. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Jane Austen-regény
shadowhunter1975 P>!

Nem jutott még eszedbe, hogy esetleg több út is állhat előtted, mint amin elindultál? Hogy eljuss oda, ahova akarsz, és megváltoztasd a világot, amennyire csak lehet?

190. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Alex Claremont-Diaz · June Claremont-Diaz

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A megbízó
Sarah Adams: Csalóka szerelem
Louise Bay: Mr. Szépfiú
Karina Halle: A lázadó herceg
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: A beosztott
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Mia Sosa: A legrosszabb esküvői tanú
Ruby Saw: Liv Jackson életei
B. N. Toler: Lélekvesztők