Borisz ​iskolába megy (Borisz) 8 csillagozás

Carrie Weston – Tim Warnes: Borisz iskolába megy

Egy napon Kotyogi néni egy új osztálytárs érkezéséről számol be kis csoportjának. Mindenki nagyon izgatott a hír hallatán. Amikor azonban az osztályajtó kitárul, és Borisz megteszi első félelmetes barna medve lépéseit társai felé, mindenki sikoltozni kezd rémületében.
Nem mintha Borisz bárkit is meg akart volna ijeszteni… éppen ellenkezőleg! Aztán történik valami, ami segít a nem is olyan félelmetes mackónak beilleszkedni társai közé.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Tündér, 2018
32 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155781094

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
gab001 P
Carrie Weston – Tim Warnes: Borisz iskolába megy

Tudtam, hogy haza fogom hozni a könyvtárból, aztán megláttam élőben és végképp eldőlt a dolog. Annyira cukik a rajzok, hogy nem tudom megunni a lapozgatását. Ebben a részben ismerkedünk meg Borisszal és az osztálytársaival, így érdemes lett volna ezzel kezdeni. Megtudhatjuk sok kis állatka között milyen nehéz dolga lehet egy hatalmas, szőrős, hangos és félelmetes medvének. Persze azt is, hogy mi mindenre jó egy ilyen barát. Nagyon szerethető.

>!
Tündér, 2018
32 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155781094
>!
Caledonia_Valley P
Carrie Weston – Tim Warnes: Borisz iskolába megy

Végtelenül aranyos történet, gyönyörű illusztrációkkal. A kisállatok tulajdonságai, tettei, a megjelenítésük mind-mind a helyén van, és olyan témákat boncolgat a sorozat minden egyes darabja, amikkel már érdemes ovis korban megismerkedni, és a mondanivaló elsajátításával a gyermekből jobb ember válhat.

>!
Négygyerekanyja P
Carrie Weston – Tim Warnes: Borisz iskolába megy

Nagyon aranyos történet, kb. a kétharmadáig teljesen bele tudtunk feledkezni a mesélésbe. Onnantól viszont mintha az író az órájára nézett volna és azt látta volna, hogy „Jaj, már csak egy percem van befejezni!”, és kb. ennyire össze is csapta volna.
Olyan jó lett volna bővebben olvasni a kibékülésról, és akár magáról a konfliktusról is! Így mintha épp a lényeg esett volna kútba…


Hasonló könyvek címkék alapján

Marék Veronika: Boribon és a hét lufi
Bonny Becker: Medve látogatója
Catherine Leblanc: Megérkezett!
Vázsonyi Endre: Rémusz bácsi meséi
Lázár Ervin: A Négyszögletű Kerek Erdő
Kormos István: Vackor az első bében
Bálint Ágnes: Én vagyok a Tévé-Maci
Nicholas Oldland: A melegszívű medve
Bálint Ágnes: Jó éjszakát, Maci!
Walt Disney – Micimackó – Kalandok a Százholdas Pagonyban