Ügynökjátszma 40 csillagozás

Carrie Cooper: Ügynökjátszma

Daren Nikosz Pryce ügynök Moszkvába tart, hogy pontot tegyen egy régóta húzódó ügy végére: meg kell szereznie egy drogszállítmány utolsó adagját, amely az utcára kerülve rengeteg áldozatot követelne. A feladat teljesítése közben azonban egyre inkább érzi, hogy munkája iránti szenvedélye ellenére egyre jobban vágyik egy másfajta életre, nyugodtabb jövőre szerelme oldalán.
Vajon képes lesz megtalálni a boldogságot a civil életben, vagy az akcióval és veszéllyel teli ügynöklétből sosincs kiszállás?

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
20 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929052
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
20 oldal · ISBN: 9786155929069

Kedvencelte 8

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 15

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Szöszmösz_Gorkie P>!
Carrie Cooper: Ügynökjátszma

Én kissé harapok bárminemű spoilerre, így úgy gondoltam, hogy inkább a végére hagyom ezt a novellát, mert fülszöveget nem láttam róla. Előbb elolvastam a Marionettjátszma mindkét részét, aztán vettem kézbe.
Így is jól esett olvasni ezt a kis szösszenetet, bár tény, hogy jobban igazodik az Ügynök tűsarkúban c. kötethez. Tökéletesen kiegészíti.

Nikosz akcióban! :) Nem is kérdés, nagyon tetszett. Nagyon szeretem Carrie Cooper stílusát, történeteit és az, hogy mindezt Nikosz szemszögéből olvashatjuk, csak hab a tortán. A cselekmény izgalmas és pörgős volt. Úgy olvastam volna még! :)

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
20 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155929052
Sippancs P>!
Carrie Cooper: Ügynökjátszma

Nikosz, Nikosz, Nikosz… de szívesen lennék még a fejedben!
Egy apró kis szösszenet Moszkvából, az utolsó adag alapanyag felszámolásának idejéből, illetve egy kis előzmény, amely meghozza a kedvet a következő részhez. Éppen ezért az Ügynök tűsarkúban és a Kétségekbe zárva között ajánlom olvasni.

5 hozzászólás
luthienlovemagic IP>!
Carrie Cooper: Ügynökjátszma

Carrie Cooper novellájára nagyon kíváncsi voltam, mert szeretem az ügynökös történeteket, és sok jót olvastam az írónő könyveiről, ezért érdeklődve vettem a kezembe. Nem is csalódtam, sőt, ez a rövid ízelítő kedvet csinált az írónő más műveihez. Főleg a hangulata tetszett, ahogy bevezetett a Moszkvai éjszakába és egyben a főszereplő gondolataiba. Jó volt, hogy nem csak az akcióra koncentrált, hanem az ügynök motivációjára is. Kellően megmagyarázta a szerző a miérteket, jó a történet íve. Egyensúlyban van a történetben az akció és az érzelmi oldal. A rövid terjedelem ellenére megfelelően felvázolt a háttérvilág, jó a karakterábrázolás.

Két apró szépséghibája van. A végét kicsit elkapkodottnak és lezáratlannak éreztem. A másik dolog, hogy nekem nagyon hiányzott az előzmény, bár ezt tompította, hogy a novella nagyon olvastatta magát.

Bővebben:
https://luthienkonyvvilaga.blogspot.com/2019/06/carrie-…

3 hozzászólás
Pandalány P>!
Carrie Cooper: Ügynökjátszma

Jól esett visszatérni Carrie Cooper izgalmas világába! :)
Az izgalmakban gazdag novella nagyon jó második részt ígér a Marionettjátszmának, alig várom!

Ács_Milán>!
Carrie Cooper: Ügynökjátszma

Bár olvastam már az írónő eddig megjelent regényei mindegyikét s már tudom hogyan folytatódik Lili és Nikosz története, ennek ellenére élveztem ezt a novellát is.
Nikosz moszkvai kalandja izgalmas volt és legnagyobb bánatomra a novella nagy részét ez tette ki. A romantikus lelkem sokkal jobban örült volna, ha a Lili – Nikosz párosról több lett volna benne.
Jobb lett volna a Marionettjátszma 1-2 előtt olvasnom a novellát, de így is remek szórakozást nyújtott.

Dorina_S>!
Carrie Cooper: Ügynökjátszma

Én rögtön az Ügynök tűsarkúban című regény után olvastam. Nagyon jó kis kiegészítő novella volt az előbbiekben említett történet és a Marionettjátszma első része között. Már a második részben is érdekelt a moszkvai akció, nagyon szívesen olvastam volna erről, és nagy meglepetés ért, amikor e kalanddal találtam szembe magam a lapokon. Bepillantást nyerhettünk egy kicsit az orosz alvilágba, ami nekem nagyon tetszett.

A főhős, pedig nem más, mint Nikosz. Ajj a görög adonisz, aki minden téren maga a tökély. Imádom a karakterét. Nem tudom, hogy sikerült ennyire tökéletesre megalkotnia az írónőnek, de elismerés járt érte. Belelátni a fejébe, pedig a bónusz volt.

Imádtam, és gyorsan fel is faltam a lapokat. A novella utolsó oldala, pedig tökéletesen készítette elő a Kétségekbe zárva történetét.

Dinah P>!
Carrie Cooper: Ügynökjátszma

Könnyed kis novella, amivel vissza lehet térni a második rész világába, ugyanakkor kellően meghozza a kedvet az újhoz. :)

janee P>!
Carrie Cooper: Ügynökjátszma

Imádom ezt a pasit. Veszélyes, szenvedélyes, dögös és tökös. Na meg ellenállhatatlanul szívdöglesztő. Kell nekem! :) Nagyon szeretek a fejébe látni, a gondolatait olvasni, az érzésein merengeni. Tökéletes szösszenet, viszont az Ügynök tűsarkúban előtt nem ajánlom. Ám a Marionettjátszma előtt vagy után szuper kis ízelítő a mi kis Nikosz ügynökünkről. :)


Népszerű idézetek

Sippancs P>!

A szemétnek mindenhol ugyanolyan a bűze – (…).

5. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Borsa Brown: A maffia gyermekei
Violet C. Landers: Éjfél
Baráth Viktória: A jófiú
Czinkos Éva – Ripp Gábor (szerk.): 100 mini történet
Ted Clever – Sid Clever: Kézműves novellák
Tatár Viktor: Szigorúan bizalmas
Gabriel Wolf: Something Sickly Unique
Gabriel Wolf: Valami betegesen más
Vavyan Fable: Édes, mint a bűn
Makai Máté: Koriolán dala