41. legjobb krimi könyv a molyok értékelése alapján

Ügynök ​tűsarkúban (Lili Green 2.) 151 csillagozás

Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

Lili ​Green megtapasztalta, hogy a sors egy váratlan fordulattal milyen könnyen a feje tetejére állíthatja az életét. A felkavaró kalandok után örömmel veti bele magát az erőszaktól és gengszterektől mentes, békés hétköznapokba. A nyugalom azonban nem tart sokáig: ezúttal Lili maga ugrik fejest egy FBI-akcióba, hogy segítsen megmenteni egy barátja életét. A megbízás nem mindennapi kihívások elé állítja: az éjszakai bárok erotikával túlfűtött világában kell elvegyülnie, majd a nyomok egy elit klub rejtett drogüzletéig vezetnek. A kezdetben sem egyszerű ügy egyre veszélyesebbé válik, és Lili – híven önmagához – pillanatok alatt ismét az események sűrűjében találja magát, az érzelmei pedig csak tovább csomózzák az amúgy is szövevényes szálakat.

Képes lesz Lili a tapasztalataira és az ösztöneire támaszkodva megállni a helyét egy olyan ügyben, amelynek sikerén egy jóbarátja élete múlik? Vajon a váratlan kalanddal a sors a szerelmesek pártjára áll, vagy végleg elszakítja őket… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
458 oldal · ISBN: 9786155692864
>!
Álomgyár, Budapest, 2017
602 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692857

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Nikosz Sztatopulosz · Lili Green


Kedvencelte 45

Most olvassa 4

Várólistára tette 50

Kívánságlistára tette 52


Kiemelt értékelések

Gorkie P>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

„-Melletted unatkozni? Drágám, te úgy vonzod a bajt, mint alkoholistát az italmérés!”

Lili Green visszatér és ismét vonza a veszélyes helyzeteket. Nevetésből, izgalomból, kínos jelenetekből nincs hiány, garantáltan beszippant a történet.

Nagyon szerettem A szemtanút, gyakorlatilag 2 nap alatt befaltam és ez most sem volt másként. Amikor végre volt időm leülni, abba se akartam hagyni, csak olvastam és olvastam… Aztán a vége felé legszívesebben félre tettem volna, hogy minél később fogyjon el. Máris hiányoznak a szereplők. :)

(…)

Nagyon szeretem Carrie Cooper stílusát, az írásai hangulatát, a cselekményvezetését, a karaktereit. Egyszerűen imádom az elejétől a végéig! Mosolyogva tettem le a könyvet, miközben sajnáltam, hogy vége lett és ismét búcsút kell intenem a kedvenceimnek!
Bárcsak itt lenne a kezemben a folytatás is! *-*

Bővebben:
https://olvasokorut.blogspot.hu/2017/11/carrie-cooper-u…

>!
Álomgyár, Budapest, 2017
602 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155692857
Bree_olvas>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

Nikosz….♡
Imádtam! Imádtam! Imádtam! ♡♡♡

Amit legelőször le szeretnék írni, az az, hogy ez egy igazán különleges történet. De komolyan. Carrie Cooper annyira jól bánt a szavakkal, annyira át tudta adni az érzelmeket, még E/3 személyben is, hogy az kiemelkedő és megemlítendő. Szó szerint a hullámvasutak mélysége és magassága között én is azon kaptam magam, hogy Lili fájdalmától majd összeroppanok, viszont a boldogságában úszom. Remekül sikerült megírni. Nikosz és ő egy igazán nehéz kapcsolatba kezdtek bele, aminél sosem lehetett tudni mit hoz a holnap. Nem olvastam még ilyenfajta románcról. Ennyire mélyen táplált érzésekről és ennyi kitartásról. Csodálatos volt ennek a szerelemnek a felvezetése, a kis el-el ejtett mondatok, a tüzes csókok, az apró érintések. Keveset láttunk, mégis annál többet éreztünk. Brilliáns.

De megéri? Megéri Rá várni? Hogyan tudnád elfelejteni azt az embert, aki életed legszebb pillanatait okozta?

Ez a mű ízig-vérig krimi kategóriába sorolható. FBI, drogok, a maffiai életmódhoz közeli elmebeteg emberek, akik szeretnének betörni a világba, meggazdagodni egy egész életre, és utána hátradőlni a kanapén, mint akik jól végezték dolgukat. Hah! Hát persze…ha ez ilyen könnyű lenne, akkor én is ezt csinálnám :D Na jó nem. Visszatérve, valóban az egész könyv olvasásán keresztül akciódús jelenetekkel találkozhattam, amik fokozták az izgalmakat. Ébren tartottak egész késő éjjelig, majd addig nem hagytak békén, míg a végére nem értem. Pörgött az agyam a következő fordulaton, de az írónő szintén okosan csavarta a szálakat, így véletlenül se találtam ki a következő lépést. A mű felépítése is dicséretre méltó, hiszen mindig a legfontosabb jeleneteket kaptam magam elé, kérdéseimre megkaptam a választ, majd ugorhattam bele fejest egy újabb bonyodalomba. Cseles ;)

Nem akartam befejezni. Sokáig akartam Lili Green világában lenni, de hajtott a kíváncsiságom és tudni akartam mit rejtenek a következő oldalak. Amikor elolvastam, azt éreztem, hogy úgy, mint Lili, én is megkaptam a valódi, tökéletes befejezést.
Szívszorító, izgalmas, csodálatos. Lili és Nikosz történetétől nehéz lesz megválnom. Imádtam olvasni, és tuti, hogy nem utoljára vettem kezembe!

3 hozzászólás
Bitten>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

Volt az a Görög…. emlékeztek? Na igen! Ő….Áhhh *legyint a kezével*
Miért van az hogy az a John jobban érdekel :D
Kikapcsolódtam, nevettem – észrevételeimet bejegyzésbe vetettem ;-)
De hol a folytatás?

http://bittennonblogger.blogspot.hu/2018/01/carrie-coop…

Sippancs P>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

Iszonyatosan boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a sorozatra, mert apám, ez tényleg jó volt! Úgy elrepült ez a 600 oldal két nap alatt, hogy még én is rácsodálkozom magamra, pedig a krimi – még ha romantikusan van is tálalva – nem igazán az én műfajom. Ez a történet viszont izgalmas volt, fordulatos, humoros és nagyon jó stílusú.
Nagy kő esett le a szívemről, hogy itt már egy komolyabb, tapasztaltabb Lilivel találkoztam. Nem volt semmi hiszti, csak káosz és felfordulás körülötte, ami olykor kifejezetten jól vette ki magát.
Amellett, hogy Nikosz felugrott az álomlistára, Johnban sem kellett csalódnom. Sőt! Annyit nevettem a beszólásain! Igazi kéjenc a pasi, aki még röptében a legyet is, mégis van benne valami nagyon szerethető.
A Walter-féle banda rendesen kihúzta a gyufát, undorító, hogy mennyire természetesnek vették, hogy istent játsszanak.
A végére viszont maradt három kérdésem:
1. Hova tűnt Amanda?
2. Nikosz hogyan oldotta meg, hogy spoiler? (Az én fejemben van egy olyan megoldás, hogy valójában spoiler.)
3. A folytatás miért másik sorozatként/ban jelenik meg?

3 hozzászólás
Felixa P>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

VÉGRE!!! Végre egy olyan könyv egy olyan történettel, amely olvasása után csak vigyorgok, mint a vadalma! Ez egyszerűen fantasztikus volt! Messze túlszárnyalta az első részt! Ha választanom kellene az olvasmányaim közül kedvenc főhősnőt, akkor Lili Green messze vinné a pálmát! Őszintén szólva szívesen magamra ölteném a tulajdonságait és a sokoldalúságát, különösen a nyelvtudását. Lili személyisége az első kötet óta határozottan pozitív fejlődésén esett át, ami rendkívül jót tett a karakterének. Nagyon nagyra értékeltem továbbá a szarkazmusát, szerfelett élveztem az Amandának szóló odapörköléseket. A másik kedvencem természetesen Nikosz… ❤ Jajjj! Én is odáig vagyok érte!!! Itt lett igazán a szívem csücske… ❤
John is hozta a formáját, őt is jobban lehetett szeretni ebben a részben.
És a sok jó ember mellett persze, hogy említést érdemel Amanda is… Őszőkeségét legszívesebben megtéptem volna, ha módomban állt volna benyúlni a lapok közé! Viszont ezzel a karakterrel is csak a történet színvonala lett fényesebb.
Összességében hatalmas olvasmányélmény a számomra a könyv. Nagyon bejött az írónő stílusa és maga a cselekményvezetés. Minden szinten megütötte a mércét: a helyszín, a karakterek, a végig fennálló izgalom, a váltott szemszögek, valamint a könyv hangulata is zseniális.
Azt hiszem ezek után nem meglepő, ha azt mondom, hogy új kedvencet avattam! :) ♡

4 hozzászólás
Ács_Milán>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

„Egyértelmű volt, hogy mennyire kiegészítik egymást, egyértelmű volt, hogy összetartoznak. Egyértelmű volt, hogy szeretik egymást.”

Nem nagyon olvasok krimi műfajú könyveket, mert nem igazán ez a kedvenc műfajom. De úgy érzem, hogy Carrie Cooper segített abban, hogy nyissak e műfaj felé is. Viszont az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a romantikus szál is sokat segített abban, hogy igazán élvezni tudjam a történetet.

A sorozat első része is nagyon megfogott, így nem volt meglepetés számomra, hogy a második rész is beszippantott. Izgalmas, fordulatos, cselekményekben és meglepetésekben is gazdag volt a történet.

Az első részben nem igazán lett a szívem csücske John, de ebben a részben bebizonyította, hogy tévedtem és átkerült a szimpatikus karakterek oldalra.
Lilit szerettem, annak ellenére, hogy sokszor olyan minden lében kanál érzésem volt vele kapcsolatban.
Na, és mondanom sem kell, hogy továbbra is Nikosz volt a legleg…, az álmaim netovábbja.

Annyi minden történt ebben a részben, hogy néha egy kicsit már-már soknak is éreztem.
Nagyon tetszett, hogy az írónő még a végére is tartogatott meglepetéseket… A Rodoszon játszódó fejezetek nálam mindent vittek és feltették az I-re a pontot.
A történet pontosan olyan befejezést kapott, amit elképzeltem és vártam.

Maximális 5 csillagra értékelem a könyvet, mert kérem, ilyen egy tökéletes romantikus krimi, mint ez a regény.

l_moni>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

Jobb volt, mint az első rész.
Lili itt már kevésbé volt idegesítő, sőt Jhon is szerethetőbb lett ebben a könyvben.
A történet izgalmas volt, voltak benne meglepő fordulatok. Na meg olyan szereplők akiket nagyon lehetett utálni.

2 hozzászólás
Bettina_94 I>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

Minden pillanatát imádtam. Nem akartam letenni, de azt sem akartam, hogy vége legyen. Carrie Cooper olyan fantáziával, logikával, humorral és szókinccsel van megáldva, ami már az első regényénél, A szemtanúnál, is lenyűgözött. Folyamatosan azon gondolkodtam, hogyan írhat ilyen lenyűgözően egy elsőkönyves írónő. Aztán a második regénye, az Ügynök tűsarkúban, végképp kiverte nálam a biztosítékot: csodálatosan érzelmes és izgalmakban gazdag.

Bővebben: http://irokkozott.blogspot.hu/2017/11/carrie-cooper-ugy…

BarbyMalik0112 P>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

Bővebb értékelés a blogomon: https://barbyesakonyvek.blogspot.hu/2017/10/carrie-coop…

"Csodálatos, izgalmas, tökéletes.
Krimi romantikával fűszerezve, ami egyszerűen magával ragadja az olvasót, és nem ereszti el a végéig. Humoros, romantikus, felejthetetlen. Nekem ezt adta a könyv. A sorozat pedig a kedvencemmé vált. Az írónő rettentő tehetséges, vicces és olyan váratlan fordulatokat alkot, hogy attól az olvasó álla teljességgel leesik. Szépen kidolgozott történet, amiből az ember még többet és többet akar állandóan. Telhetetlenség, de ez ilyenkor megengedett. ;) Nagyon várom Carrie Cooper további alkotásait!
És kinek ajánlom az Ügynök tűsarkúbant? Mindenkinek, aki izgalmakra, szórakozásra, romantikára és egy felejthetetlen olvasmányra vágyik, mert akkor biztos befutó lesz ez a regény."

Ella_Steel I>!
Carrie Cooper: Ügynök tűsarkúban

"Az írónő olyan történetet rakott össze, amit egyszerűen nem lehet letenni, annyira magába szippant, hogy nem tudsz tőle szabadulni. A történet egy percre sem laposodott el és, ha pár percre le is tettem a könyvet, akkor sem voltam önmagam. Folyamatosan kattogtak a fogaskerekeim és a szívemben hatalmas űr tátongott Nikosz nélkül.
Egyszerűen képtelen voltam igazán megválni tőle, miközben előre összeszorult a szívem tudva, hogy egyre közeledik a könyv vége. "

Bővebb értékelés: http://ellasteel.blogspot.hu/2018/03/carrie-cooper-ugyn…


Népszerű idézetek

BarbyMalik0112 P>!

– Megölelnél?
– Csak egy ölelés?
– Egy mezei ölelés.
– Nem tudom, hogy menni fog-e. A kezeimért nem mindig tudom vállalni a felelősséget.

308. oldal

1 hozzászólás
BarbyMalik0112 P>!

– Csak nem tényleg tőled ment el az a férfi?
– De, anya.
– És mégis ki ő? – kérdezte felvillanyozva az édesanyja.
– Egy ismerősöm.
– A lakásodat elnézve elég jól ismerhetitek egymást – nézett újra körül.
– Ha azt mondom, hogy csak párnacsatáztunk, hihető lenne? – kérdezte kínjában Lili.

35. oldal

BarbyMalik0112 P>!

– Voltál már házas?
– Nem.
– És van gyereked?
– Nincs. Legalábbis nem tudok róla.
– Nem vicces – lökte oldalba Lili a vigyorgó férfit.

22. oldal

Felixa P>!

Drágám, te úgy vonzod a bajt, mint alkoholistát az italmérés!

602. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lili Green · Nikosz Sztatopulosz
BarbyMalik0112 P>!

John egy ideig nézte a kanapén gubbasztó összetört lányt, majd töltött neki egy italt.
– Ennyire beleestél? – Odanyújtotta a poharat a lánynak, aki válasz helyett visszakérdezett:
– Voltál már szerelmes?
– Nem. Talán egyszer óvodáskoromban, de nincsenek jó élményeim róla.

293. oldal

BarbyMalik0112 P>!

Hiába érzem magam félembernek nélküled, azzal, hogy mindig el kell engedjelek, minden alkalommal többet viszel magaddal belőlem, és ha így folytatom, nem marad belőlem semmi.

390. oldal

BarbyMalik0112 P>!

– Miért kell neked mindig úgy betoppannod az életembe, hogy a súlyos szívritmuszavar és a rám ragasztott ostobán bámuló arckifejezés mellett olyan sokkélménnyel is megajándékozol, ami nagy mértékben fog hozzájárulni a kórosan korai öregedésemhez? Nem tudnál néha legalább egy galambpostát küldeni, hogy felkészülhessek rád?

589. oldal

BarbyMalik0112 P>!

[…] az a helyzet, hogy az én szívemre már nemcsak egyszerűen beleírták, hanem végérvényesen beletetoválták, hogy „Foglalt”.

579. oldal

vikcs>!

Itt jöttem rá arra, hogy az a bizonyosság, hogy bármerre is járunk a világban, bármi is történjen velünk, mi összetartozunk, megnyugvással tölt el. Hiszen azzal, hogy megismertem, és általa megélhettem valami egészen különleges dolgot, olyan ajándékot kaptam az Égiektől, amit soha senki nem vehet el tőlem.

580-581. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: A sötétség fogságában
Marilyn Miller: A vezér
Baráth Viktória: A főnök
Lakatos Levente: Aktus
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Varga Bálint: Váltságdíj nélkül
Borsa Brown: A maffia gyermekei
EndóRiel: Bosszúvágy
Tomor Anita: Álmodtam már rólad
Jud Meyrin: A múlt bűnei