Jóga ​& Pilates 2 csillagozás

Az egész test tornája
Caron Bosler: Jóga & Pilates

A ​jóga és a Pilates-testedzés elvei kiegészítik egymást. A képekkel illusztrált gyakorlatsorokat követve az olvasó a könnyebb feladatoktól eljuthat a haladó mozgásokig, melyek növelik a hajlékonyságot, a rugalmasságot, és segítenek a kisebb egészségügyi problémákon.
A jóga és a Pilates-testedzés elvei kiegészítik egymást: mindkettő gondosan ellenőrzött légzéstechnikával indítja a mozgássort, és mindkettőnél az adott pillanatra kell koncentrálni, azért, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a mozdulatokból.
A Pilates-gyakorlatok az egyensúlyra, a koordinációra, és a kontrollra való összpontosítással segítik a jóga némelyik nagyobb kihívást jelentő testtartását, míg a jógában rejlő szellemi összpontosítás megkönnyíti a Pilateshez szükséges koncentrálást.
A kötet gyakorlatain keresztül javítható a fizikai és szellemi egészség. A befejező rész kizárólag légzési és meditációs technikákat tartalmaz – megmutatja miként nyerhetünk vele a legtöbbet, hogyan találjunk rá időt,… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Egészséges összhang

>!
Alexandra, Pécs, 2007
256 oldal · ISBN: 9789633702956 · Fordította: Iváncsics Irma · Illusztrálta: Paul Forrester

Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 7


Kiemelt értékelések

fülcimpa>!
Caron Bosler: Jóga & Pilates

Caron Bosler: Jóga & Pilates Az egész test tornája

Elfeledtem, hogy ezt én pakoltam föl. Inkább jóga párti vagyok, a pilates kicsit bekavart, de meg kell állapítanom, hasonít nagyon. A képek nagyon jó útmutatók, és bátorítók – hajrá, hajrá –, hiszen nagyon szép testű emberek vannak lefotózva kitartott pózokban, ki nem akar hasonlítani hozzájuk?


Hasonló könyvek címkék alapján

Michael James Wong: Jógás srácok
Csehek Katalin (szerk.): A második szív
Jóga
Nikolic Anita: Az egészséges gerinc
Deepak Chopra – David Simon: A jóga hét törvénye
Mark Singleton: Jógatest
Dennis Genpo Merzel: Big Mind Big Heart – Találd meg az Utad
Carla Galli: Fiatalító jóga
Lukácsi Ákos: Yoga Budapest – Tél
Debbie Rosas – Carlos Rosas: A Nia-módszer