Hidden ​Bodies (You 2.) 16 csillagozás

Caroline Kepnes: Hidden Bodies Caroline Kepnes: Hidden Bodies Caroline Kepnes: Hidden Bodies Caroline Kepnes: Hidden Bodies Caroline Kepnes: Hidden Bodies

After ​the heartbreak of losing his girlfriend, Beck, Joe Goldberg thought he’d never love again. But when mysterious Amy Adam begins working for Joe at Mooney Books, he finds himself obsessed with his new employee. Amy is Beck’s opposite – she hates Twitter, she doesn’t even have an email address, she’s completely unsearchable online – and she quickly captures Joe’s heart. But just before Joe can ask Amy to marry him, she disappears, leaving a trail of clues in her wake.

Joe is then forced to do something so vile, so awful that he nearly loses his mind: he moves to Los Angeles to find Amy. He is tortured by a series of aspiring Angelenos – an insufferable stand-up comedian, philistine booksellers, a money-hungry nanny, and a slutty ghostwriter – before meeting his ticket to a more luxurious world: a surgically enhanced, social media–savvy heiress named Love Quinn. But Joe can’t stop stalking Amy, despite the world opening up to him with Love on his arm. Will Joe finally… (tovább)

>!
Atria, New York, 2019
448 oldal · puhatáblás · ISBN: 1982151005
>!
Simon & Schuster UK, London, 2019
452 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781471192647
>!
Atria / Emily Bestler Books, New York, 2016
448 oldal · keménytáblás · ISBN: 1476785627

7 további kiadás


Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

Kun_Csilla I>!
Caroline Kepnes: Hidden Bodies

Nem vagyok kibékülve a regény thriller besorolásával. Nekem ez egy kicsavart, feldarabolt, sós kútba tesznek, onnan is kivesznek, kerék alá tesznek… romkom. Hogy Joe elméjével nagyon nincs rendben valami, az nem vitás, de mivel az ő szemén keresztül látjuk a világot és benne az embereket – az ő tűhegyes, kíméletlen, de őszinte szemén keresztül –, egyetlen esetet leszámítva, képtelen voltam együttérezni az áldozatokkal.
Az első kötetet nem olvastam, csak a sorozatot láttam. Lenyűgözött az a könnyedség, amellyel a szerző egymáshoz fűzte a mondatokat, szinte letehetetlenné téve a könyvet. A regény utolsó harmada nagyon megfogott, úgy gondolom, ott kaptunk igazán mély betekintést Joe (és mindannyiunk) lelkének sötétjébe.

hila>!
Caroline Kepnes: Hidden Bodies

Ezért a könyvért én elutaztam Angliába, mert itthon se angolul se magyarul nem jelent már meg. Ami nagy hiba, gondolom a Netflixes sorozat hatására majd most végre észbekapnak és pikk pakk lefordítják és kiadják itthon is, mintha eddig is ez lett volna a terv….
A könyv ugyanott folytatódik, ahol a Te véget ér (vagy épp a sorozat).
Nehezen olvastam, túl sok a helyi utalás, vagy amerikai kulturális utalas, ami nekem nem mond sokat a bolygó ezen oldaláról, de Joe karaktere zseniális.
A könyv utolsó 100 oldala tele van fordulatokkal, olyanokkal amikről nekem az agyam elszállt, és röhögve ültem, h oke, ennyiszer bevinni a csalitosba könyvnek meg nem sikerült sose. :) Szuper volt, remelem Kepnes írja a 3.reszt, mert a vége követeli a folytatást.

ideyge>!
Caroline Kepnes: Hidden Bodies

A sorozat sokkal jobban tetszett, mint ez a rész. :( Túl sok az eltérés.

Clementine_929 P>!
Caroline Kepnes: Hidden Bodies

Összességében szerettem volna szeretni ezt a könyvet .. nem igazán sikerült. Szerettem volna utálni ezt a könyvet. Ez sem sikerült. A legnagyobb problémám vele az volt, hogy mintha az írónő elvesztette volna a fonalat félúton, milyen történetet is szeretne elképzelni. Sokkal kevesebb thriller jelleg, sokkal több szex, ami egy idő után nagyon kezdett idegesíteni. De a befejezés tetszett, kíváncsi vagyok, mi lesz a történet vége.

clarity>!
Caroline Kepnes: Hidden Bodies

az első sokkal jobb volt, de gondoltam, a sorozat 2. évada előtt elolvasom/meghallgatom a második könyvet. a sztori felhigult és ide-oda csapongott az írónő.


Népszerű idézetek

Szelén>!

A book lets you choose how much of the blood you want to see. A book gives you the permission to see the story as you want, as your mind directs.

Kun_Csilla I>!

People are so lonely, they spend their birthdays on the Internet, thanking people for wishing them a happy birthday, people who only know it's their birthday because Facebook told them.

46. oldal (Simon & Schuster, 2016)

Kun_Csilla I>!

In addition to Facebook and Twitter, Calvin has a website where he reveals everything you could ever want to know about him. He's an aspiring writer-director-actor-producer-sound designer-comic-improv player. Can you imagine yearning for attention so badly that your identity required all those hyphens?

42. oldal (Simon & Schuster, 2016)


A sorozat következő kötete

You sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J.D. Barker: The Fifth to Die
Stephen King: Misery
James Patterson – J.D. Barker: The Coast-To-Coast Murders
Dan Wells: I Am Not a Serial Killer
Ker Dukey – K. Webster: Pretty Lost Dolls
Chuck Palahniuk: Fight Club
Thomas Harris: The Silence of the Lambs
Dennis Lehane: Shutter Island
Samantha Downing: My Lovely Wife
John Marrs: The One