Camilla, ​Károly és Diana 3 csillagozás

Szerelmi háromszög
Caroline Graham: Camilla, Károly és Diana

Miután ​Diana Andrew Morton közreműködésével leleplezte a házassága titkait, azt a megbízatást kaptam, hogy írjam meg a Diana által „Rottweiler”-nek aposztrofált asszony igaz történetét.
Camilla barátai az elején védekező és védelmező állásponton voltak. Bántotta őket, hogy 'Diana tábora' – így nevezték a néhai walesi hercegnő támogatóit – bosszúálló és kegyetlen asszonynak állította be Camillát,aki tönkretette az évszázad „tündérmesébe illő” esküvőjét. Az ő szemükben Károly és Diana házassága távolt állt ettől, és Camilla sohasem volt az a gonosz cselszövő, mint amilyennek a sajtó beállította.
Camilla barátainak a segítségével, idővel kibontakozott a kép arról az asszonyról, aki a mai napig, még sohasem szólalt fel a nyilvánosság előtt a saját védelmében. A barátaira hárult a feladat, hogy elmeséljék a mai napig tartó szerelmi történetet, mely 1971-ben, egy sáros pólópályán bontakozott ki.
Ma már senki sem kérdőjelezi meg Camilla szerepét a walesi herceg… (tovább)

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Világsiker

>!
JLX, Budapest, 2005
316 oldal · ISBN: 9633052246 · Fordította: Reichenberger Andrea

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
girlhu
Caroline Graham: Camilla, Károly és Diana

Dianáról rengeteg cikk, könyv jelent meg, mennyire nem boldog, s hogy Károly és Camilla tették tönkre az életét. Ez a könyv viszont Camilla odaadó szeretetét mutatja be Károly iránt, s ami a legjobban meglepett, Dianát úgy ábrázolják, mint egy mentális problémákkal küszködő nőt, aki a média manipulálás mesterévé vált.


Népszerű idézetek

>!
girlhu

Arra kérdésre, hogy gondolt-e arra, hogy valaha királynő lesz belőle, azt felelte, hogy „az emberi szívek királynője”-ként szeretne ismertté válni.

Diana, a kívülálló


Hasonló könyvek címkék alapján

James Herriot: Az élet dicsérete
Jeffrey Archer: A dicsőség ösvényein
Bill Bryson: Shakespeare
Antonia Fraser: VIII. Henrik hat felesége
David Beckham: David Beckham
Elias Canetti: A megőrzött nyelv
David Hilliam: Királyok, királynék és fattyak
Alison Weir: Lady Jane
Luca Caioli: Cristiano Ronaldo
Alison Weir: Lady Elizabeth