Holtodiglan 13 csillagozás

Carol N. Fire: Holtodiglan

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Mialatt Axel di Sun, a világhírű rocksztár a civilizációtól elvonulva az afrikai szavannán forgat, a távoli nagyváros dzsungelében szadista sorozatgyilkos rejtőzködik…
A Titokzatos nyomát széttiport pillangók és megcsonkított áldozatai jelzik… Kutató pillantása végül Axel gitárosának lányára, Lindára szegeződik… – s kíméletlen hajsza veszi kezdetét, amelyben a rocksztár, oldalán a gyönyörű fotómodellel, Arrisette-tel, megpróbálja csapdába csalni a félelmetes ellenfelet…

Más néven, más címmel is megjelent: Fejős Éva: Most kezdődik
Nem azonos az írónő vámpírtörténetével: Fejős Éva: Holtodiglan

Eredeti megjelenés éve: 1999

>!
Totem, Budapest, 1999
296 oldal · ISBN: 9635901283

Most olvassa 3

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

kolika>!
Carol N. Fire: Holtodiglan

Teljesen eltér az eddig ismert Fejős Éva stílusától (merthogy az álnév alatt ő rejtőzik). Az érzelmi szál mellett fontos szerepet kap a krimis szál, ami kimondottan tetszett.Jónak tartom alapötletet,de némely szereplőről még többet is megtudtam volna, picit hiányérzetem maradt a regény után. Szívesen olvasnék még hasonló jellegű írást az írónőtől.

madyson>!
Carol N. Fire: Holtodiglan

Ez úgy volt,hogy megtetszett Fejős Éva: Most kezdődik borítója,fülszöveg alapján pedig még inkább kíváncsi lettem a történetre.Az írónőtől még nem olvastam semmit /nem éreztem rá késztetést/ látatlanban nem akartam több ezret költeni egy kétséges könyvre,használt példány vadászása közben akadtam rá a tényre miszerint,ez egy régebbi könyv új kiadása,így sikerült gazdaságosan kielégíteni a kíváncsiságomat.
Alapvetően kellemes olvasmány,jó humorral,én speciel egyes részeknél hangosan kacarásztam.Ami rettentően zavart az az egyes jelenetek közötti időben való ugrások.Volt,amikor a fejezet végén esett le,hogy a múltban vagyunk,és nem az előző jelenet folytatását olvasom,ennek ellenére bátran ajánlom mindenkinek aki mélyen szántó gondolatok helyett könnyed kikapcsolódásra vágyik.

Kiskópé P>!
Carol N. Fire: Holtodiglan

Na most ezt a könyvet véletlen találtam, mert ugyanezen írónő ugyanilyen című könyvét kerestem, de nagyon örülök, hogy végül ezt is elolvastam, mert a másikhoz képest ez nagyon jó!

Atyaég, én „lerágtam a körmeim” a végén.. ahh. nagyon durva :)))
Mondanám, hogy jóhogy nem filmben néztem meg, de vizuálisként, lehet jobban jártam volna egy sima filmmel…brr…
Az egész könyv felépítése hm nemtom eldönteni jó vagy rossz, hogy folyamatosan ugrál történet szálak közt, időben is, személyekkel is, sokszor a 2. mondatnál újrakezdtem, hogy ja akkor most itt és ezzel a szereplővel folytatja :))
Van benne szerelem, meg büszkeség, önzőség, rossz gyerekkor, megfélemlítés, bántalmazás, előítéletek miatti feszkó, hogy mi lesz a következmény.
A végére lesz nagyon izgi és felgyorsul az egész, de közben is akadnak a humoros mellett izgi részletek.

Adrinéni>!
Carol N. Fire: Holtodiglan

Szerelmes krimi. Úgy emlékszem, hogy nem volt rossz könyv.


Népszerű idézetek

Kiskópé P>!

Yvonne a barátnőm, néhány évvel idősebb nálam, valaha ő is modell volt.
Ő előbb szállt ki a szakmából, egy sajnálatos autóbaleset miatt, amely kapcsán néhány hónapig iszonyú drága, "vasakat” hurcolt a sípcsontjában. Yvonne – nak valami furcsa perverziója, hogy időnként száguldó autókkal kerül kapcsolatba, többnyire, mint gyanútlan gyalogos. Szerencsére mindig megússza pár hónap kórházi kezeléssel.


Hasonló könyvek címkék alapján

Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok
Borsa Brown: A maffia gyermekei
Cathrin Smith: Eredet
Cornelie C. G.: Talán mindörökké
Frei Tamás: A bankár
Egri Zsanna – Hauser Tamás – Kocsis Nagy Noémi – Violet C. Landers – Saláth Barbara – Szamilák Tünde – Tiszlavicz Mária: Egy őrült történet
Borbás Edina: Hullámok csapdája
Fejős Éva: Most kezdődik
Cornelie C. G.: Érzelmi vírusveszély
Estelle Brightmore: 13. napon