Agglegények ​éjszakája / Pokoli nászút 7 csillagozás

Carla Cassidy: Agglegények éjszakája / Pokoli nászút

Agglegények éjszakája:
Bachelor Moon legendája szerint amelyik agglegény teliholdkor a főtéren áll, fél éven belül megházasodik. Sam Connelly, az FBI-profilozó sosem akart családot, csak azért érkezett a városkába, hogy elszakadjon a munkájától. Ám a panzió tulajdonosa, Daniella felkelti az érdeklődését, ahogyan a telkén talált hulla is…

Pokoli nászút:
Black Creek lakói kitalálják, hogy a nászutasok paradicsomává teszik városkájukat, és átneveztetik Honeymoon Havenné. Valakinek azonban ez nem tetszhet, mivel kettő házaspárt is megöl. Az FBI odaküldi két ügynökét, játsszák el a nászutasok, vagyis a csali szerepét. De Cassie és Mick korábban már együtt töltött egy szenvedélyes éjszakát. Mi lesz, ha megint egy ágyon kell osztozniuk?

>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
176 oldal · ISBN: 9789634079682
>!
Harlequin Magyarország, Budapest, 2016
304 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634079675 · Fordította: Alföldi Zsófia, Sajó Tamás

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 17


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
Carla Cassidy: Agglegények éjszakája / Pokoli nászút

Számomra mind a két történet nagyon bejövős volt.
Igazából minden tetszett bennük.
Történet, kidolgozás, karakterek.
A krimi szál mind a két sztoriban igazán izgalmas és fordulatos volt. Meglepődtem a tetteseken. Lehet fáradt az agyam, de egyikre se jöttem rá magamtól.

>!
Dora_Sullivan
Carla Cassidy: Agglegények éjszakája / Pokoli nászút

Mindkét történet kellően izgalmas volt ahhoz, hogy szerethető legyen.
Az elsőben tetszett és megfogott Macy közvetetlensége és az, hogy Sam „nyakára” járt.
Tetszett, hogy Sam bár nem akart komolyabb kapcsolatot kialakítani és túlságosan belegabalyodni Daniellába és annak lányában, de fokozatosan mégis az akaratán kívül történtek meg mind ez.
Tetszett, hogy az írónőnek sikerült az orromnál fogva vezetnie, s elhitetnie velem, hogy más a hunyó…és nem az aki tényleg az volt. De ettől volt csak izgalmasabb a vége. A vége amely átfordult cukiba, de azt gondolom, hogy ez a kis cukiság kellett is, s így volt a legjobb befejezés. :)

A másodikban meg az tetszett, ahogyan Mick nem hagyta magát eltántorítani attól, hogy 'felolvassza' Cassie szívét, és hogy leásson a gyökérnek a mélyére, amely miatt senkihez sem mert eddig közel kerülni a lány. Tetszett az, ahogyan vele viselkedett. A pajzán, kaján viselkedését meg egyenesen imádtam.
Cassie-ben meg az tetszett, hogy annak ellenére, hogy nem akarta a férfit, ahogyan a változatosságot sem, mégis fokról-fokról a végére el merte engedni magát, és felfedezni azt, hogy Mick mellett biztonságban lehet, és boldog.
És ahogyan az első kötet, ez is izgalmasra sikeredett… és őszintén leesett kissé az állam amikor kiderült, hogy ebben a kötetben meg ki volt a hunyó…

S külön tetszett, hogy később derült csak ki, hogy ki lehet a rossz fiú, s hunyó, mert ettől vált izgalmassá, s érdekesebbé ez a két kis történet. *.*

8 hozzászólás
>!
Dianka
Carla Cassidy: Agglegények éjszakája / Pokoli nászút

Agglegények éjszakája
Nem tudom, de a fülszöveg sokkal jobban tetszett, mint maga a történet, amúgy nem volt rossz, de elég kiszámítható. Az viszont különösen tetszett, hogy több gyanúsított is akadt így nem volt egyhangú. Szerethetőek voltak a szereplők, Macy „hercegnő” nagyon cuki volt, Daniella és Sam pedig jól kiegészíti egymást. 4*
Pokoli Nászút
Sokkal izgalmasabb és összetettebb volt, mint az előző történet. A megoldandó nyomozás is érdekesebb volt. A szereplők kidolgozottabbak és pont ellentétes az előző sztoriban a két pár. Itt a férfi főszereplő Mick a vidámabb, lazább és Cassie a zárkózott, morc, kicsit szigorú, rendmániás, de jószívű karakter, aki a gyermekkori traumák miatt lett visszafogott, magányos és egy kicsit kontrollmániás. Mick és Cassie is nagyon összeillő párost alkot, ellensúlyozzák egymás „hibáit”. 4*


Népszerű idézetek

>!
christine

— Akkor mit csinálsz?
– Üldögélek és gondolkodom.
– Néha én is szoktam gondolkodni, de csak üldögélni nem szeretek.

>!
christine

– Ha a Mama Kávézója mellett dönt, mindenképpen Tinától rendeljen. A legjobb barátnőm, benne nem fog csalódni.

Agglegények éjszakája

>!
christine

Igen, telihold volt, és az Agglegények Holdja örökre elhozta nekik a szerelmet.

>!
zuna19 P

– Elvonult a vihar, a nap süt, azzal meg nem tudok sok mindent kezdeni, ami tegnap történt.

1. történet

>!
christine

– Nem, szívem. Szerintem sosem fogják megtalálni apát — válaszolta végül.
– Én is így gondoltam – felelte Macy meglepettség nélkül. – Szerintem ideje új apukát keresni. És szerintem Mr. Sam jó apuka lenne.

>!
zuna19 P

– Jó kis nap volt – állapította meg Macy.
– Igen. De én mindig szeretek a kedvenc kislányommal lenni – felelte Daniella.
– Szerinted egyszer megtalálják apát?
Macy kérdése Daniella elevenébe hatolt. Múlt évben kezdett lánya kérdezgetni az apjáról – akit sosem ismert. Daniella fejében millió válasz merült fel, amely megnyugtathatta volna a kicsit. Tudta azonban, hogy Macynek végül el kell mondania az igazságot.
– Nem, szívem. Szerintem sosem fogják megtalálni apát – válaszolta végül.
– Én is így gondoltam – felelte Macy meglepettség nélkül. – Szerintem ideje új apukát keresni. És szerintem Mr. Sam jó apuka lenne.
A férfi nevének hallatán melegség töltötte el Daniellát.
– Kedvesem, ő csak egy vendég. Egy hét múlva már megy is.
– De talán maradásra bírhatnám – vetette ellen Macy. – Azt mondta, az én hercegnőjárásom a legszebb. Kedves, jó az illata, és szerintem nagyon megszeretne, ha keményen próbálkoznék.

1. történet

>!
Kriszter

– De anyu, már most is szeretem Mr. Samet, és tudom, hogy te is szeretnéd, ha igyekeznél – felelte a kislány. – Először azt hittem, zárkózott típus, de összeszedte magát!


Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Barrick: Halálos keringő
Karel Čapek: Elbeszélések
Rónaszegi Miklós (szerk.): Különös történetek
Vavyan Fable: Édes, mint a bűn
J. D. Robb: Halálos rögeszme
Liliana Hart: Go-go girl és a halott örökös
Julie Garwood: Árnyéktánc
M. C. Beaton: Agatha Raisin és az életveszélyes esküvő
Giuditta Fabbro: A nyomozónő – Kísért a múlt
Vavyan Fable: Ki feküdt az ágyamban?