A ​legmélyebb titok 5 csillagozás

Carla Buckley: A legmélyebb titok

Eve ​Lattimore családja pont olyan, mint külvárosi utcájuk bármely másik családja, egy dolgot leszámítva. A tizenéves Tyler ritka betegségben szenved, ami miatt rendkívül érzékeny a napfényre, ezért életét súlyos függönyök és zárt ajtók mögött tölti, és csak éjszakánként hagyhatja el a házat. Eve soha nem szűnő éberséggel őrködik fia felett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az egyre nyughatatlanabb kamaszt megóvja a külvilág veszélyeitől.
Egészen addig a napig, amíg meg nem történik az elképzelhetetlen. Borzalmas haláleset rázza fel a környék lakóinak hétköznapjait, és mérgezi meg gyanakvással a szomszédok közti békés viszonyt. Eve nehéz döntések előtt áll: vajon a történtek dacára képes lesz egyben tartani a családot akár hazugságok árán is, vagy örökre el kell válnia imádott fiától?

A legmélyebb titok egyszerre megindító és izgalmas regény a megbocsátásról és a reményről, az élet törékenységéről és azokról a nem várt áldozatokról, amelyeket meg kell… (tovább)

Eredeti mű: Carla Buckley: The Deepest Secret

>!
424 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155435218

Most olvassa 2

Várólistára tette 25

Kívánságlistára tette 36

Kölcsönkérné 2


Népszerű idézetek

>!
Marcsi061 

Hogyan kellene tudnia egy szülőnek kiegyensúlyozni az egészséges és a törékeny gyereke igényeit? Nem lehet egyenlő az eloszlás – sem időben, sem forrásokban, sem az ébren, kusza gondolatok között átvirrasztott órák számában, a sötétben –, ám a szeretet lehet pontosan ugyanaz. A szeretetet mindig precízen, pont középen vágta ketté, és ez az elosztás nem igényelt semmiféle erőfeszítést.

185. oldal

>!
Marcsi061 

Az alvás azoknak a kiváltsága, akiknek tiszta a lelkiismeretük. Számára elérhetetlen, tiltott gyümölcs.

157. oldal

>!
Marcsi061 

De néha éppen a tudás a legrosszabb; az, ha ott van előttünk az összes nyers, tagadhatatlan tény, kiterítve, tisztán és világosan, és nem tehetünk az égvilágon semmit, hogy bármelyiken is változtassunk.

163. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Stephen King: A ragyogás
Kate Morton: Titkok őrzője
Rosamund Lupton: Drága Tess!
Jodi Picoult: Házirend
Harlan Coben: Dermesztő csend
Natsuo Kirino: Kín
Sarah Addison Allen: A barackfa titka
Kim Harrington: Clarity – A tisztánlátó
Dan Wells: Nem akarlak megölni