Nosferatu (Shadowrun 13.) 8 csillagozás

Carl Sargent – Marc Gascoigne: Nosferatu

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

NINCS MENEKVÉS

Serrin Shamandar, a szabadúszó mágus és botcsinálta árnyvadász lába alatt forróvá válik a talaj. Elhagyja New Yorkot, hogy Európában keressen menedéket. Valaki azonban elszánta magát, hogy sarokba szorítsa – hogy ki, azt egyelőre nem is sejti.

Serrin társául szegődik Michael, a briliáns dekás és Tom, a kiégett troll szamuráj. Hamarosan csatlakozik hozzájuk Kristen, a fokvárosi utcagyerek, akinek a birtokában egy titokzatos lista van, néhány névvel… Talán a következő áldozatok nevei? Serrint és barátait növekvő rémület hajtja előre. Mintha egy gonosz tekintet követné őket, bárhová is meneküljenek.

Lassanként egyre többet sikerül megtudniuk ellenségükről és az ő ördögi szándékáról: eltörölni az emberiséget a Föld színéről! Mind elkeseredettebben igyekeznek szembeszállni vele. Neki azonban nem sietős a dolga. Miért is lenne? Hiszen könyörtelen, hatalmas, démoni erejű – és már háromszáz éve vár terve megvalósítására…

>!
Beholder, Budapest, 2001
294 oldal · ISBN: 9639047961 · Fordította: Nyikos Eszter, Németh Kálmán

Most olvassa 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Margarita
Carl Sargent – Marc Gascoigne: Nosferatu

Akciódús történet, @Noro eseményére, hoppá, kihívására (valaki változtassa át eseményből kihívássá) olvastam: http://moly.hu/esemenyek/shadowrun-2011-avagy-a-hatodik-vilag-eljovetele.
Olvasás közben az járt az eszemben, hogy ilyen egy rendes vámpírkönyv. Amiben vérpatakok folynak, s nem a romantika csöpög. A történet tisztességesen beleillik Shadowrun világába. Jó volt, mese volt. Kikapcsolt, el lehetett merülni benne.

2 hozzászólás
>!
Shinzo P
Carl Sargent – Marc Gascoigne: Nosferatu

Bár véletlenül felcseréltem a trilógia köteteit, ezért ami hiányzott a Fekete Madonnából, most helyre került. Mindent összevetve, ez volt a legjobb a három közül.


A sorozat következő kötete

Shadowrun sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Marissa Meyer: Scarlet
Stephenie Meyer: A burok
Rob Reger – Jessica Gruner: Emily the Strange – Különös különcségek
Diana Wynne Jones: A trónörökös
Dmitry Glukhovsky: Metró 2033
China Miéville: Armada I-II.
Charles Stross: Pokoli archívum / A Betontehén-akció
László Zoltán: Nulla pont
Roger Zelazny: Amber hercegei