Nosferatu (Shadowrun 14.) 9 csillagozás

Carl Sargent – Marc Gascoigne: Nosferatu

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

NINCS MENEKVÉS

Serrin Shamandar, a szabadúszó mágus és botcsinálta árnyvadász lába alatt forróvá válik a talaj. Elhagyja New Yorkot, hogy Európában keressen menedéket. Valaki azonban elszánta magát, hogy sarokba szorítsa – hogy ki, azt egyelőre nem is sejti.

Serrin társául szegődik Michael, a briliáns dekás és Tom, a kiégett troll szamuráj. Hamarosan csatlakozik hozzájuk Kristen, a fokvárosi utcagyerek, akinek a birtokában egy titokzatos lista van, néhány névvel… Talán a következő áldozatok nevei? Serrint és barátait növekvő rémület hajtja előre. Mintha egy gonosz tekintet követné őket, bárhová is meneküljenek.

Lassanként egyre többet sikerül megtudniuk ellenségükről és az ő ördögi szándékáról: eltörölni az emberiséget a Föld színéről! Mind elkeseredettebben igyekeznek szembeszállni vele. Neki azonban nem sietős a dolga. Miért is lenne? Hiszen könyörtelen, hatalmas, démoni erejű – és már háromszáz éve vár terve megvalósítására…

Eredeti megjelenés éve: 1994

>!
Beholder, Budapest, 2001
294 oldal · ISBN: 9639047961 · Fordította: Nyikos Eszter, Németh Kálmán

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Margarita>!
Carl Sargent – Marc Gascoigne: Nosferatu

Akciódús történet, @Noro eseményére, hoppá, kihívására (valaki változtassa át eseményből kihívássá) olvastam: http://moly.hu/esemenyek/shadowrun-2011-avagy-a-hatodik-vilag-eljovetele.
Olvasás közben az járt az eszemben, hogy ilyen egy rendes vámpírkönyv. Amiben vérpatakok folynak, s nem a romantika csöpög. A történet tisztességesen beleillik Shadowrun világába. Jó volt, mese volt. Kikapcsolt, el lehetett merülni benne.

2 hozzászólás
Shinzo P>!
Carl Sargent – Marc Gascoigne: Nosferatu

Bár véletlenül felcseréltem a trilógia köteteit, ezért ami hiányzott a Fekete Madonnából, most helyre került. Mindent összevetve, ez volt a legjobb a három közül.


A sorozat következő kötete

Shadowrun sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Marissa Meyer: Cinder
Stephen King: A Setét Torony – Varázsló és üveg
Stephen Dedman: Egy maréknyi adat
Brandon Sanderson: Vész
Alexandra Bracken: Sötét elmék
Ransom Riggs: Lelkek könyvtára
László Zoltán: Nulla pont
Böszörményi Gyula: 6… 5… 4…
Rick Riordan: Neptunus fia
Karen Marie Moning: Új nap virrad