Heaven ​Can Wait 2 csillagozás

Cally Taylor: Heaven Can Wait

"What ​would I do without you, Lucy Brown?' he said, and kissed me softly. I held his face in my hands and kissed him back. I felt that life just couldn't get any more perfect. And I was right, it wouldn't. By the end of the next day, I'd be dead.
Lucy is about to marry the man of her dreams – kind, handsome, funny Dan – when she breaks her neck the night before their wedding. Unable to accept a lifetime's separation from her soulmate, Lucy decides to become a ghost rather than go to heaven and be parted from Dan. But it turns out things aren't quite as easy as that. When Lucy discovers that Limbo is a grotty student-style house in North London she's less than thrilled. Especially after meeting her new flatmates: grumpy, cider-swilling EMO-kid Claire; and Brian, a train-spotter with a Thomas the Tank Engine duvet and a big BO problem.
But Lucy has a more major problem on her hands – if she wants to become a ghost and be with Dan she has to complete an almost… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2009

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Orion, London, 2010
388 oldal · ISBN: 1409103234 · ASIN: B004Y500H0
>!
Orion, UK, 2009
384 oldal · ISBN: 9781409103233

Várólistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
FairyDust P
Cally Taylor: Heaven Can Wait

A könyvvel a kapcsolatom 5-6 éve kezdődött, mikor kikölcsönöztem a könyvtárból, de sajnos későn álltam neki és vissza kellett vinnem. Akkor csak pár fejezetet olvastam belőle, de az annyira megmaradt bennem, hogy 6 évvel később is elevenen élt bennem az élmény, annyira vicces a könyv eleje. :)))
Fun fact: Vannak könyvek amikre 1 hét után képtelen vagyok emlékezni, csak hogy itt hagyjak egy mércét… :)

Nagyon jól esett a lelkemnek az olvasmány. Egy igazi laza, vicces, aranyos, csajos könyv, tipikus limonádé. De pont ez a maga bája.
Lucy nagyon esetlen nő, kis butuska, de csupaszív teremtés. Dan a vőlegénye, egy igazi hősszerelmes, nagyon tetszett, hogy ennyire hű maradt a választottjához.
A többi szereplő közül Archibaldot tudom kiemelni, akit még sikerült megkedvelnem. Ő egy tipikus geek karaktert testesít meg, félénk, visszahúzódó, csak a számítógépének és a játékainak él. Aranyos volt, ahogy összebarátkozott Lucy-val.

A mellékszereplők annyira nem érdekeltek, sőt Anna és Claire kifejezetten idegesített. Annának értem a jelentőségét, de Claire személye felesleges volt a történetbe.
Tetszett az egész könyv ötlete. Ha meghalsz, akkor választhatsz. Mehetsz a mennyországba, vagy visszatérhetsz az élőkhöz egy feladattal, amire 22 napod van. Ha sikerül maradhatsz szellem formájában, ha nem akkor el kell hagynod a „Földet.” Tök jók voltak a kódex szabályai. Például olyan személyekkel nem tudsz kommunikálni, akiket előtte ismertél, mert ők nem úgy látnak téged ahogy alapból kinézel, valamint nem értik amit mondasz, ha írni próbálsz, pedig úgy látják mintha más nyelven vetnéd papírra a gondolataidat. Baromi jó. :)
A könyv vége számomra szimpatikus volt. Az utolsó fejezeteknél azért éreztem, hogy érkezni fog egy ilyen lezárás. spoiler

Kikapcsólódásra tökéletes, ellenben nem szabad komolyan venni. Ajánlom. :)

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
FairyDust P

I should have mentioned in my interview that I’m a Mac girl.

>!
FairyDust P

„What the hell was he on about? Were we going to some kind of laptop orgy? What if LAN stood for Loving a Nerd? Uh oh. What if all the laptops had webcams connected to the Internet and the boys were expecting me to dance or strip or—”


Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer Niven: All the Bright Places
Cassandra Clare: City of Glass
Simone Elkeles: Return to Paradise
Susan Ee: End of Days
Joss Stirling: Seeking Crystal
Jus Accardo: Touch
Kelley Armstrong: The Summoning
Suzanne Selfors: Saving Juliet
Sarah Dessen: This Lullaby
Simone Elkeles: How to Ruin a Summer Vacation