Az ​Álmokról 1 csillagozás

C. W. Leadbeater: Az Álmokról

A Magyar Teozófiai Társulat a sok országban létező Nemzetközi Teozófiai Társulat része és működését a testvériség terjesztésének szenteli. Támogatja a vallások, bölcseletek és tudományok tanulmányozását azon célból, hogy az ember jobban megértse önmagát és helyét a világegyetemben. A Teozófiai Társulat az egyéni kutatás és hit teljes szabadságáért van.

>!
Magyar Teozófiai Társulat, Budapest, 1998
50 oldal · puhatáblás · ISBN: 9638594209

Kívánságlistára tette 1


Népszerű idézetek

Lilla_Moly>!

Az Egó normálist meghaladó időméréséből következik az is, hogy bizonyos fokig előre tud látni. A jelen, a múlt és bizonyos mértékig a jövő is nyitva áll előtte, csak tudnia kell olvasni belőlük. Kétségtelenül előfordul, hogy olykor-olykor előrelát egy-egy eseményt, ami az alsóbb személyiség számára érdekes, vagy fontos. Az Egó igyekszik is ezt több-kevesebb sikerrel a személyiségbe belevésni.

Lilla_Moly>!

Az elme gyakran jól végzi el ezt a feladatot, de néha csak az álomképre emlékszik, mert a szimbólum kulcsát odaát felejtette, ami azután zavart okoz.
Sokan mégis így hozzák át az álmaikat, és idelent törik a fejüket, mit is jelenthetnek azok. Ilyenkor úgy látszik, mindenkinek van bizonyos saját szimbolikus rendszere, amellyel az
álmait magyarázza.


Hasonló könyvek címkék alapján

John Donne: A szerelem istensége
Graham Chapman – John Cleese – Terry Gilliam – Eric Idle – Terry Jones – Michael Palin: Monty Python Repülő Cirkusza I-II.
Nigel Warburton: A filozófia világa
Matt Haig: Éjfél Könyvtár
G. K. Chesterton: A vándorló kocsma
G. K. Chesterton: A Szökevény Kocsma
Bridget Collins: Árulások
Paul Davies: A megbundázott világegyetem
G. K. Chesterton: Hagyományok és hazugságok
Stephen Law: Filozófia