Pet (Captive Prince Trilogy 1,5) 21 csillagozás

C. S. Pacat: Pet

Pet follows the rise of Ancel at the poisonous court of Vere. Set during the events of Captive Prince.

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Gatto, 2018
42 oldal · ASIN: B0782Z4H4P
>!
Gatto, 2018
40 oldal · ISBN: 9780987622327

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Ancel


Kedvencelte 1

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
C. S. Pacat: Pet

Nem hittem volna, hogy Ancel és Berenger története ennyire jó lesz, mert eddig nem igazán kedveltem Ancelt. Most se sikerült, de el kell ismerni; zseniális karakter. A sztori rövid volt, de annál jobb. Ráadásul kiválóan illeszkedik a sorozat eddigi részeihez. Érdekel a sorozat összes kiegészítő kötete.

Nikolett0907 P>!
C. S. Pacat: Pet

Bár kiegészítő kötet, mégis pár oldal után majd egy hónapra félretettem, valahogy nem érdekelt.
Aztán úgy döntöttem folytatom és meglepő módon elégedetten fejeztem be.
Érdekes volt olvasni Ancel és Berenger párosáról. Persze rövidsége ellenére sok mindent tudtam meg, mégis maradtak kérdéseim. Talán később választ kapok ezekre is.
Egy olvasásnak tökéletesen megfelelt.

Mes>!
C. S. Pacat: Pet

Szuper kiegészítő novella volt, teljesen más megvilágításban látom most már Ancelt és Berengert. Számomra voltak plusz információk, szóval azt gondolom, hogy jól teszem, hogy így olvasom a novellákkal együtt a köteteket, mert elég sok háttér információt kapok. Az írónő szerintem még mindig fantasztikusan végzi a munkáját, jó történet, jó szereplők, meglepő fordulatok. Csak ajánlani tudom!

Beatrice8>!
C. S. Pacat: Pet

Ancel nem volt különösebben szimpatikus, de igazából csak a körülményeihez alkalmazkodott, hogy túléljen. Berengert megkedveltem. A “szokások” továbbra is undorítóak, de a vége érdekes fordulatot vett. Ez a kis történet olyan volt, mint az első rész, csak a szemszögszereplővel tudtam kevésbé szimpatizálni.

vörös_áfonya>!
C. S. Pacat: Pet

Miért nem olvastam én el ezt korábban? Rögtön a Captive Prince után. Nem tudom, azt viszont igen, hogy végül mi vett rá: két szereplő mindegyik könyvben szerepel, az összes kiegészítőt is beleértve. Egy, sőt több új perspektívából látni őket izgalmas, mert a fő kötetekben nem igazán volt időm kívülállóként tekinteni rájuk, csak Damen szemén keresztül. Rájuk vártam, de ezúttal is többet kaptam.
Nem sokra emlékszem Ancelből, ezért is bánom, hogy nem az első rész után kezdtem el, viszont tudom, hogy nem kedveltem. A teljes sorozat elolvasása után ennek pont az ellenkezője igaz. Gazdagságra, hatalomra és hírnévre vágyó rabszolgából odáig fejlődött, hogy képes kitartani valaki mellett bizonytalanságban is. De ha jóra fordulnak a dolgok?

yviene >!
C. S. Pacat: Pet

Ancel nekem elég közömbös karakter, de érdekes volt róla és Berenger párosáról olvasni. Őszintén nem gondoltam volna, hogy ez a kis kiegészítő kötet ennyire fog tetszeni, de aztán már sajnáltam hogy ilyen gyorsan véget ért.


Népszerű idézetek

trcskrn>!

‘Well, I’m going to need a lot more jewels,’ Ancel said, his annoyance returning with a snap. ‘I know you like boring young man in cotton shirts, but I can’t wander around the palace looking like this’
Berenger was staring at him again, like Ancel was a stranger he was meeting for the first time.
Ancel lifted his chin. ‘What? I intend to make the most of our time at court. I am incredibly good at my chosen profession. Not that you’d know that.’
‘It’s possible I didn’t realise how good until now.’
[…]After a long moment, ‘Do you even like horses?’
‘I can’t read,’ said Ancel.
‘I see,’ said Berenger.

Kapcsolódó szócikkek: Ancel

A sorozat következő kötete

Captive Prince Trilogy sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Burning Up
Nancy Madore: Enchanted
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Shadowhunters Short Story Paperback Collection
Ava Lore: Solstice Sacrifice
Crystal Ash: Her 3 Demons
Marata Eros: Constantine
Mary Janice Davidson – Laurell K. Hamilton – Charlaine Harris – Angela Knight – Vickie Taylor: Bite
Alexa Riley: Growling For Mine