Dark ​Heir (Dark Rise 2.) 1 csillagozás

C. S. Pacat: Dark Heir C. S. Pacat: Dark Heir

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

In this riveting sequel to the New York Times bestselling novel Dark Rise, Will and his allies have survived the Dark’s first assault, but at a terrible cost.

A new threat from the past is rising, and only a handful of heroes remain to fight. Pursued by dark forces, Will and his allies must leave the safety of the Hall and travel to the heart of the ancient world, making new and dangerous alliances, and revealing the shocking secrets of the past.

But Will is carrying a dark secret of his own—his true identity. Drawn to the beautiful and deadly James St. Clair, Will is pulled ever deeper into the web of the past, and finds himself tempted by the darkness within. As the ancient world threatens to return, can Will and his friends fight their fate? Or will the truths they learn tear their world apart?

Dark Heir is the explosive and highly anticipated sequel to the New York Times bestselling Dark Rise,from global phenomenon C. S. Pacat.

Eredeti megjelenés éve: 2023

>!
494 oldal · ASIN: B0BNJ5NJ33
>!
496 oldal · keménytáblás · ISBN: 9780062946171
>!
HarperAudio, 2023
ASIN: B0BY3MB56N · Felolvasta: Christian Coulson

Most olvassa 1

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

kadim>!
C. S. Pacat: Dark Heir

Hihetetlenül jó koncepció, hibátlanul kivitelezve. Nehéz beszélni erről a könyvről anélkül, hogy elszpojlerezném az első végét, de tetszett, ahogy a szerző megmarad az erkölcsi szürke területen, és nem esik bele a ”félreértett, de abszolút pozitív múltbéli szereplők” csapdájába.
A könyv szépen tárgyalja a nevelt vagy született gonosz témáját, a saját életút megválasztásának lehetőségét, a saját magunk meghatározásának autonómiáját, és az ezzel járó nehézségeket, amikor valakit a számára nem megfelelő címkével látnak el, és ennek alapján viszonyulnak hozzá.
A romantika remek, a feszültség tapintható a két főszereplő minden közös jelenetében.
Csak azt sajnálom, hogy ez ifjúsági regény, annyira jó a két főszereplő közötti dinamika. De biztosan látni fogunk ettől a szerzőtől felnőtt könyveket is a jövőben, ugyanilyen jó dinamikával (legalábbis remélem, úgy tűnik, C.S. Pacat nem tud rossz romantikát írni )


Hasonló könyvek címkék alapján

Freya Marske: A Marvellous Light
Bridget Collins: The Binding
Jordan L. Hawk: Bloodline
C. S. Poe: The Gangster
T. J. Klune: Ravensong
Gail Carriger: Romancing the Werewolf
Jenn Lyons: The Memory of Souls
Allie Therin: Spellbound
K. J. Charles: Jackdaw
Marlon James: Black Leopard, Red Wolf