Narnia ​krónikái – Színezőkönyv 2 csillagozás

C. S. Lewis: Narnia krónikái – Színezőkönyv

Lépj be a szekrénybe, és színezd ki Narnia csodálatos világát, a faunok, a beszélő állatok és Aslan, a Nagy Oroszlán országát! Szegődj Peter, Susan, Edmund és Lucy nyomába, ahogy megküzdenek a Fehér Boszorkánnyal, átszelik a hatalmas keleti óceánt, és utolsó csatájukat vívják Narnia megmentéséért!

Ez a lenyűgöző színezőkönyv a sorozat eredeti illusztrátorának, Pauline Baynesnek a képeit felhasználva rengeteg térkép, tekervényes minta, jól ismert idézet és illusztráció segítségével nyújt betekintést C. S. Lewis klasszikus és kedvelt sorozatának mind a hét kötetébe.

Vedd elő a színes ceruzáidat, engedd szabadon a fantáziádat, és éld át újra minden idők egyik legszeretettebb történetét!

>!
Harmat, Budapest, 2016
96 oldal · ISBN: 9789632883311 · Illusztrálta: Pauline Baynes

Várólistára tette 6

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

>!
Coffee I
C. S. Lewis: Narnia krónikái – Színezőkönyv

Nagyon tetszik! :) Ráadásul a téma is szívemhez közel álló, szeretem Narniát, az egész világot mindennel, ami hozzá tartozik. :) Külön öröm, hogy a színezőben idézetek találhatóak a regényből. Kicsit nehezebb színezni, lényegesen összetettebb, komolyabb rajzok, mint pl. a Titkos kert, de kárpótlás, hogy Pauline Baynes eredeti illusztrációja található benne.
Ráadásul imádom a fekete lapon fehér betűket is. A rajzokra rajzolt betűkből pedig színekkel nagy csodákat lehet kihozni, majd meglátjuk, milyen lesz. :) Eddig két oldal kész, azok pedig nagyon tetszenek.

>!
Linszyy
C. S. Lewis: Narnia krónikái – Színezőkönyv

Előfordult már veletek, hogy egy gyerek arra kért, színezz vele? Aztán meg csak azt veszed észre, hogy te is legalább annyira élvezed, mint a kicsi? De egyedül mégsem űzöd ezt a hobbit, mert ez nem nekünk van kitalálva? Ez a fajta hobbi mára már teljesen elfogadott.

A Narnia színezőt nekem találták ki. Imádom a sorozatot, így gondoltam, ha színezőt veszek, biztos, hogy ezt fogom választani. Persze először megnéztem, hogy megéri-e megvenni, körülbelül mi található benne. Az eredeti Pauline Baynes illusztrációk nagyon jó ötlet, nagyon szépek is, de kicsit nehéz színezni, mert sok az egymásba gabalyodó részlet. Nem színezésre tervezte ezeket az illusztrátor, és kicsit sok az ismétlődő minta is, de egyébként minden megtalálható benne, ami csak kell: idézetek, főbb szereplők és ágas-bogas minták. Az egész színező kötetekre van felosztva, így végigmehetünk a történet rövidített változatán. :)

Örülök, hogy kiadták magyarul ezt a színezőt, én nagyon szeretem, bátran ajánlom a Narnia-fanoknak. :)

Bővebben a felnőtt színezőkről: https://pergamenrehanytszavak.wordpress.com/2018/03/26/…


Hasonló könyvek címkék alapján

Virágos álmok
Szalai Lilla (szerk.): A harmónia színei
Gareth Moore: Pontról pontra
Kerby Rosanes: Animorphia
Johanna Basford: Karácsony Johannával
Claire Cater: Japán minták
Claire Belton: Pusheen
Lee Il-Sun: Elbűvölő London
Marjorie Sarnat: Baglyok
Claire Cater: Szép álmokat!