Víz ​alatt 20 csillagozás

C.S. Lazzar: Víz alatt

C.S. Lazzar eddigi legizgalmasabb romantikus regényében Mila és Alex, a fiatal szerelmespár egy természeti katasztrófa áldozata lesz. Amikor pillanatok választják el őket a biztos haláltól, kiderül, hogy mi az, ami igazán fontos.

Eredeti megjelenés éve: 2019

>!
Hilcon Publishing, Csíkszereda, 2019
356 oldal · ISBN: 9789730296969
>!
Hilcon Publishing, Csíkszereda, 2019
356 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789730294569

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Alexander Black · Milabell Reverof


Kedvencelte 5

Most olvassa 2

Várólistára tette 24

Kívánságlistára tette 38


Kiemelt értékelések

Viviana97>!
C.S. Lazzar: Víz alatt

Először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy elolvashattam.

Nem sokat tudtam a könyvről, amikor elkezdtem olvasni, a fülszöveg is éppen csak sejtet valamit, viszont ettől méginkább olvasni volt kedvem. Így visszagondolva, ez inkább egy utópikus történet, mintsem thriller. De az a körömrágós fajta, amikor nem vagy képes letenni a könyvet, mert tudni szeretnéd mindenáron, hogy mi fog történni a következő oldalon. A fülszövegben is említett természeti katasztrófa annyira hirtelen és váratlanul érkezett, hogy főszereplőink is csak gyorsan tudtak tervet kovácsolni a túlélés érdekében. Alex és Mila szerintem teljesen jól helytálltak ebben a helyzetben. Ebből is látszik, hogy a kapcsolatuk egészséges és szilárd alapon nyugvó. Örültem, hogy azért a romantikus szál is hangsúlyt kapott a könyvben, ez még jobban szívszorítóvá teszi a történetet. Együtt aggódtam Milával, de közben bíztattam magamban, hogy tartson ki.
A könyv végére nem számítottam vagy másként megfogalmazva, a fejemben nem ezt képzeltem befejezésnek, viszont így is tetszett. Egy olyan világ alakult ki, amelyben mindannyian szívesebben élnénk.

Kripley_hadnagy IP>!
C.S. Lazzar: Víz alatt

„Ez a sztori egyszerre fáj és mégis gyönyörű – egy igen jó könyv, ami berágja magát az olvasó lelkébe, és többé nem ereszti.” (Robin O'Wrightly, író)

A jó könyv az, ami nyomot hagy maga után az olvasóban. Ami úgy hasba vág, hogy még napokig betontömböt érzel a gyomrodban utána, és sosem felejted el. Ez egy ilyen regény.

spoiler

Kedves Író! Köszönöm ezt a hihetetlenül valós, érzelmes, szívszorító utazást, és minden egyes részét az elejétől a végéig, mert azzal együtt, így tökéletes ez a könyv.

Laura_Bakos P>!
C.S. Lazzar: Víz alatt

Köszönöm a szerzőnek, hogy az elsők között olvashattam el a regényét. Igazán megtisztelő volt számomra, és emiatt nem spoilerezek, csak leírom a könyvvel kapcsolatos gondolataimat/érzéseimet.

Röviden a könyvről…

Milabell Reverof és Alexander Black egy édes szerelmespár, akik hamar belopják magukat az olvasók szívébe. Hat éve vannak együtt, és gondtalanul élik az életüket közös otthonukban, mindaddig, amíg egy természeti katasztrófa közbe nem avatkozik. Onnantól veszi kezdetét a küzdelmük az életben maradásért, számunkra meg az izgalom, hogy vajon sikerül-e a végére, és megkapjuk a tökéletes happy endet, amire mindannyian vártunk az elejétől fogva.
Bővebben —> https://krvilagakonyvek.blogspot.com/2019/05/amikor-viz…

konyvkritika >!
C.S. Lazzar: Víz alatt

Bevallom ennél a könyvnél a címe, a borítója és a fülszövege volt az ami egyből felkeltette a figyelmemet. Ez nem mindig van így, sőt legtöbbször pont ezek miatt csalódok a legtöbbet a könyv elolvasása után, de ebben az esetben úgy gondolom, hogy jogos volt az érdeklődés felkeltése, mert tetszett az amit ebben a könyvben olvastam.⁣

A könyv ízig-vérig romantikus, nagyon pörgős, lendületes és izgalmas az egész történet felépítése, egy percig sem unalmas vagy lapos.⁣

Bővebben a blogomon: https://konyvmoly.com/c-s-lazzar-viz-alatt/

Detty77 P>!
C.S. Lazzar: Víz alatt

Micsoda érzelmek voltak ebben a történetben♥ Hatalmas, örökre szóló szerelem, egy katasztrófa és megannyi megpróbáltatás! Nagyon sok tanulság van a történetben, de számomra Mila ereje és kitartása volt óriási dolog! És az utolsó jópár oldal… a szívem szakadt meg♥♥ Fantasztikus volt! Köszönöm az élményt!!!!

Kovács_Ági_3 P>!
C.S. Lazzar: Víz alatt

Azt hiszem, 5 csillag helyett 10-et is megérdemelne, és nálam a kedvencek toplistájába került ez a könyv.
Fenomenális és egetrengető történetet olvastam, még most is a hatása alatt vagyok. Nagyszerű és olyan filmszerű hatása volt a könyvnek számomra.

Bővebben itt olvashatod:
https://www.hungarybooks.hu/2019/05/c-s-lazzar-viz-alatt.html

vklara >!
C.S. Lazzar: Víz alatt

Huh! Nem tudtam mit veszek el a polcról a könyvtárban tegnap, de a borítója megfogott.
Olyannyira, hogy előre soroltam az olvasásban.
Egy teljesen új, egyedi téma, karakteres, nem felejtős írás.
Nem kevés gondolkodni valót kapunk a szerzőtől, és bár az utópia nem az én világom, mégis jó volt elgondolkodni rajta, hogy milyen jó lenne, ha 20 év múlva ilyen társadalmi morál és életnívó lenne. Na persze a katasztrófa előzménye nélkül.
Megható szerelmi szál, ráadásul duplázva, egy csalafinta kurflival felturbózva.
Fájdalmas, szívszorongató, mégis reményt adó.

Hamarreni>!
C.S. Lazzar: Víz alatt

Most olvastam el..
Nem találok szavak..
Nagyon tetszett, gyönyörű, szeretném ajánlani mindenkinek!
A könyv annyi mindent elmond, próbálja megmutatni az élet értelmét.


Népszerű idézetek

Kripley_hadnagy IP>!

számíts a legjobbra, de készülj fel a legrosszabbra

Kripley_hadnagy IP>!

Az arcomat kellemes melegség cirógatta.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Milabell Reverof
Kripley_hadnagy IP>!

Tényleg ennyire kicsin tud múlni?

Kapcsolódó szócikkek: Alexander Black

Hasonló könyvek címkék alapján

Marc Elsberg: Blackout
Gabriel Wolf – Marosi Katalin: Bipolar
Kate Morton: Titkok őrzője
David Mitchell: Csontórák
Paula Hawkins: A lány a vonaton
Michelle Frances: A barátnő
Helena Silence: Ezüsthíd
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Dan Wells: Fragments – Töredékek
Baráth Viktória: A főnök