Seduced ​in the Dark – Megigézve a sötétben (A sötét páros 2.) 541 csillagozás

C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

A The Dark Duet második kötete – a Captive in the Dark izgalmas, bizsergető, mozgalmas folytatása.
Mi a bosszú ára?
Calebet egy titokzatos pakisztáni férfi tartotta fogva szexrabszolgaként. Kiszabadulása óta olyan adósságot cipel, amit csak vérben lehet visszafizetni.
Az út hosszú és bizonytalansággal teli, de Caleb és Livvie számára minden véget ér.
Vajon Caleb képes odadobni a szeretett nőt a bosszú kedvéért? Vagy meghozza a végső áldozatot?

Eredeti megjelenés éve: 2012

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
480 oldal · ISBN: 9789633993521 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
480 oldal · ISBN: 9789633993538 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2015
480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633993514 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Caleb · Livvie (Olivia) · Matthew Reed


Kedvencelte 116

Most olvassa 16

Várólistára tette 124

Kívánságlistára tette 130

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

Nagyon kíváncsi voltam, hogyan folytatódik Livvie és Caleb története. Nem kellett csalódnom. Az első kötet erre nem tudott felkészíteni, ez még durvább volt. Mondhatni, kismiska ehhez képest. Jobban beleláttunk a rabszolgák világába, amitől sokszor kimondottan felfordult a gyomrom.
Hatalmas érzelmi hullámvasút volt. Egyszer fenn, egyszer lenn, hirtelenebbnél hirtelenebb váltásokkal. Nagyon intenzív, nem gondoltam volna, hogy ilyen érzelmeket fog kiváltani belőlem, sőt, abban is biztos vagyok, hogy nagyon maradandó történet, az összes mocskával együtt.
Livvie elképesztően jó karakter. Vele féltem, vele nevettem, vele sírtam. Calebről már ez annyira nem mondható el, de a végére őt is viszonylag megkedveltem. Harcosok mindketten.
Az utolsó 150-200 oldal fenomenális volt, végig izgultam. Biztosan fogom olvasni a harmadik részt is, de kicsit pihenőre teszem a sorozatot.

1 hozzászólás
Cicu>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

„A sötétben valósággal megigézett. Nem akartam, hogy ez a csábítás véget érjen.”

Nagyon vártam, hogy hogyan folytatódik Caleb és Livvie története, és nem kellett csalódnom, sőt!
Kedves írónő szégyellje magát, hát hogy lehet ilyet csinálni? Az utolsó 150 oldalon a körmöm rágtam, hogy mi lesz ebből :)

Megnéztem az első részhez írt értékelésemet:
Wooooooooooow!
Ha egy szóval kéne jellemezni akkor azt mondanám, hogy : Briliáns!!!
Ez valami brutálisan jó volt!
Imádtam! ♥
Izgalmas volt, fordulatokban gazdag, néhol megdöbbentő.

Ez ebben a részben csak fokozódott, érzelmek kavalkádját éltem át olvasás közben, együtt lélegeztem, pulzáltam a történettel.
Végre megismerhettem Caleb múltját, sokszor szavakat sem találtam.
Zseniálisan felépített cselekmény. És új kedvenc szereplőm is lett az FBI-os Reed ügynök személyében, bár a névnek hála, mindig a Gyilkos elmék viselkedéskutatójának arca ugrott be :D

Egyszóval: Zseniális! Olvassátok! :)

12 hozzászólás
Naiva P>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

Hatalmas wow!
Ezzel a szóval tudnám a legjobban kifejezni azokat az érzéseket, amit ez a könyv(sorozat) kivált belőlem. Olyan erős és intenzív, mintha életemben először olvastam volna. Emlékszem, ez volt az első könyvek egyike, amit angolul olvastam, mert az első rész után nem bírtam várni a folytatásra. (Kb. 2-3 hét alatt olvastam ki.)
Úgy gondolom, akinek az előző részt nem vette be a gyomra/értékrendje, bármije, az jobb, ha nem is folytatja.
Az előző rész csupán bemelegítés volt, vagy egy fajta ráhangolódás a következő részre, ami nagyon nagyot fog ütni. Ez sokkal felkavaróbb. Nehezebb is olvasni. Külön élveztem „a történet a történetben részt”, vagyis Sloan és Reed történetét. Azért jó lett volna, ha kaptak volna egy saját kötetet is. Ha már Kid-Celia-Felipe hármasa kapott.
Szerettem Livvie és Caleb karakterfejődését, a krimi szálat és az erotikus jelenetek se semmik. Összességében, mint azt már korábban írtam, ez egy nem könnyű olvasmány. Az élet kemény leckéit nem is könnyű kezelni. Különösen akkor, amikor semmi sem az, aminek először látszik. Örök kedvenc.

4 hozzászólás
anikho>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

Hogy azt a kutyafáját!

A szokásos mottó: Elképzelni az elképzelhetetlent, átélni az átélhetetlent.
Ez itt is működik. Nagyon.

Én lepődtem meg a legjobban, hogy mennyire élveztem ezt a történetet olvasni. Komolyan.
Beteg sztori, ami betegesen jó.
Alap az öt csillag.
Jöhet az Epilógus!

bővebben: http://anikhomolyol.blogspot.hu/2016/01/c-j-roberts-sed…

1 hozzászólás
oldmoviegirl01>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

Egyre csak halogattam az olvasását, tartottam tőle, nem tudtam, hogy akarom-e én ezt egyáltalán, képes leszek-e végigolvasni… Sikerült, és nem is hagyott hidegen, sőt egyre megrázóbb lett, ahogy kezdtek összeállni a múlt részletei.

Elképesztő és döbbenetes, hogy miközben Olivia meséli a történetét mennyire reálisan felismeri a helyzetét, a társadalom ítéletét, mennyire elemzően végig tudja gondolni a saját érzéseit, gondolatait. Nem kertel, nem szégyenlősködik, pontosan érzi, hogy mi az, amit a saját maga békéje érdekében szükséges elmondania, kibeszélnie magából. Sloan és Reed pedig maguk is érdekes hallgatóságnak bizonyulnak.

Okos, rendkívül jól felépített könyv egy olyan témáról, amit az én naiv lelki világom távolságtartással kezel, nem tud és talán nem is akar beengedni.
Mégis elgondolkodtatott olyan kérdésekről, mint például, hogy van-e magyarázat, mentség a bűnre (amire nem lehet megfelelő választ adni).
Mégis – saját magamat is meglepve – annyira rabul ejtett, hogy sokszor egyszerűen nem voltam képes letenni a könyvet a kezemből, a szemem a betűkre tapadt, miközben olvastam ennek a furcsa viszonynak a részleteit.

Úgy érzem még saját magamban sem tudtam letisztázni, hogy tetszett-e vagy sem.
Talán nem is lesz meg a válasz.

agi89>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

Elolvastam…
És megszakadt a szívem…
És szétszakadt a lelkem…

Kedves CJ Roberts kérem segítsen újra összeilleszteni a kis darabjait!

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2015
480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633993514 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
3 hozzászólás
ZitussKa>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

Wow! Imádtam! Ez a könyv annyira brutálisan őszinte és magával ragadó hogy sokszor akarva akaratlanul is teljesen átéltem, és beleképzeltem magam a helyzetbe, emiatt időnként le kellett tennem. Viszont kb 2 perc után folytattam is. Elképesztően fordulatos, és hatalmas, kiszámíthatatlan, váratlan csavarok vannak benne a történetben. Ez a könyv minden csak nem sablonos és unalmas! Annyi érzelmet váltott ki belőlem is. Voltam szomorú és együtt sírtam Livvie-vel, voltam dühös, döbbent, és sokszor a szereplők maguk beteg humorán jókat derültem:D:) Na meg a kedvesebb, kicsit romantikusabb pillanatokon kicsit felolvadt a szívem :) Nagyon de nagyon jó volt. A váltott szemszögnek pedig nagyon örültem. Caleb a maga módján nagyon szerethető karakter.. kicsit elcseszett ahogy ők mondanák, de én még így is imádom :) Tényleg aki még nem olvasta olvassa el bátran. Nálam még mindig kedvenc :)♥

Hddorka P>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

Ez a sorozat egyre jobb lesz. Az első oldalakon majdnem sokkot kaptam
spoiler. Majd ahogy haladtak az események, kezdtem reménykedni hogy ezt a csavart úgysem teszi meg velünk az írónő. Mert ő ennél többet érdemel.
Fantasztikus volt ez a könyv is. Hozta az első rész színvonalát, de brutálisabb volt, még izgalmasabb. Az hogy két szálon halad előre a történet (múlt és jelen) nagyszerű húzás volt. Itt megkaptam a válaszokat, amiket az első részben nem kaptam meg. Többet tudtam meg Calebről, a múltjáról, a tetteinek okáról. Ahogy mélyült Livvie-vel a kapcsolata, úgy bontakozott ki személyisége és jó volt látni a jellemfejlődését. Összességében ez a könyv egy nagyszerű folytatása egy igazán jó sorozatnak.

Black_widow P>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

Nem is tudom mit mondhatnék. Tökéletes volt a maga elcseszettségével az egész. A vége felé kaptam egy kisebb fajta sokkot spoiler. Ez a könyv az a fajta, amit az ember nem tud csak úgy rezzenéstelen arccal végig olvasni. Minden egyes fejezet tartogat valami olyat, ami túltesz az azelőttin és ez így megy a végéig. Fájdalmas és egyben gyönyörű, kegyetlen és kegyetlenül szókimondó. Őszintén abszolút nem erre számítottam a folytatásban, sokkal többet kaptam, mint elvártam.
Ó, Caleb mennyire sajnáltam a végén, egy újabb tőrt döftek a felszín alatt már így is megsebzett szívébe. Ennyit arról, hogy aki elvárja a hűséget az viszonozza is azt.
Livvie-vel kissé bajban voltam … valahogy szüntelen azt éreztem vele kapcsolatban, hogy Stockholm-szindrómában szenved, aztán persze megértettem, hogy minden viszonytagság ellenére Caleb volt számára mindig a kisebbik rossz, mert még ha bántotta is azt mindig igyekezett úgy tenni, hogy a lehető legkevesebb fájdalommal tegye, viszont ne veszítse el a tekintélyét Rafiq és a többiek előtt. Livvie-ben már az első részben is tetszett a megzabolázhatatlansága. Valahogy mindig talált valamit amibe belekapaszkodhatott és reményt nyújtott számára.
Annyira megrázó és a történések annyira képesek magukkal ragadni, hogy néha már én is éreztem a szégyent, megaláztatottságot és kiszolgáltatottságot a saját bőrömön. Ha pár jelzővel kellene illetnem a könyvet, azok biztosan a következők lennének: impulzív, sokkoló, rettenetes, magával ragadó, egyedi. Mindenképpen olyan élményt nyújt, amit egyhamar nem felejt el az ember.

perpetua P>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark – Megigézve a sötétben

A tavalyi évem egyik nagy kedvence volt a Fogoly a sötétben, így nem meglepő, hogy vártam a folytatást. Nagyon szeretek az ilyen tabu témákról olvasni. Érdekel, hogy milyen lehet egy ehhez hasonló helyzetbe belecsöppenni. Picit kisebb hatással volt rám, mint az előző, de ez is igazán remekül sikerült történet. :)
Az első részben még időrendben követtük az eseményeket, de most váltakozik a múlt és a jelen. Ez megcsavarta a dolgokat. Már az elején robbant egy bomba az egyik megrázó élménnyel és végig bizonytalan voltam, hogy most ez hazugság, megvezetés vagy tényleg ez az igazság. A jelenben Olivia „szabad”, már a kórházban van és ápolják. Ügyében viszont az FBI is nyomoz. Reed ügynök kapta meg az esetet és neki kell kihallgatnia a megtört lányt, aki elmeséli, hogy mi is történt vele.
A könyv nagy részében Livvie azon elmélkedik, hogy tényleg szerelmes lett e Caleb-ba. Én úgy hiszem, lehetnek valóságosak ezek az érzések. Gyakran előbukkan a férfi szerethető oldala is, és a fogságban nincs más társasága a lánynak, csak rá támaszkodhat. Mi azt is tudjuk, hogy Caleb múltja is szenvedésekkel teli, ő is vágyik a szeretetre. Szerettem volna többet megtudni róla, de ezen kívül is érdekesek voltak az események, főleg miután párosunk Felipe házába került. És nem utolsó sorban, természetesen egy hatalmas meglepetés is várt még rám a történet végén, amire egyáltalán nem számítottam. Lekötöttek az események így nem is gondolkodtam ilyen alternatíván.
Az első részben is hiányoltam több „rázós jelenetet”, most többet kaptam, de ha szabad ilyet mondani, most is lehetett volna több. :D Azért mindent egybevetve, ez is fantasztikus könyv, gyönyörű borítóval, szeretek ilyeneket olvasni. :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

(…) senki sem születik szörnyetegnek, csak később válik azzá.

170. oldal

Black_widow P>!

Vívd meg azokat a csatákat, amiket megnyerhetsz, és fogadd el azokat, amiket nem.

Kapcsolódó szócikkek: Caleb
Black_widow P>!

Mindenekelőtt pedig megtanultam azt, amire mindenkinek szüksége van a túléléshez: hogy igazából csak saját magamban bízhatok.

Kapcsolódó szócikkek: Livvie (Olivia)
2 hozzászólás
Cicu>!

Légy észnél! Vívd meg azokat a csatákat, amiket megnyerhetsz, és fogadd el azokat, amiket nem. Így éled majd túl.

62. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caleb
Cicu>!

Vannak dolgok, amikben nem kötök kompromisszumot. Vannak csaták, amelyeket egyszerűen muszáj megnyernem.

87. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Livvie (Olivia)
Cicu>!

Furcsa dolog az emlékezés. Nem számít, mennyi idő telt el, vagy hogy mennyire változékony az emlékkép, az ember a saját agyának hisz.

401. oldal


A sorozat következő kötete

A sötét páros sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jennifer L. Armentrout: Míg a halál…
Sarah J. Maas: Föld és vér háza
E. K. Blair: Hush
Laurelin Paige: Utolsó csók
Marilyn Miller: A vezér
Laurell K. Hamilton: Ragály
Karen M. McManus: Lehull a lepel
Bethany-Kris: Titokzatos és tüzes