Seduced ​in the Dark (The Dark Duet 2.) 17 csillagozás

C. J. Roberts: Seduced in the Dark C. J. Roberts: Seduced in the Dark C. J. Roberts: Seduced in the Dark

What is the price of redemption?

Rescued from sexual slavery by a mysterious Pakistani officer, Caleb carries the weight of a debt that must be paid in blood.

The road has been long and fraught with uncertainty, but for Caleb and Livvie, it’s all coming to an end.

Can he surrender the woman he loves for the sake of vengeance?

Or will he make the ultimate sacrifice?

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
CreateSpace, Washington, 2014
378 oldal · puhatáblás · ISBN: 1502913399
>!
514 oldal · ASIN: B0094KFM9Q
>!
506 oldal · ASIN: B0094KFM9Q

1 további kiadás


Kedvencelte 1

Most olvassa 3

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Ittimi78>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark

Kegyetlen és gyönyörű!….

Kellett pár nap, hogy összeszedjem magam egy értékeléshez.

A borító semmit nem ad vissza a tartalomból, nem is illik hozzá.
Ez a történet, egy sötét és visszataszító világról szól, ahol gyerekeket, nőket rabolnak el, és kényszerítenek szexuális rabszolgaságra. Egy érzelmi hullámvasút. Kétségekkel, félelemmel teli, felkavaró, kegyetlen, és szexuális feszültséggel teli.

Amennyire utáltam, annyira imádtam minden sorát. Végig éltem mindent, sírtam, remegtem, dühöngtem és mégis izzadtan vártam, a következő jeleneteket.

A túlélésről szól, és egy olyan szerelemről, ami létezését maguk a szereplők megtagadják. Sosem tudtam, hogy mi következik és ezt imádtam!

Letehetetlen. Ez a rész még jobb volt, mint az első, természetesen kedvenc lett. Nagyon remélem, hogy egyszer majd magyarul is megjelenik, hogy minél többen olvashassátok!
****
Tears ran down my face unabashed, but I didn't move to wipe them away. I had earned those tears, and I would wear them as a symbol of everything I had been through. They represented all the pain I had suffered, the love I felt, and the ocean of loss sweeping through my soul. I had finally learned to obey and never looked back.

3 hozzászólás
bankicsniki P>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark

Ez a könyv most teljesen falhoz vágott! Azta mindenit!! Kell egy pár nap,hogy feldolgozzam, de egy dolgot biztosan tudok…ZSENIÁLIS!!!!

3 hozzászólás
Vivuska>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark

Húúúú!Az első rész után, már előre sejtettem, hogy nem bírom kivárni a magyar megjelenést….
Ez nagyon-nagyon durva! Még durvább mint az előző rész volt! De fantasztikusan volt felépítve, ahogy váltakoznak a szemszögek, a múlt és jelen. Az írónő elérte, hogy alig tudjam letenni a könyvet, kíváncsi voltam mi lesz ebből, mi történt a szereplőkkel.
Elég durva, meghökkentő „szerelmi” történet. Az tuti, hogy ez nem egy olyan könyv amit egyhamar újraolvasok, ahhoz túl sötét. Szörnyű belegondolni, hogy lehetnek/vannak ilyen emberek, létezik emberkereskedelem, kéjrabszolgaság…

5 hozzászólás
Lio78>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark

Alapvetően szerettem a könyvet, annak ellenére, hogy az elsőrész nekem logikátlan és itt-ott kicsit amatőrnek tünt egy alapvetően jó történettel. A jó történet ami megfogott benne, de azért ismerve a világot és azt, hogy a jelenség nagyon is valós és többnyire a nők és gyerekek halálával végződik, azért ezt is inkább egyfajta tündérmesének mondanám. Lekötött és szurkoltam, hogy jól süljön el a végén és nem is csalódtam. Ami miatt levontam egy csillagot, hogy nem teljesen értettem meg benne dolgokat, de ezt már más is írta rajtam kívül. Ez nem igazán vont le az élvezhetőségéből, csak apró hiányérzetem van miatta. pl. Nem tudtam meg igazán, azt ami már az első kötetben is zavart, hogy most Livvie szerepe az volt, hogy vele csalogassák elő Vladeket, vagy most Rafik valójában szimplán csak rabszolgakereskedő (többek között) volt, amire Felipe is mintha utalt volna, de ez nem tiszta nekem. Ahogy az sem, hogy Calebet a nők kiképzésére a bosszú álcájával vette rá, mert tudta, hogy a múltja miatt egyébként nem tette volna meg és tippem szerint fellázadt volna ha tudja, hogy a pénz az egyetlen cél ezzel az egésszel? … Livvie meg egyszerűen csak egy a sok közül akit már eladtak? A másik, ami nem tiszta, hogy mégis Rafik milyen módon akarta felhasználni pontosan Calebet? Mert amikor Caleb meg akarja ölni akkor közli, hogy nem lehet … szóval van néhány kérdés bennem amire sejtem a választ, de nem sejteni szeretném, hanem tudni. Remélem Caleb könyve azért megmagyaráz pár dolgot, de alapvetően jónak tartom az egész elgondolást. Nem baj az ha burkolt formában is, de az emberek ráébrednek,hogy bizony az élet sokaknak finoman szólva sem fenékig tejfel.

zwecki>!
C. J. Roberts: Seduced in the Dark

Hát amennyire tetszett az első rész, annyira vagyok most bizonytalan.

A történet 3 szálon fut, amik a végére összeérnek. A könyv a jelenben indul a 3. napon Olivia kórházti szobájában. Sloan és Reed ügynökök faggatják a szerintük Stockholm-szindrómás lányt. Olivia visszaemlékezéseiből és az FBI ügynök kutatásaiból ismerjük meg a történet másik felét. Pár fejezet múlva Calebbel találkozhatunk, aki ott veszi fel a cselekményt, ahol az első könyvben abbamaradt. Általában ezekben a fejezetekben az ő szemszögéből látjuk az eseményeket. És van egy harmadik szál, is, ami Caleb múltjával kapcsolatos.
Érdekes megoldás, hogy mind Olivia, mind Caleb fejében elhangzanak mondatok, amik már elhangzottak vmikor, vagy a későbbi fejezetekben sorra kerülnek, így a lényeges momentumokat kétszer is olvashatjuk.

A történet vége nem meglepő, ugyanakkor a fordulat érdekes volt.
Ami nálam kicsit visszavett a lelkesedésből, az Olivia nyafogása, hogy vajon Caleb szereti-e. Ezzel nem is lett volna baj, ha nem épp olyan szituációkban kerül elő, ahol meg sem kéne ennek fordulni a fejében.
Caleb érdekes figura. hol szerettem, hol nem értettem egyáltalán. Kíváncsi vagyok a 3. részre, hátha az hoz egy kis értelmet a cselekedeteinek.
Az új szereplők révén bepillantást kapunk a rabszolgatartás és rabszolgaélet egyes részeibe is. Valahogy ezeket a fejezeteket nem igazán élveztem. Számomra valahogy ez az egész könyv túlzottan a szexre helyezte a hangsúlyt. Persze megértem, hiszen ez már konkrétan a szexrabszolgaságra képezi ki Livvie-t, de akkor is. Teljesen oda nem illő volt néhány szituációban.
Valahogy nem volt olyan átütő számomra, mint az eslő rész. Talán jobb lett volna, ha többször olvahatunk Caleb belső harcáról a bosszúvágy és Livvie megtartása között. De majd a harmadik könyv…. :D


Népszerű idézetek

zwecki>!

Be smart. Fight the battles you can win and accept the ones you can't.

Cheril>!

Caleb didn’t know anything about love, or loving anyone, but he knew…Livvie was his.

zwecki>!

He leans down and I feel him lick one of my tears.
I squirm, „What are you doing?” I laugh.
„I was curious, ” he whispers very seriously.
„About what?”
„If happy tears taste the same az the sad ones,” he says.

Cheril>!

It seemed to Caleb, the nature of human beings revolved around one empirical truth: we want what we cannot have. For Eve, it was the fruit of the forbidden tree. For Caleb, it was Livvie.

Cheril>!

“I wish I could trust you, Reed, but I know I can’t.”
His brow furrows in confusion, but there is a wry tilt to his lips, “Why?”
I give him a small smile of my own, “You think you’re different from men like Caleb. You see everything in black and white, you don’t care about the whole story; you don’t care about the gray. Some stories aren’t black and white, Agent Reed.”

Cheril>!

“Someone will love you, Miss Ruiz. Even if you’re a jerk.”
“Fuck you, Reed,” she sobbed.
He laughed, “And you’re so charming, too.”
“You’re an asshole, you know that?”
“Yes,” he said as a matter of fact.
“God! Why are you so messed up?!?” She sat up and glared.
“Everybody is fucked up and we’re all freaks in our own ways.”

Cheril>!

Caleb has made me into this. He admitted it. I am everything he wanted me to be. And in the end, what did I get in return?

Cheril>!

“I know what you must be thinking.”
You have no fucking idea.
“That I’m a silly woman with ridiculous hobbies.”
Or maybe you do.
“Though, you’d be surprised to learn, I’m not all free-form knitting and interpretive taxidermy. I have a dark side.”
Hmm…doubtful.
“When I’m really frustrated with things,” she giggles “…I like to get online and change things in Wikipedia!”
This, bitch…is weird.

I lie down on my bed and huff at the ceiling. Where the hell is the nurse with my drugs?


A sorozat következő kötete

The Dark Duet sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ker Dukey – K. Webster: Pretty Stolen Dolls
Skye Warren: The Castle
E. K. Blair: Bang (angol)
Leylah Attar: The Paper Swan
Pepper Winters: Pennies
Colleen Hoover: Too Late
Sarah Brianne: Nero