Epilogue ​– Epilógus (A sötét páros 3.) 455 csillagozás

C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Azért írom ezt, mert könyörögtél érte. Tudod, mennyire imádom a könyörgést. Sőt, valószínűleg túl sokat tudsz és túl jól. Ki is vagyok én? Próbálok rájönni. Gyermekként prosti voltam, serdülő fejjel gyilkos, férfinak pedig szörnyeteg. Én vagyok az, aki elrabolta Livvie-t. Én vagyok az, akibe szerelmes. Szerelmes belém. Elég beteg, mi? Persze, a történetünk többről szól, mint amennyit néhány rövid mondat felölelhet, de képtelen vagyok ítélkezni az akkori viselkedésem felett. Te már úgyis megtetted. Azért olvasod most ezt, mert érdekel a sztori többi része. Tudni akarod, mi történt azon a forró nyári éjszakán 2010-ben, amikor a Paseóban találkoztam Livvie-vel. Azon az éjszakán megint a feje tetejére állt az életem. Nem pont úgy történt, ahogy Livvie mesélte. Kesztyűs kézzel bánt velem, amikor előadta a történetünket. Az igazság sokkal… összetettebb.

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
232 oldal · ISBN: 9789633993651 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
232 oldal · ISBN: 9789633993668 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2015
232 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633993644 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Caleb · Livvie (Olivia)


Kedvencelte 76

Most olvassa 8

Várólistára tette 106

Kívánságlistára tette 124

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

ZitussKa>!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Èn rátaláltam a megváltásra. Rátaláltam a megbocsátásra. Rátaláltam a szerelemre.

Szerintem mindenki tudja, mennyire közel áll a szívemhez ez a sorozat, minden szokatlansága ellenère:) Mert igencsak furcsa körülmènyek között szerettek egymásba a főszereplők, viszont ezzel a kötettel lett teljes a sorozat:) Ugyan az előző rèszben is megkaptuk a vègső befejezèst, de itt bepillantást nyerhettünk abba, hogy a „szürke” hètköznapokat hogyan èlik meg, hogyan viselkednek átlagos fiatal szerelmespárkènt, ès láthattuk a folyamatot mikènt próbálnak teljesen túllèpni a múlton. Megszokottan kicsit perverz, de romantikus ès vicces volt.
-nagyjából harminc eurónyi aprót tömtünk egy Area 51 nevű játèk gèpèbe. Ha megtámadnak minket a földönkívűliek, szívesen fedezlek.
Ezt èszben tartom Drága Caleb:D Fergetes a humora:D
Aki ezt elolvassa, mèg több gondtalan Caleb-et kap:) Tökèletes:)

Vègre hagyhatom hogy a múltunk halványuló lènye távozzon, ès bèkèben nyugodjon. Eljött az ideje hogy továbblèpjünk az èletünkben.

15 hozzászólás
MissFortune>!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Valahogy azt gondolom, hogy ez lehetett volna sokkal jobb is. Végső soron már a történet igazi lezárását megkaptuk, ez a kötet pedig egyfajta betekintést ad a hétköznapokba. Fura párost alkotott Livvie és Caleb, annyira idegen volt eleinte a viszonylag normális kapcsolatuk. Livvietől nem bírtam a Calebnek szánt fura beceneveit, egyáltalán nem sikerült humorosra. Caleb azonban nem hazudtolta meg önmagát, csak végre-végre megmutatta az emberibb oldalát is. Külön tetszett, hogy az ő szemszögéből íródott a könyv. Így a végére kicsit jobban beleláthattam a gondolataiba.
Gondoltam, hogy a szereplők, ha szexualitásról van szó, nem fogják vissza magukat. Azonban ami ebben a könyvben volt… hát az sok! A 232 oldalból 200 simán erotikus. Örültem volna, ha kevesebb az ilyen jellegű jelenet, inkább vállalt volna Caleb valami munkát, azt is szívesebben olvastam volna. Sőt, ennél sokkal tartalmasabb történetet vártam, így egy kicsit csalódtam.
Abszolút ez a sorozat leggyengébb része, viszont nem bántam meg, hogy elolvastam. Eddig evett a kíváncsiság, hogy a sötét páros vajon milyen lehet a mindennapokban, hát most megtudtam… :D

Naiva P>!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Egyszerűen nem tudom, nem szeretni azt a sorozat, amely a kényes témája ellenére, alapjaiban változtatta meg a könyves ízlésemet. Akkoriban napokig ezen a történeten agyaltam. Egyáltalán helyes-e az, hogy egy ilyen témájú történet iszonyatosan bejön az egyébként virág lelkemnek?! A Dark Duet óta szeretem a dark romance műfajt, ha az legalább egy kicsit is megkarcolja ennek a szintjét. Még mindig ez számít etalonnak. Az előző két részt egyszerre szerettem és utáltam. Főleg Caleb tettei miatt. Ezt viszont egyszerűen csak szerettem. Egészen más dimenzióban láthattam most Caleb-et és Livvie-nek határozottan előnyére vált, hogy megváltozott. Caleb akármennyire elcs*sz*tt, maradt benne annyi jó, ami miatt lehet őt szeretni. Például nagyon jó humora van és tud ő játékos is lenni. Caleb szemszöge még mindig az egyik legjobb írónő által megírt szemszög és narráció a maga műfajában. Valóban férfias.
A borítójával továbbra sem tudok betelni. Az „apró szépséghiba” ellenére hiperventillálok, ha csak ránézek. Az Epilógus igazából nem zárja le a történetet, csupán bepillantást nyerhet az olvasó arról, milyen az ő kapcsolatuk a hétköznapokban. A szexjelenetetek (hot&hot&hot&hot) továbbra is arcpirítóan elképesztőek. Így kell ezt!
Briliáns trilógia, briliáns befejezés. J.C. Roberts – zseni vagy. Hiányozni fog Livvie és Caleb.

14 hozzászólás
Cicu>!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Sokat gondolkodtam, hogy hány csillagot adjak a befejező részre.
Az első két részt imádtam, ezt a részt viszont inkább a romantika kedvelőknek ajánlanám.
Persze az erotika itt sem marad el szerencsére, viszont Livvie-től ebben a részben falra másztam, a szexi fiús dumájától már rosszul voltam a végére. Néha már komolyan attól féltem, hogy felcserélődnek a szerepek :D
Összegezve, jó volt, de nekem túl szirupos.

7 hozzászólás
Hddorka>!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Méltó lezárása volt ez a könyv egy igencsak brutális, elgondolkodtató sorozatnak. Ez pont úgy volt jó, ahogy meg lett írva. Nem uralkodott rajta a sötétség, végre „kisütött a nap”. Romantikusabb volt, nem voltak benne váratlan fordulatok, és nem is hiányzott már az előző két kötet után. Caleb szemszögéből olvashatjuk az eseményeket, ami még jobbá tette a lezárást. Megérkezett végre a szőke herceg, hogy megküzdjön a mindennapi élet nehézségeivel, boldog legyen minden elszenvedett fájdalom és szörnyűség után és végre elnyerje Livvie-t. ♡ Ez a kötet is megérdemli az ☆☆☆☆☆. A sorozat méltó helyet foglal el a kedvenceim között.
„ Az, hogy őt boldoggá tehetem, sokkal nagyobb öröm, mint amire valaha is számítottam az életben. Megint belém hasított, hogy van értelme az életemnek. Valami, amire büszke lehetek.”

_Eriii>!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Jajjjjj Caleb…….
Nagyon nagyon kellett nekem ez az utolsó rész, kellett, hogy kis szívem és lelkem megnyugodjon, és 100 százalékban megbocsásson Calebnek.
Idézem @Ittimi78(vigyorog) ez egy édi-bédi ráadás volt, de még milyen édi-bédi, engem teljesen elvarázsolt.
Imádtam minden egyes sorát(vigyorgok mind egy tejbetök…..)
Istenem micsoda ágyjelenetek voltak :) tüzesek, forróak.
Imádtam Calebet és Livviet együtt, igazan megérdemlik a boldogságot…Jajjjj olvastam volna még egyszer egy ennyit. Kedvenc nem is kérdéses.

1 hozzászólás
DarknessAngel >!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Hát, igen Caleb. Most mit mondjak, hiányozni fogsz. Elérted, hogy tényleg megszeresselek :)
Akármennyire is fura, de tényleg így lett, pedig magam sem hittem volna. Ezzel a kis epilógussal, amit Caleb mesél el, csak még jobban beleláthatunk a srác gondolataiba, még inkább megérthettük, hogy miért olyan, amilyen. Igaz, ez a rész nem olyan pörgős, mint az előzők, inkább a romantikán van a lényeg, de szerintem ez kellett. Kellett Calebnek, kellett Livvienek, és kellett az olvasónak is, hogy végre megnyugodjon.
Jó volt végigkövetni egy hétköznapi életet, nem egészen, de azért valamennyire mégis, hétköznapi párként a két főszereplővel.
Nagyon tetszett ez a lájtosabb rész, ahol a megbocsájtáson, és az újrakezdésen volt a lényeg. A sorozat mindenképp kedvenc lett.

kellyolvas P>!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Végre megkaptam, amit annyira hiányoltam az első két könyvből, Caleb fejébe láthattam és megérthettem őt. Egyszerűen brutális gyerekkora volt, amit képtelenség elfelejteni. Fizikailag és lelkileg is annyira sérült, hogy Rafiq valójában a 24. óra utolsó percében mentette meg. Persze ha lehet ezt megmentésnek nevezni, bár Caleb szemszögéből akkor ez így látszott. Nagyon megrendítő volt erről olvasni, róla és a sorstársairól.
Calebnek hamar kiderül, hogy nem tud a lány nélkül élni. Részt akar venni az életében, be akar illeszkedni a világába, de ehhez sok mindent kell tisztázniuk. Rengeteg mélyreható beszélgetést folytatnak, amik során Caleb végre megnyílik és közel engedi a lelkéhez a lányt. Ez viszonzásra is talál, mert neki is vannak kérdései és Livvie-nek is válaszokat kell adnia, hogyan tovább.
Ha végiggondoljuk, Livvie nagyon nehéz dolgokon ment keresztül, elvesztette az ártatlanságát, a szó tágabb értelmében is, mégis annyi megaláztatás közepette mindig reménykedett abban, hogy Caleb képes megváltozni. De itt és most, vajon képes megbocsátani neki amiért elhagyta egy évvel ezelőtt? Nagyon élvezetesek voltak ezek a beszélgetések, persze gondolhatjátok, hogy az összeborulások hova vezetnek..
Imádtam, ahogy a szerző bánik a karaktereivel, látszik, hogy a szívéhez nőttek, és Caleb vonatkozásában igazán nagyot alkotott, hitelesen adja vissza azt a hangot, amit elképzeltem neki, egyszer sem éreztem, hogy egy pasi ilyet nem mond, vagy nem tesz. Caleb sokat fejlődött és ez nem azt jelenti hogy a durva pokrócból papucs lett, szerintem tökéletes egyensúlyt kapott a végére a régi és az új önmaga. Livvie barátnője és annak a pasija alkották a regény mellékszereplőit, és bizony sok vidám jelenet bontakozott ki azokból a helyzetekből, amikor Caleb rajtuk keresztül ismerkedett Livvie új életével, szokásaival, vagy épp az élet egyéb apróságaival. Jólesett a sok lelkizés mellett ezeket a vidám jeleneteket is olvasni. Caleb reakciói szenzációsak.
Az erotikát kedvelők olvasmányaiból nem hiányozhat ez a sorozat, nekem különösen tetszett ez a befejező rész, figyelni fogom a szerző további munkásságát. Bővebben: http://www.kellylupiolvas.com/2015/12/cj-roberts-epilog…

1 hozzászólás
anikho>!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Megadom az öt csillagot, bár hiányérzetem van.. bármennyire is vadító a borító. ;)
Az előző könyvek után ez egy lassú folyású, szerelmetes levezető – talán pont az erőszak, és a korábbi könyvek hangvétele hiányzott nekem?!

Ugyanakkor kellett ez a könyv, meg kellett tudnom, hogyan tudták újrakezdeni az életüket, együtt. Szerettem olvasni, bármennyire idegesített Livvie néha. Pont @Chrissie értékelésében olvastam ezt, és teljesen igazat adok neki! Szexi fiúzni Calebet? Ennyiszer? Nemár.. Főleg úgy, hogy nem bírom az ilyen kis beceneveket.. a bébizéstől is rendesen ki tudok akadni; de a cicázással nincs bajom. :)

Az írónőt pedig csodálom. Mind a történet, mind az előadásmód miatt. Képtelenség, hogy nem ő Livvie, és nem ő írta le a sztorijukat! :D És ahogy Caleb gondolatait átadta? Tiszta pasi. Nagyon tetszett.

Újraolvasós a sorozat.
blog: http://anikhomolyol.blogspot.hu/2016/01/c-j-roberts-epi…

1 hozzászólás
Szilvi00 P>!
C. J. Roberts: Epilogue – Epilógus

Erre most tényleg szükségem volt! Még egy adag kegyetlen Caleb-et nem viseltem volna el. Már az első pár oldal után éreztem, hogy sokkal könnyedebb olvasmányban lesz részem. Caleb igen élvezetesen, helyenként meglepően humorosan mesélt.
Azt hiszem sikerült teljes szívemből megbocsátanom minden szörnyű tettét!
Azért furcsa volt őt a „normális életben” elképzelni, ahogy Harry Potter filmeket néz, vagy videojátékozik :D, de értékeltem ahogy próbálkozott. Ugyanígy Livvie is teljesen új oldalát mutatta, bevallom időnként picit irritált a viselkedése. Persze azok után amin ő átment, nem tudom hibáztatni vagy kritizálni őt bármiért is.
Tökéletes lezárása a történetnek! Nem is kérdés! 5 csillag!!!

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

A szerelem nem mindig úgy kezdődik és végződik, ahogy mi szeretnénk.

146. oldal

2 hozzászólás
Cicu>!

Egyetlen veled töltött percet sem sajnálok. Te vagy a legjobb, ami valaha történt velem. De azt kívánom, bárcsak ugyanez lehetnék én neked…

166. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caleb
4 hozzászólás
Cicu>!

Mit tudhat a szeretetről az, aki még sohasem tapasztalta? Olyan lett volna, mint vak embernek színekről magyarázni. Van, amit muszáj a saját szemeddel látni. A szeretetet akkor értheted meg, ha érzed.

164. oldal

Cicu>!

– Jövő héten hálaadás – közölte a kocsiba pattanva Livvie. Épp akkor néztük meg a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részét. Livvie ragaszkodott előtte a filmmaratonhoz, hogy felzárkózzak az előzményekkel. Meglepő módon tényleg élveztem a mozizást. Elgondolkodtam rajta, hogy inkább Harryre vagy Voldemortra hasonlítok-e.

83. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caleb · Livvie (Olivia)
Könyvmolyképző KU>!

Tudom, hogy megérdemled a boldogságot. Tudom, hogy jobbat érdemelsz nálam. De önző vagyok. Akarlak. Eléggé akarlak ahhoz, hogy megpróbáljak jobb emberré válni.

Cicu>!

Én nem vettelek rá, hogy szeress engem. Senki sem erőszakolhatja ki a szeretetet.

50. oldal

Cicu>!

Livvie szerint Európa azért „király”, mert már tizennyolc éves kortól legálisan lehet alkoholt inni. Hát persze – aki eléri a pultot, azt ki is szolgálják!

187. oldal

Cicu>!

Hagytuk, hogy a csend mondja el, amit a szavak nem tudtak.

13. oldal

Cicu>!

Elbírok mindent, ami elé a sors állít, ám mivel szeretem előre megtervezni a lépéseimet, a jövőmmel kapcsolatos bizonytalanság mindennél jobban tud zavarni.

75. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caleb
Cicu>!

Annyi minden történt már velem az életben, hogy elsírtam az összes könnyemet. Bennem már csak erő maradt.

13. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caleb

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vakmerő
Colleen Hoover: Too Late – Túl késő
Marilyn Miller: A vezér
A. Zavarelli: Crow – Varjú
L. J. Shen: A csóktolvaj
Laurelin Paige: Utolsó csók
Maya Banks: Lángolás