Captive ​in the Dark – Fogoly a sötétben (A sötét páros 1.) 980 csillagozás

C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Caleb olyan ember, akit csak a bosszú érdekel. Amióta egy hatalomra éhes gengszter kiskorában elrabolta, majd eladta rabszolgának, másra sem tud gondolni – kizárólag a revans foglalkoztatja. Tizenkét évre merült el az élvezeti célból tartott rabszolgák világában, az egyedüli felelősnek tartott férfit keresve. A szenvedését okozó építész végül előkerült: a személyi igazolványa új volt, a személyisége azonban a régi maradt. Ha Caleb elég közel akar kerülni a céljához, muszáj azzá vállalnia, amit gyűlöl. Elrabol egy gyönyörű lányt, hogy azzá tegye, ami ő maga volt egykoron.

Eredeti megjelenés éve: 2011

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rázós könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
264 oldal · ISBN: 9789633990124 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
264 oldal · ISBN: 9789633990131 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2014
262 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633738719 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Caleb · Livvie (Olivia) · Mohamed Rafiq · Vladek Rostrovich (Dimitrij Balk)


Kedvencelte 183

Most olvassa 34

Várólistára tette 355

Kívánságlistára tette 388

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

Cicu>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Wooooooooooow!
Ha egy szóval kéne jellemezni akkor azt mondanám, hogy : Briliáns!!!
Ez valami brutálisan jó volt!
Imádtam! ♥

Izgalmas volt, fordulatokban gazdag, néhol megdöbbentő.
Egy bizarr szerelmi történet, extrákkal.
Emberrablás, fogvatartás, szex, érzelmek, szökés, motorosbanda, bordatörés, a szőke herceg aki terepjárón érkezik.Caleb fogadalma, a bosszú.

Elcseszett az egész, egy férfi és egy nő, akik vágynak a szeretetre, hisz egyikük sem kapta meg soha. Caleb borzalmas gyerekkora, ami sokkoló volt, Livvie óriási szeretethiánya. Vonzódnak egymáshoz a történtek ellenére, bár ezt egyikőjük sem akarja, hisz az adott helyzetben elég irracionális.
De vajon a végén egymásra találnak?
Caleb vajon tényleg képes lesz eladni a Livvie-t, az ő Cicáját szexrabszolgának, hogy beteljesítse a bosszúját?
Csupa kérdőjel maradt bennem, amit de utálok.
Kérem a következő részt minél előbb! :)

Ps: Ez volt az első KMK-s könyvem :) Imádom! A borító gyönyörű, igényesen kidolgozott, úgy a dombornyomás, mint a „rázós könyvek” embléma.
A tartalom pedig zseniális :)
Kedves @Könyvmolyképző , még nagyon sok „rázós könyvet” szeretnék :)

32 hozzászólás
MissFortune>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Jaj, nagyon nagy küzdelem ez a könyv önmagammal. Annyira szeretném utálni, gyűlölni az egészet. Egy részem így is érez. A másik? Falta a könyvnek minden lapját. Rengeteg borzalom lett belesűrítve, egyik szereplőnek sem volt túl könnyű élete, a legnagyobb közös vonásuk, hogy egyiket sem szerette soha senki, ezért nagyon szeretetéhesek.
Livvie-t kedvelem. Ki mert állni önmagáért, nehezen adta fel. Az egész könyvet végig szurkoltam érte, bíztam benne, hogy egyszer az életben jól alakul a sorsa. Stockholm-szindróma ide vagy oda, valamelyest érhetőek az érzelmei.
Caleb, a hódító s_ggfej.. Gyűlölöm, amit átélt, gyűlölöm, amit a jelenben művel. Borzasztóan rossz ember, de talán van még benne némi fény. Néha legalábbis így érzem. Aztán fordul egy hatalmasat, miután úgy gondolom, hogy nem csak a pokolban kell égnie a cselekedeteiért, hanem annak legmélyebb bugyraiban.

Naiva P>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Ez volt az a könyvsorozat, amelyik megszerettette velem a dark romance műfajt. Azelőtt soha semmit nem olvastam, ami ennyire sötét lett volna. – /Azóta is epekedve várom, hátha ír valami mást is CJ Roberts/. – A Szomszéd lány c. könyvet leszámítva, de az azért volt felkavaró, mert valós történetet dolgozott fel. Ez pedig fikció.
Szerintem erősen romantizálva, sőt idealizálva van, az elrabolt, latin lány és a szexrabszolga-kiképző története. spoiler
Mindent összevetve zavarba ejtő, csavaros, sötét. Szerintem a maga kategóriájában zseniális sorozat, de nem ajánlott mindenkinek.

8 hozzászólás
Hddorka>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Hihetetlen volt ez a könyv. Imádtam annak ellenére, hogy mennyire brutális a story. Volt ebben a könyvben valami, ami miatt szinte faltam az oldalakat. Megdöbbentő, sokkoló, de élveztem minden sorát. Azt hiszem, most szerettem meg a dark romance-t.
A könyv egy nem mindennapi, komoly témát feszeget. Egy perc finomkodás sincs benne, de ennek ellenére rabul ejtett. Főleg Caleb, ahogy egyre jobban megismertem a tettei mögött rejlő okokat, úgy lett számomra egyre szerethetőbb karakter.
Megrázó, mégis érdekes volt számomra bepillantást nyerni ebbe a sötét világba, amiről ugyan volt fogalmam, de most teljes valójában megtestesült előttem a könyvben.
Ez nem egy Tündérmese, itt nincs szőke herceg fehér lovon, hogy megmentse az elrabolt lányt. Ez a könyv a maga beteg módján nagyon jól sikerült.

1 hozzászólás
zsiina>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Egy kegyes hazugság olykor elég ahhoz, hogy felszabadítson a csúf igazság súlya alól.

Most mit mondjak? Hogy annak ellenére, hogy ez a könyv nehéz témát feszeget, ezek ellenére a kedvencem lett? Hogy Calebet egyszerre gyűlölöm és szeretem annak ellenére amit tett, még ha ez nem is helyes? Hogy 4 óra alatt kiolvastam, mert egyszerűen nem bírtam letenni, fel sem keltem mellőle?
Imádtam. Imádtam benne mindent. Izgalmas, fordulatokkal teli, bár szenvedős, de megdöbbentő, és tényleg nagyon nagyon izgalmas. Komolyan, ennyit én még nem izgultam egy könyvön. Calebért és az ő Cicájáért is.
Baj, hogy én ezt ennyire szerettem?

3 hozzászólás
anikho>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Elképzelni az elképzelhetetlent, átélni az átélhetetlent.
És tényleg.
Rossz ember vagyok, ha nekem ez tetszett ?

részletesebben: http://anikhomolyol.blogspot.hu/2015/01/fogoly-sotetben.html

8 hozzászólás
janka0416>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Gyűlölöm az erőszakot.
Gyűlölöm, ha irányítanak, és ha végig bőgnek egy egész könyvet.
Gyűlölöm ha máris szebbnek látom a világot, mihelyt te megjelensz.
Gyűlöltem,hogy nem tudtalak utálni.
Gyűlölöm, gyűlölöm, ha egyszer sem írja le az írónő azt az egy szót,a mi minden könyv alapja: SZERETLEK!
Gyülőlöm…ha te vagy az, aki miatt képes vagyok még hajnali egy órakor is olvasni.
Gyűlölöm, ha rossz kedvem van amiatt,mert nem olvashatom a soraidat.
És….gyűlölöm, hogy nem gyűlöllek egy cseppet sem.

10 hozzászólás
ncsn87>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Régen izgultam ennyire egy könyv miatt, hogy végre olvashassam. És már régen izgultak ennyien értem, hogy vajon tetszik-e talán legutóbb a Tündérkrónikáknál. :D És jelentem: túlparáztam! :D Lehet, hogy annyira felkészítettek rá, hogy nem rázott meg emiatt, ami picit meg is ijeszt. :D
Szóval a könyvről.
Határozottan tetszett. :) Eleinte, amíg nem ismertem eléggé a főszereplők lelkivilágát, egészen hidegen hagytak a történtek. Azért lepett meg ez annyira, mert alapvetően kiborít ez a téma, amiről szólt, nem is kicsit… Szóval, miután egyre jobban kezdtünk belemélyedni a sötétsége, a lelkük legmélyére, na, akkor kezdtem picit megijedni. De pont a határomon mozgott, sőt, még bírtam is volna többet. Gondolom, ez a második részben még mélyebbre hatol majd…
Jó volt, hogy a vége fele Livvie Caleb ellen kezdte fordítani a saját fegyverét. Mondhatom érdekes fejlemény volt. Erős csaj, de erre akkor sem számítottam. Amilyen elveszett volt az elején, annyira ijesztő volt a végén.
Caleb meg egy talány. Tudjuk, amit tudunk róla, amik történtek vele és igazából fogalmam sincs mit érzek vele kapcsoltban. Annyira komplex.
És itt jött az, ami igazán megfogott az egészben. Az írónő úgy vezetett végig a történetben, mintha én lennék Livvie és teljesen azt a hullámhegyet-völgyet éreztem, mint a lány. Hol utáltam, hol kedveltem. Hol undorodtam, hol vágyakozást éreztem. Hol megijedtem, hol biztonságot éreztem. Egyszerűen végig vitt és nem eresztett. Tudod, hogy félned kellene, mégsem tudsz és inkább vágyakozol. Amit meg betegnek tartasz, aztán meg mégsem… Valakihez akarsz tartozni a sötétben, szeretnéd, hogy szeressenek. Teljesen jól szemléltette a Stockholm-szindrómát is, mert részben arról is van szó. Nem tudom jobban szavakba önteni. :)
Egy valami nem tetszett (ez nem a könyv hibája, csak ilyen vagyok :) ), amivel soha életemben nem fogok egyetérteni és megérteni. A bosszút. Egyszerűen nem értem az ilyen indíttatást, az ilyen embereket. Mégis mit várnak, ez majd megváltja a fájdalmukat? És közben annyi embert eltipornak és kihasználnak. Észre sem veszik, és ugyanazt csinálják másokkal, mit amit az a bizonyos valaki tett velük anno. Ha ez így menne körbe láncba, elég szörnyű hely lenne a világ, pedig már így sem kis piskóta. Hiszek abban, hogy mindenki elnyeri méltó büntetését, akár mit is tett. Visszanyal a fagyi, ahogy szokták mondani. Csak több kárt teszünk a felesleges bosszúval másokban és magunkban is. Ez most életfilozófiának hangozhatott részben, és talán az is volt, de akkor is így gondolom. :)
Tehát milyen mélyen gyökerező gyűlölet lehet az, ami ennyi évig kitart és másokat meg ezalatt tönkretesznek, akik meg nem tehetnek róla. Közben elfelejtenek élni, és a lelküket is feláldozzák. Az aztán baromira megéri… Nekem ez fura. De hát ki vagyok én, hogy ezt eldöntsem, az ő életük. Reméljük erre Caleb is rádöbben már a folytatásban. :)
Szóval tetszett, elgondolkodtatott és izgatottan várom a folytatást. Remélem hamar kiadják. :)
Köszönöm lányok, @Ittimi78 és @beathag, jelentem: túléltem és örülök, hogy felvettem a kesztyűt és elolvastam! :D

4 hozzászólás
Wello_Book>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

AZTAK@RVAAAAAA.
Folytatást azonnal, máskülönben beleőrülööööök.!!!

_Enii_>!
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben

Szeretni. Egyáltalán mi a francot jelent? Olyan könnyedén pattogtatja mindenki! De valójában mit jelent?

A könyv,ami lassan 2 éve várja,hogy elolvassam.
A könyv,amit az elmúlt 2 hétben legalább 4szer akartam elkezdeni.
Egy történet amit vagy utálsz,vagy imádsz.

Nagyon fura világ ez…mégis valahogy érdekesen fura. Keményvonalas erotikus,BDSM-el,dark romance-szel,erőszakkal,némi krimi szállal és rengeteg véres képkockával fűszerezve. A 2. könyvem ami a Stockholm-szindrómát dolgozza fel,és hűha…nem gondoltam volna,hogy ennyire rá lehet kattanni valamire.
Tipikusan végletes könyv.
Vagy fél oldal után ki akarod hajítani az ablakon,vagy szélsebesen repülnek az oldalak az ujjaid között. Nos,nálam a könyv megúszta,de többször is fénysebességre kapcsolt a tempó. :D
Nem,valószínűleg nem fogom sem a hugomnak,sem Anyának,sem a rózsaszínűbb lelkű barátaimnak ajánlani,mert ide gyomor kell,és egy jó adag nyitottság.
Mivel engem a sok fura történés ellenére is megvett kilóra,így már folytatom is a 2. résszel.

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Cicu>!

Szeretni. Egyáltalán mi a francot jelent? Olyan könnyedén pattogtatja mindenki! De valójában mit jelent?

252. oldal

SzAngelika >!

Egy kegyes hazugság olykor elég ahhoz, hogy felszabadítson a csúf igazság súlya alól.

39. oldal, Kettő

Cicu>!

Caleb nem félt. A félelem azoknak való, akiknek van miért élni.

200. oldal

Cicu>!

Mindig az volt az első lecke, hogy nem kapod meg, amit akarsz.

17. oldal

Cicu>!

Bevallom, álmodtam arról, hogy Anne Rice vámpírjai megbecstelenítenek.

64. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Anne Rice · Livvie (Olivia) · vámpír
1 hozzászólás
Cicu>!

– Csókolj meg – kérte. – És mielőtt még nemet mondanál…
Puha, ruganyos szájához nyomtam sós ajkamat, hogy elhallgattassam. Kicsit hátrahúzódott a fellobbanó merészségemtől. De aztán hallottam a sóhajtását, és visszasimult hozzám. Mély lélegzetet vettem, nem engedvén utat a zsibbadtságomba betörni akaró mindenféle érzelmeknek.
Igyekeztem természetesen csókolni, így küzdöttem a késztetéssel, hogy elfordítsam az arcom. Hirtelen sokkal gyengédebb lett. Pedig azelőtt sosem volt gyengéd, amikor megcsókolt. Kínos helyzetnek tűnt, de éreztem, hogy valami megváltozik benne. Apró nyögés szakadt fel belőle – olyan, amilyet még nem nagyon hallottam tőle. A mellemért nyúlt, ám visszahúzta a kezét. Megint visszafogta magát. Egyszer csak valami irányításfélének az árnyékát éreztem. Minden találkozásunkkor tehetetlen voltam vele szemben, ebben a pillanatban viszont tudtam, mit akar. Engem akart. Nem csupán a testem, hanem engem. S bár akkor és ott uralkodott rajtam, kezében tartotta a sorsomat… ebben az egy csókban én birtokoltam őt. Váratlanul eltolt magától.
– Jó kislány – állapította meg, de bársonyos hangjának remegése némi zavartságról árulkodott.

109. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caleb · Livvie (Olivia)
2 hozzászólás
Cicu>!

A megértés, a bizalom és a tisztelet vajon egyenlő a szeretettel?

80. oldal

Cicu>!

Rafiq megtanította írni és olvasni, öt nyelven beszélni, nőt csábítani, elrejtőzni és gyilkolni – de szeretni soha.

80. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Mohamed Rafiq
DarknessAngel>!

– Ne félj! Most már rendben leszel.
Nem féltem. Nem voltam rendben, és már soha nem is leszek.

215. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Caleb · Livvie (Olivia)
Fire_bird P>!

Senki sem gondol rá, milyen szerencsés, hogy minden nap láthatja a napfényt.

Kapcsolódó szócikkek: Livvie (Olivia)
2 hozzászólás

A sorozat következő kötete

A sötét páros sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Too Late – Túl késő
A. Zavarelli: Crow – Varjú
Skye Warren: The Castle – A bástya
C. S. Pacat: A rab herceg
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Ruby Saw: Inferno
L. J. Shen: Vadító
Ruby Saw: Csak két lépés Észak