Élvezd ​a vaníliát 388 csillagozás

C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Fedezd ​fel a benned rejlő rossz kislányt, és engedd szabadjára…

Heather Pierce unja, hogy szakmai és magánéletében is a háttérbe szorul. Egyetlen éjszakára kétségbeesetten szeretne más bőrébe bújni, ezért részt vesz egy villámrandin. Talán itt, névtelenségbe burkolózva, új emberré válhat, amíg másként nem dönt. Amikor egy férfi, akinél esélye sem lehetne, az asztalához ül, Heather összeszedi minden bátorságát, és átveszi az irányítást, titokban attól félve, hogy elrejteni kívánt valódi énje elutasításra talál.

Tony Carmine, beszerzési igazgató és nemzetközi hírű nőcsábász, élete legfontosabb üzletét készül megkötni. Azonban egy villámrandin megismerkedik Heatherrel…és felfedezi, hogy talán éppen alárendelt szerepre van szüksége. Heather buja érzékisége megszállja minden gondolatát, égető vágy ébred benne, hogy magáénak mondhassa a legizgalmasabb szeretőt, akivel valaha találkozott. Egészen addig, amíg egy nap be nem sétál a konferenciaterembe,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei, Tizennyolcas karika

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
ISBN: 9789632548807 · Fordította: Egyeki Martina
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
364 oldal · ISBN: 9789632547909 · Fordította: Egyeki Martina

Enciklopédia 1


Kedvencelte 41

Most olvassa 20

Várólistára tette 85

Kívánságlistára tette 69

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
zuna19 P
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Kedvenc nem lett, de azt se mondanám, hogy csalódtam benne. Az eleje nekem sehogy sem akart beindulni, de utána nagyon felpörögtek az események. Faltam a lapokat. Annyira olvastatta magát a sztori.
A történetet magát nem nevezném erősnek, de azért egyszer szívesen elolvastam. Annyi, hogy a karakterek kedvelhetőek voltak benne.
Annyit nevettem egyébként. Kellett ez most így estére.

>!
fuszi P
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Egyszerű romantikus történet egy kicsit megfűszerzve. Az viszont nagyon tetszett benne, hogy nem csak a szokásosra épít hanem egy kis csavarral megfordítja a helyzetet és bár minden más kiszámítható, mégis szórakozható tudott lenni. Egy estére tökéletes kikapcsolódás!

>!
K_A_Hikari
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Elolvastam és kb ennyi. Nem volt benne semmi, ami adott volna bele valami pluszt, hogy ne csak egy újabb szexjelenetekkel teletüzdelt erotikus könyv legyen.
Ez van ha nincsen se értelmes cselekmény, se értelmes szereplő. Akkor szerencsétlen regénytől se várhatunk értelmet.
Sajnálom, mert valamiért reméltem, hogy jobb lesz.
Nos…
Nem lett.
Egy ideig most azt hiszem elkerülöm az erotikus-ulpi vonalat.

Bővebben: http://irasaimtarhaza.blogspot.com/2016/08/c-j-ellisson…

2 hozzászólás
>!
AniTiger MP
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Most ezzel a könyvvel nálam betaláltak a 100-as körbe, így kell az erotikus irodalmat élvezhető történettel prezentálni! Mi fogott meg? A címe… Még nem láttam a borítót, amikor elkapott a címével, aztán megnéztem a borítót, elolvastam a fülszöveget és megvontam a vállamat. Miért ne?! Annyi rosszabbnál rosszabb erotikus könyvet olvastam már, hátha majd ez!

A főszereplők szimpatikusak voltak, a mellékszereplők enyhén elnyomottak a történetben. Szerencsére a sztori nem csupán arról szól, hogy nyuszi mód ugrándoznak egymáson, hanem van egy súlyosabb mellékszál is, ami épp eléggé megbonyolítja a sztorit ahhoz, hogy élvezhető legyen.

A párbeszédek jópofák, de mégsem a szerelmesek közti beszélgetésekért voltam a leginkább oda, hanem Tony és Marcus baráti genyózásaiért! Bár Tony a féltékenységi rohamaikor is nagyon vicces volt!

Kedvenc rész: Cipővásárlás! Az mindent vitt nálam.

More: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2015/01/cjellison-e…

2 hozzászólás
>!
Felixa P
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Nem kellett mélyen elmerülni a történetben, hiszen pontosan azt kaptam, amit vártam tőle. Könnyed, szórakoztató olvasmány, amely tökéletesen megfelelt az éppen aznapi kikapcsolódásnak. Az ilyen könyvekre jellemző hozzávalók is megfelelően voltak adagolva. Romantika, erotika, humor, váltott szemszög és nem utolsó sorban a borító, amely némileg sejtetni engedi a cselekményt. Cipőbolt: külön pirospont! :)
Éveztem! …és csak most látom, hogy kicsit kevés százalékon áll. No, de miért??? Persze, persze!… Nem vagyunk egyformák…

>!
puncsoscukor63
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Tetszett is, meg nem is.
A szokásos erotikus résszel nem volt semmi probléma, de ezen kívül szerintem semmit nem nyújt a könyv az olvasó számára. Nem mondható izgalmasnak, egy egyszeri olvasásra viszont nem annyira rossz.
Ellenben ez végre egy olyan erotikus könyv, ahol nem a férfi dominál :D ez tetszett.

>!
melka123
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Kellemes csalódás volt ez a könyv, mert rosszabbra számítottam! Tetszett a váltott szemszög, s végre láthattuk a férfi szemszögéből is a csábítást! A háttértörténet is elég jól kidolgozott volt, nagyon pörgős sztorival. Nagyon olvastatta magát, jól szórakoztam. Ez a lényeg, nemde?

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
ISBN: 9789632548807 · Fordította: Egyeki Martina
6 hozzászólás
>!
janka0416
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Borító: 5/5 – emlékszem erre a részre. :DDD
Cselekmény: 5/4- nem volt annyira rossz.
Háát őőő.. néhány rész igen érdekes volt. De legalább megtudhattuk azt is mennyi mindenre jó egy pingpongütő. :DDD
Igazából az egész könyv egy pinpong mérkőzésre hasonlít. A labda hol Heathernél, hol Tonynál volt. = végén mindketten nyertek. Tony tapasztalatot, Heather önbizalmat.
Szerintem érdemes elolvasni, főként olyan lányoknak,akik nem érzik magukat méltónak a másik félhez. :)
*The Saturdays- What About Us * – https://www.youtube.com/watch…

14 hozzászólás
>!
Ninácska P
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Tetszett, mert annak ellenére, hogy műfaját tekintve erotikus regény, mégis meglepően igényes volt, izgalmas, néhol roppantul elgondolkodtató, és a háttértörténet pedig remekül megszínezte a középpontban lévő szexuális részeket. Örültem annak, hogy nemcsak arról szól a sztori, hogy dirr bele, durr bele, feküdjünk gyorsan az ágyba, aztán éljünk a vágyainknak, hanem azért másról is szól ez a könyv és kicsit beláthattunk az üzlet világába.

A női főszereplő – Heather – nagyon sokszor idegesített, irritált. Az értékelésekből viszont egyértelműen látszik, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Sokszor úgy éreztem, mintha csupán szerepet játszana. Eljátssza a kemény dominát, aki uralkodik a férfin, de mintha valójában ő nem is ez lenne igazán.

Először furcsa volt, hogy ő vette kezébe az irányítást, kicsit úgy éreztem, hogy Tony nem más, mint egy mimóza férfi, aki hagyja, hogy azt tegyenek vele, amit akarnak. Ne értsetek félre, jó, ha néha a nő átveszi az irányítást, de azért a férfiben legyen meg a „tökösség.” Épp ezért örültem, amikor később Tony is magához tért.

A cselekmény – mint a legtöbb ilyen műfajú könyv esetében – kiszámítható, de értékelem, hogy az írónő újításokat vitt bele, megakadályozva ezzel, hogy ez a könyv is a tipikus erotikus regényekhez hasonlítson.

(Annyira elegem van már abból, hogy az erotikus regények főhősei gazdagok………….)

>!
LittleStar
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Tetszett. Nem volt egetrengető, de volt benne romantika, egy kis üzlet, egy kis barátság. Igazából minden, amitől ki tudok kapcsolódni. Nem vártam tőle sokat, hiszen Ulpiusos, ami nálam egyenlő a katasztrófával (egy-két kivétellel), de szerencsére nem egy 50 árnyalat verzió, a karakterek szerethetőek, nekem a sztori is tetszett és vééééégre nem egy uralkodó, vadállat férfi főszereplővel volt dolgom! Tetszett! 4*

Bővebben:
http://dorcosolvas.blog.com/2015/01/27/c-j-ellisson-elv…


Népszerű idézetek

>!
Annie04

A meló… az csak meló. Nem tart melegen éjszaka, nem öregszel meg vele, és az anyagi biztonságon kívül a világon semmit nem tesz érted. Nem lesz tőle gyereked, és nem gondoskodik rólad, ha megbetegszel, nem kap el, ha megbotlasz. És nem állít meg, ha mérgedben egy mozgó kocsi elé akarsz kilépni.

195. oldal

>!
Gaby33

– Gondolkoztál már rajta, mihez kezdesz Tonyval a hétvégén? Veszel egy rakás szado-mazo játékszert, és feltuningolod a vendégszobát, mint valami bizarr Szürke ötven árnyalata színjátékban?

52. oldal

>!
Ninácska P

Még mindig melengeti a szívem a tegnap esti meghittség varázsa.

75. oldal

>!
Ninácska P

– El kell jönnie az időnek, amikor már nem kell magamnak bizonyítanom.

263. oldal

>!
victoria_m997

Ha nem harcolsz azért, amit érzel, akkor tényleg semmit sem jelentett neked.

319. oldal, Tizenkilencedik fejezet, Heather (Ulpius-ház, 2013)

Kapcsolódó szócikkek: harc
>!
AniTiger MP

– Gondolkoztál már azon, miért is dolgozunk ilyen keményen?
Marcus szuszogva fújja ki a levegőt.
– Nem válaszolhatok mindenki nevében, de én spéciel a pénzért csinálom. – Fél kézzel végigsimít drága öltönyén. – Sokba kerül olyan ruhákba öltöztetni ezt az isteni testet, amilyet megérdemel.
Horkantok.
– Aha. Mindig is született primadonna voltál.

>!
Ninácska P

Akkor is meg fogom találni ezt a nőt, ha az lesz az utolsó dolog, amit megteszek az életben.

>!
Ninácska P

Az övé voltál már abban a pillanatban, hogy térdre parancsolt.

240. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Diana Gabaldon: Szitakötő borostyánban
Jay Crownover: Rule
J. A. Redmerski: A soha határa
Jamie McGuire: Veszedelmes sorscsapás
Cora Carmack: Színjáték
Christina Lauren: Gyönyörű játékos