Élvezd ​a vaníliát 420 csillagozás

C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Fedezd ​fel a benned rejlő rossz kislányt, és engedd szabadjára…

Heather Pierce unja, hogy szakmai és magánéletében is a háttérbe szorul. Egyetlen éjszakára kétségbeesetten szeretne más bőrébe bújni, ezért részt vesz egy villámrandin. Talán itt, névtelenségbe burkolózva, új emberré válhat, amíg másként nem dönt. Amikor egy férfi, akinél esélye sem lehetne, az asztalához ül, Heather összeszedi minden bátorságát, és átveszi az irányítást, titokban attól félve, hogy elrejteni kívánt valódi énje elutasításra talál.

Tony Carmine, beszerzési igazgató és nemzetközi hírű nőcsábász, élete legfontosabb üzletét készül megkötni. Azonban egy villámrandin megismerkedik Heatherrel…és felfedezi, hogy talán éppen alárendelt szerepre van szüksége. Heather buja érzékisége megszállja minden gondolatát, égető vágy ébred benne, hogy magáénak mondhassa a legizgalmasabb szeretőt, akivel valaha találkozott. Egészen addig, amíg egy nap be nem sétál a konferenciaterembe,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

A következő kiadói sorozatokban jelent meg: Az érzékiség mesterei Ulpius-ház · Tizennyolcas karika Ulpius-ház

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
296 oldal · ISBN: 9789632548807 · Fordította: Egyeki Martina
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
364 oldal · ISBN: 9789632547909 · Fordította: Egyeki Martina

Enciklopédia 1


Kedvencelte 41

Most olvassa 21

Várólistára tette 78

Kívánságlistára tette 71

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

zuna19>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Kedvenc nem lett, de azt se mondanám, hogy csalódtam benne. Az eleje nekem sehogy sem akart beindulni, de utána nagyon felpörögtek az események. Faltam a lapokat. Annyira olvastatta magát a sztori.
A történetet magát nem nevezném erősnek, de azért egyszer szívesen elolvastam. Annyi, hogy a karakterek kedvelhetőek voltak benne.
Annyit nevettem egyébként. Kellett ez most így estére.

fuszi P>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Egyszerű romantikus történet egy kicsit megfűszerzve. Az viszont nagyon tetszett benne, hogy nem csak a szokásosra épít hanem egy kis csavarral megfordítja a helyzetet és bár minden más kiszámítható, mégis szórakozható tudott lenni. Egy estére tökéletes kikapcsolódás!

AniTiger P>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Most ezzel a könyvvel nálam betaláltak a 100-as körbe, így kell az erotikus irodalmat élvezhető történettel prezentálni! Mi fogott meg? A címe… Még nem láttam a borítót, amikor elkapott a címével, aztán megnéztem a borítót, elolvastam a fülszöveget és megvontam a vállamat. Miért ne?! Annyi rosszabbnál rosszabb erotikus könyvet olvastam már, hátha majd ez!

A főszereplők szimpatikusak voltak, a mellékszereplők enyhén elnyomottak a történetben. Szerencsére a sztori nem csupán arról szól, hogy nyuszi mód ugrándoznak egymáson, hanem van egy súlyosabb mellékszál is, ami épp eléggé megbonyolítja a sztorit ahhoz, hogy élvezhető legyen.

A párbeszédek jópofák, de mégsem a szerelmesek közti beszélgetésekért voltam a leginkább oda, hanem Tony és Marcus baráti genyózásaiért! Bár Tony a féltékenységi rohamaikor is nagyon vicces volt!

Kedvenc rész: Cipővásárlás! Az mindent vitt nálam.

More: http://hagyjatokolvasok.blogspot.hu/2015/01/cjellison-e…

2 hozzászólás
Anita_Simon>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Hát ez nekem nagyon tetszett.☺
Heather, aki mer változtatni, kiáll a döntése mellett, független és gyönyörű. Nem mellékesen többre becsüli magát, mint hogy eltartott p.csa legyen. Persze nem hiányzik a pasi se a képből,aki miatt ezek a dolgok a felszínre kerülnek, aki szereti.
Tony tette, amit meglépett a vállalatnál példaértékű. Hisz mi értelme van a rengeteg pénznek, ha nincs melletünk senki, üres a lakásunk, az ágyunk, az esténk? Kell valaki mindig, akihez jó hazatérni….☝️☺❤

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
296 oldal · ISBN: 9789632548807 · Fordította: Egyeki Martina
Felixa P>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Nem kellett mélyen elmerülni a történetben, hiszen pontosan azt kaptam, amit vártam tőle. Könnyed, szórakoztató olvasmány, amely tökéletesen megfelelt az éppen aznapi kikapcsolódásnak. Az ilyen könyvekre jellemző hozzávalók is megfelelően voltak adagolva. Romantika, erotika, humor, váltott szemszög és nem utolsó sorban a borító, amely némileg sejtetni engedi a cselekményt. Cipőbolt: külön pirospont! :)
Éveztem! …és csak most látom, hogy kicsit kevés százalékon áll. No, de miért??? Persze, persze!… Nem vagyunk egyformák…

puncsoscukor63>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Tetszett is, meg nem is.
A szokásos erotikus résszel nem volt semmi probléma, de ezen kívül szerintem semmit nem nyújt a könyv az olvasó számára. Nem mondható izgalmasnak, egy egyszeri olvasásra viszont nem annyira rossz.
Ellenben ez végre egy olyan erotikus könyv, ahol nem a férfi dominál :D ez tetszett.

melka123>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Kellemes csalódás volt ez a könyv, mert rosszabbra számítottam! Tetszett a váltott szemszög, s végre láthattuk a férfi szemszögéből is a csábítást! A háttértörténet is elég jól kidolgozott volt, nagyon pörgős sztorival. Nagyon olvastatta magát, jól szórakoztam. Ez a lényeg, nemde?

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
296 oldal · ISBN: 9789632548807 · Fordította: Egyeki Martina
6 hozzászólás
janka0416>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Borító: 5/5 – emlékszem erre a részre. :DDD
Cselekmény: 5/4- nem volt annyira rossz.
Háát őőő.. néhány rész igen érdekes volt. De legalább megtudhattuk azt is mennyi mindenre jó egy pingpongütő. :DDD
Igazából az egész könyv egy pinpong mérkőzésre hasonlít. A labda hol Heathernél, hol Tonynál volt. = végén mindketten nyertek. Tony tapasztalatot, Heather önbizalmat.
Szerintem érdemes elolvasni, főként olyan lányoknak,akik nem érzik magukat méltónak a másik félhez. :)
*The Saturdays- What About Us * – https://www.youtube.com/watch…

14 hozzászólás
LittleStar>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Tetszett. Nem volt egetrengető, de volt benne romantika, egy kis üzlet, egy kis barátság. Igazából minden, amitől ki tudok kapcsolódni. Nem vártam tőle sokat, hiszen Ulpiusos, ami nálam egyenlő a katasztrófával (egy-két kivétellel), de szerencsére nem egy 50 árnyalat verzió, a karakterek szerethetőek, nekem a sztori is tetszett és vééééégre nem egy uralkodó, vadállat férfi főszereplővel volt dolgom! Tetszett! 4*

Bővebben:
http://dorcosolvas.blog.com/2015/01/27/c-j-ellisson-elv…

_Katie_ P>!
C. J. Ellisson: Élvezd a vaníliát

Nah, hát ezt olyan simán letoltam, mint Mo Farah a 10k-t. Na persze félreértés ne essék, nem azért, mert letehetetlen volt a történet vagy hajtott a kíváncsiság, vajon mi lehet a történet vége.
Kategóriájában olvastam jobbat és rosszabbat is, és hát aki erotikus könyvbe kezd, az ne panaszkodjon, ha kivillan, becsúszik, lecsúszik, csattan ez-az. :D Mert azért itt olyan kb 85%-ban más se történt, így ha magasröptű beszélgetésre számítasz, azt felejtsd is el gyorsan.
A szereplők számomra jellegtelenek voltak, Tony olyan szinten veszélyesen átlagos pasi volt, hogy csak na, viszont szerencsére Heather nem sírt állandóan valami miatt leginkább amiatt, hogy mennyire nem ment neki ez a párkapcsolatosdi. Persze, azért rinyált, de Tony és a f@rka hamar segített neki felejteni :D


Népszerű idézetek

Annie04>!

A meló… az csak meló. Nem tart melegen éjszaka, nem öregszel meg vele, és az anyagi biztonságon kívül a világon semmit nem tesz érted. Nem lesz tőle gyereked, és nem gondoskodik rólad, ha megbetegszel, nem kap el, ha megbotlasz. És nem állít meg, ha mérgedben egy mozgó kocsi elé akarsz kilépni.

195. oldal

Gaby33>!

– Gondolkoztál már rajta, mihez kezdesz Tonyval a hétvégén? Veszel egy rakás szado-mazo játékszert, és feltuningolod a vendégszobát, mint valami bizarr Szürke ötven árnyalata színjátékban?

52. oldal

Ninácska P>!

Még mindig melengeti a szívem a tegnap esti meghittség varázsa.

75. oldal

AniTiger P>!

– Gondolkoztál már azon, miért is dolgozunk ilyen keményen?
Marcus szuszogva fújja ki a levegőt.
– Nem válaszolhatok mindenki nevében, de én spéciel a pénzért csinálom. – Fél kézzel végigsimít drága öltönyén. – Sokba kerül olyan ruhákba öltöztetni ezt az isteni testet, amilyet megérdemel.
Horkantok.
– Aha. Mindig is született primadonna voltál.

Ninácska P>!

– El kell jönnie az időnek, amikor már nem kell magamnak bizonyítanom.

263. oldal

victoria_m997>!

Ha nem harcolsz azért, amit érzel, akkor tényleg semmit sem jelentett neked.

319. oldal, Tizenkilencedik fejezet, Heather (Ulpius-ház, 2013)

Kapcsolódó szócikkek: harc
Ninácska P>!

Akkor is meg fogom találni ezt a nőt, ha az lesz az utolsó dolog, amit megteszek az életben.

Ninácska P>!

Az övé voltál már abban a pillanatban, hogy térdre parancsolt.

240. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

J. R. Ward: Éjsötét szerető
Emma Chase: Felséged szolgálatában
Christina Lauren: Gyönyörű idegen
Meghan March: Vágy és szerelem
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: A beosztott
Sophie Jackson: Egy csepp remény
Carly Phillips: Forró szerelem