Zsaruk paradicsoma 11 csillagozás

Egy áprilisi napon a tizenhárom éves Annie és tízéves öccse William horgászni indulnak Idaho egyik kisvárosában. De haza már nem jutnak. Valami olyasmit láttak, amit nem lett volna szabad, és menekülniük kell. Jess Rawlins az idős farmer egy reggel különös nyomokat talál a birtokán. Házassága tönkrement, a birtoka a csőd szélén áll. A csűrbe költözött hívatlan látogatókra semmi szüksége. Eduardo Villatoro, a nyugdíjas rendőr, élete egyetlen megoldatlan ügyének szeretne a végére járni. A nyomok a csendes idahói kisváros bankjába vezetnek. Jim Hearne, a bankár, aki évekkel ezelőtt a nagyüzlet reményében félrefordította a fejét, és azóta is furdalja a lelkiismeret. Négy volt rendőr, akik a törvény szolgálatában töltött évek után a vadregényes Idahóban telepedtek le. A gyerekek eltűnése különös hatással van rájuk, önként ajánlják fel segítségüket a kisváros pipogya seriffjének. Férfiak, akiket Annie és William eltűnése köt össze. Férfiak, akik ismerik az élet kemény oldalát. Férfiak,… (tovább)
Eredeti megjelenés éve: 2008

Ritka jó történet volt.
Ugyan néha azt éreztem, hogy elkalandozott az író, de szerencsére mindig visszatért.
A két gyereket nagyon sajnáltam, hogy ennyi idősen ennyi dolgon kellett átesniük, de szerencsére volt, aki megmentette őket.
Monica? Mármint az anya?
A lelkem mélyén őt is sajnáltam. Természetesnek vélem, hogy társat keresett magának, hiszen fiatal, még élni szeretne. Nem egyedül.
Az, hogy rossz társnak valóra akadt, az már az élet sajátossága.

…igazából olyannak látja őket, mint az európaiak többsége az amerikaiakat. Gyerekesnek, hangosnak és túl önzőnek ahhoz, hogy észrevegyék, milyen jó dolguk is van.