Chosen ​at Nightfall (Shadow Falls 5.) 4 csillagozás

C. C. Hunter: Chosen at Nightfall

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Kylie Galen's life hasn't been the same since her world was turned upside-down in Born at Midnight, Shadow Falls #1, and now an epic conclusion to her journey—not to mention a tough choice between two guys!—is brewing in Chosen at Nightfall:

When Kylie Galen left Shadow Falls, she thought it was the hardest decision of her life. Heartbroken and separated from everyone she loves, she has to embrace her abilities and what it means to be a chameleon. But as Kylie's journey comes to a close, she must return to the camp that started it all…and she must finally chose between the two boys who love her. The werewolf who broke her heart when he chose his pack over her, and the half-fae who ran from their intense attraction before they ever really had a chance. For Kylie, everything will finally be revealed and nothing will ever be the same.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
St. Martin's, London, 2013
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781250012890 · ASIN: 1250012899

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

Ashriver >!
C. C. Hunter: Chosen at Nightfall

A tudat, hogy ez az utolsó rész, s hogy minden kiderül elég nagy löketet adott, hogy türelmesen végigolvassam. Nem volt idegesítő a közepe, sem lapos, csak olvastam, folyamatosan, megállás nélkül. A végére minden szép és jó lett, mint egy ahogy egy középszerű sztorinál várható. Nem fogom többször elolvasni, a másik sorozat sem vonz Della szemszögéből, Nekem ez itt a vég, egy jó lezárás és kész.

Arianrhod MP>!
C. C. Hunter: Chosen at Nightfall

Végigolvastam az öt könyvet, mert kikapcsolódást ígér, és be is váltja. Nem irodalmi értékű szöveg, rengeteg a szleng, de érdekes és lebilincselő a történet. Semmi különleges, de legalább nem bosszantott fel. Jobban indult a vártnál, de ellaposodott, és a harmadik könyvnél már nagyon idegesített a hősnő állandó nyavalygása a fiúk miatt. Tudom, ez egy szerelmi háromszög körül zajló történetnél elvárható, de már nagyon unom, hogy mostanában minden ifjúsági regénynek ez a témája, meg persze a széthulló család. Értem én, hogy az átlagos, normális család „unalmas”, az meg főleg, hogy valakinek csak egy pasija van, de azért már hiányzik, hogy maga a történet bonyolódjon, és ne a sablonos körülmények bonyolítsák azokat. Azért egynek – ötnek – jó.


Népszerű idézetek

Arianrhod MP>!

The next day during science class, Kylie sat at her desk barely listening to Hayden Yates talk about Newton’s laws of motion and E=MC2. Not that she didn’t respect science, but how could any of that explain a sword that could move on its own? And didn’t Hayden say that both Einstein and Newton were supernaturals? Did that mean they didn’t have magical swords following them around?

Arianrhod MP>!

Then again, weren’t clues supposed to be subtle? There was absolutely nothing subtle about a severed head.

martina1011>!

Kylie's mouth dropped open. „Romantic? Oh, please, he's old. He's as old as you.”

Burnett's brow creased. „Which is my point.” His frown deepened. „Not that I'm that old.”

martina1011>!

„But what is it, really?” Kylie made a face. „Or is it too gross? It must be gross because they never mentioned it in any of the pamphlets my mom gave me.”

martina1011>!

Kylie couldn't help but think, My mom went to England and all I got was a T-shirt, but she smiled and pulled it out of the bag and then chuckled when she read the script across the front: My mom went to England and all I got was this T-shirt.


A sorozat következő kötete

Shadow Falls sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cameron Jace: Snow White Sorrow
Kendare Blake: Girl of Nightmares
Brandon Mull: Fablehaven
Lisa Jane Smith: Huntress
Amelia Atwater-Rhodes: All Just Glass
Alex Irvine: The Supernatural Book of Monsters, Spirits, Demons, and Ghouls
Kresley Cole: Wicked Deeds on a Winter's Night
Kevin Hearne: Hounded
Nancy Holder – Debbie Viguié: Damned
Anne Rice: Blackwood Farm (angol)