Awake ​at Dawn (Shadow Falls 2.) 6 csillagozás

C. C. Hunter: Awake at Dawn

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Kylie Galen thought her life was a mess before she went to Shadow Falls Camp. However, now that she's discovered she's not human, the problems presenting themselves are anything but normal.

She's determined to uncover the answer to her supernatural heritage, but with a ghost insisting someone Kylie loves is about to die, her newly developed sixth sense telling her someone is watching her and a rogue vampire on a murdering rampage, Kylie's quest for answers is on hold. As if her life isn't difficult enough, just when she's about to give her heart to Derek, he starts pulling away. When Lucas comes back, Kylie feels more conflicted than ever. Kylie's weekend with her mom should have been just the break Kylie needs, but it turns out to be her breaking point. Discovering her heritage may not ever matter if she doesn't survive.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
St. Martin's, USA, 2011
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9780312624682 · ASIN: 0312624689

Most olvassa 2

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

Ashriver >!
C. C. Hunter: Awake at Dawn

Kissé frusztráló volt, hogy Kylie ennyire ostoba tud lenni… nem is ostoba, hanem szűk látókörű önmagával kapcsolatosan. A szellem vagy kismilliószor utalt rá, jelzett, hogy kit is kéne megmentenie, de neeeem, ő inkább elkerülte, s nem figyelt rá, mert nem volt elég konkrét a szellem. Az agyamra ment az ostobaságával, hogy egyszerűen túl gyerek még.
A történet maga okés volt, a szerelmi háromszög sem volt annyira gáz, egy kissé talán erőltetett. Konkrétan a csajnak az a baja, hogy túlságosan is tetszik neki a srác. És ha ez így van, akkor az már nem jó, szinte már bűn. Istenem, a prűd amerikaiak meg a szűk-látókörűségük! Hogy semmi újra nem nyitottak és szex kérdése már szinte bűn és szégyenkezni való dolog. NA ezt nagyon nem bírom az amerikai írókban (tisztelet a kivételnek), hogy akkora ügyet csinálnak a szexből. Puritán idióták!
Visszatérve a történetre meg a szereplőkre egész jó volt. Ha 16-17 lennék élvezném, de nagyon, de így csak a szemem forgatom a sok baromság miatt.


Népszerű idézetek

Arianrhod MP>!

I’ve come to the conclusion that anything to do with the opposite sex should be banned and considered illegal.

Arianrhod MP>!

Nothing felt right. Her gaze shot to the moon, and she could swear she saw the man in the round silver circle wink at her.


A sorozat következő kötete

Shadow Falls sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jeaniene Frost: One Grave at a Time
P. C. Cast – Kristin Cast: Marked
Claudia Gray: Balthazar (angol)
Gena Showalter: Intertwined
Karen Lynch: Relentless
Karen Chance: Touch the Dark
Laurell K. Hamilton: Crimson Death
Kelley Armstrong: The Summoning
Elizabeth Richards: Phoenix
Maggie Stiefvater: Sinner