Mesém ​9. 1 csillagozás

Az én mesémet adom neked!
Buzás Kálmán (szerk.): Mesém 9.

Ha nem olvasod el, úgy is jó, ha csak a MAGad meséjét olvasod, úgy is jó. Már régóta tudod a lényeget. TenMAGad írtad meg e könyvben MAGad. Ez vagy te, ez a te MAGod, amely most megfogant és szárnyra kel.

A mag, a világunkban a föld alatt, bújva didereg. Egy dologban hisz, abban – hogy létezik a fény és azt keresve – hogy meg is találják, ha kibújik a föld alól. Szép lassan összeszed mindent, amit ad a környezete – Föld, az Ég, a Levegő, a Víz – a természet. Ebből növekszik, megmutatva, hogy a föld alól van kiút. Ahogy múlik az idő, gyökerei egyre mélyebbek, hajtásai egyre magasabbak lesznek. Csudájára járnak – a madarak, a kertészek, a nagymama, a kert minden lakója és a Jóisten. Csak nő és növekszik, hogy egyre távolabbról látszódjék, hogy nyugalmat, árnyékot, gyümölcsöt adhasson az arra haladó vándoroknak.

Buzás Kálmán
szerkesztő

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

A művek szerzői: Császár József, Szabó Luca, Virág Albert, Takács Emma, Salánki Anikó, Szabó Erzsébet, Tóth Szabolcs, Kiss Gabriella, Mészáros Gabriella, Szarvas Ferenc, Németh Andrea, Hajdú Katalin, Gál Mihály, Balázs Ildikó, Bombicz Judit, Farda József, Molnár Viktória, Németh Ibolya, Bódai-Soós Judit, G. Joó Katalin, Izsák Ildikó, Balogh Ármin, Csátvák Soma, Bakai Kitti, Herczeg Alexandra, Kristóf Luca, Nagy Julianna, Szabó Kata, Szalai Zsolt, Tóth Ildikó, Tóth Laura, Dudás Ágnes, Árvai János, Bogdán József, Juhász Pál, Vida Péter, Szabó Luca, Szép Györgyi, Tamás Anett, Bagolyné Szűcs Andrea, Kiss Gabriella, Hajdu Katalin, Vajda Zsófia, Utasi Hajnalka, Nagy Márton, Szabó Kata, Vígh Viktória

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Az én mesém

>!
Ráth Lépcső, Budapest, 2016
490 oldal · puhatáblás

Várólistára tette 4


Hasonló könyvek címkék alapján

Bombicz Judit: Mesék elalvás előtt
Harcos Bálint: A Tigris és a Motyó
Nagy Bandó András: A hangyabanda nagy kalandja
Várszegi Adél: Raptormese
V. Kiss Orsolya: A pelikán, aki olyan kapzsi volt
Weöres Sándor: Kutyatár
Nagy Natália: A Nap születésnapja
Varró Dániel: Diótörő
Szabó T. Anna: Tükörcicák
Erdős Virág: Pimpáré és Vakvarjúcska