Galaktika ​301. 8 csillagozás

Burger István (szerk.): Galaktika 301.

Ennek a könyvnek nincsen fülszövege.

A művek szerzői: Kim Stanley Robinson, Scott Lynch, Malcolm Cross, Terry Pratchett, Bojtor Iván, Polenth Blake, Karl Schroeder, Timothy Zahn, Hernád Péter, Keith Laumer

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Galaktika


Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

zamil>!
Burger István (szerk.): Galaktika 301.

Az előző rész után egy megszokott szám lett a 301.. A cikkek érdekesek, a képregénynek várom a végét, és reménykedek, hogy jobb jön.
A novellákkal elégedett vagyok, a Pratchett novella kifejezetten tetszett. Ebben a részben is szerepel két magyar író novellája, Hernád Péter írása nekem jobban tetszett mint az előző rész bármelyik elbeszélése.

ViraMors P>!
Burger István (szerk.): Galaktika 301.

Ez olyan… átlagos volt.
Nem túl meglepő módon a Terry Pratchett novella miatt olvastam el ezt a számot is. Rövidke, de igazán szórakoztató darab.
Ezen kívül a Timothy Zahn novella érdekes volt, és Hernádi Péteré is egészen tetszett ami nagy szó tőlem bármire, ami macskás, de a többi nem igazán fogott meg.
A cikkek alapvetően jók voltak.

Mortii>!
Burger István (szerk.): Galaktika 301.

Először is, az új belső design szerintem jó lett. A tartalom szintén egész jó, nem mondanám a legjobb számnak, de az ideiek közt kimagaslik! A Lucky Strike egészen tetszett (azóta elolvastam a 2. felét, nem volt rossz), a Pavlov háza, a Kinyitottad? és A legutolsó parancs szintén jók voltak! Leginkább A tántika nászajándéka tetszett! Nagyon jó volt! Az Öt percen túl ingyenes és a Trollhíd vicces volt, A madarak megváltoznak a tántika után a legjobb! A Jéghegy és a Békefenntartók nem jött be annyira.
Az egész számban az volt a legjobb, hogy sok első magyar megjelenés volt! Remélem sok ilyen lesz még, és azt is hogy a Tengeri Chico-t még sokáig folytatják.
A cikkek hozták a szokásos színvonalat, jók és érdekesek voltak!

Lahara IP>!
Burger István (szerk.): Galaktika 301.

Kevesebb novella fogott meg, igazából talán csak a Trollhíd és A tántika nászajándéka.

2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Ágoston Hugó (szerk.): Piknik a senkiföldjén
Ficsor Zoltán (szerk.): X Magazin II/5 (6.)
Szélesi Sándor (szerk.): Átjáró 11.
Jonathan Strahan (szerk.): Az év legjobb science fiction és fantasynovellái 2017