Amit ​a Sors egybekötött… 6 csillagozás

Romantikus novellagyűjtemény
Büksi Zsuzsanna – Agnes Epstein – Ronnie W. A. – Megyeri Judit – Remy Dalmore – Demeter Attila – Kozi Bogi: Amit a Sors egybekötött…

Ingyenesen letölthető mű.
A Nyugger Szövetség Írói csoportunkon (röviden: NYUSZI) belüli rengeteg vicces-humoros kihívás felvetette az ötletet, hogy egy novelláskötet erejéig bemutatkozhatnánk a nagyközönségnek is. A tagok megszavazták a zsánereket, és rövid idő alatt két kötetnyi novellát alkottunk. A fantasy/sci-fi zsánerben “Új világ hajnalán”, míg romantikus műfajban “Amit a sors egybekötött…” címmel hoztuk létre ingyenesen letölthető novellásköteteinket, melyekben olyan írók művei is találhatóak, akik első alkalommal léptek a nagyközönség elé az alkotásukkal.
Reméljük elnyeri majd a tetszésüket a gyűjtemény, jó olvasást!

>!
176 oldal · ISBN: 6610000140275

Most olvassa 1


Kiemelt értékelések

>!
bambali
Büksi Zsuzsanna – Agnes Epstein – Ronnie W. A. – Megyeri Judit – Remy Dalmore – Demeter Attila – Kozi Bogi: Amit a Sors egybekötött…

Telitalálat a kötet!
Többféle írás megtalálható benne, a fájdalmasan szívszorítótól a könnyedebbig, a sírni valóan széptől a humorosig.
Mindegyik történet egyedi, mindegyik kerek egész és mindegyik elolvasása jót tesz a léleknek.
Ajánlom mindenkinek, nem csak a romantikát kedvelőknek!

>!
Remy_Dalmore
Büksi Zsuzsanna – Agnes Epstein – Ronnie W. A. – Megyeri Judit – Remy Dalmore – Demeter Attila – Kozi Bogi: Amit a Sors egybekötött…

Mindegyik novella magában hordozza az írók stílusát, bájos, érzelmes, mélyen megható sorokat olvashatunk. Kedvencem Kozi Bogi novellája, amiben tényleg minden benne van, ami egy ember számára a szerelmet, türelmet, emberi tartást és a hűséget jelenti.

>!
ZsuZsanna5 P
Büksi Zsuzsanna – Agnes Epstein – Ronnie W. A. – Megyeri Judit – Remy Dalmore – Demeter Attila – Kozi Bogi: Amit a Sors egybekötött…

Igazán változatos tartalmú és stílusú történeteket tartalmaz ez az ötletes novellagyűjtemény. Minden történetet szerettem. A szerelem több oldalát, tulajdonságát ismerhetjük meg. A kitartót, a fájdalmast, a misztikust, a humorost, az aranyost. Nyugodt szívvel tudom ajánlani.


Népszerű idézetek

>!
Isabel_Rose IP

Azt mondják, akit az ember igazán szeret, azt szabadon engedi.
Ki találta ki ezt a rohadt nagy baromságot? És miért hittem el, hogy ettől majd nekem olyan hű, de jó lesz, és megkönnyebbülök?

Remy Dalmore: Szerelemharmat · Remy Dalmore

4 hozzászólás
>!
Judit_Megyeri IP

– Attól tartok, hogy ezúttal az eszed helyett egészen mást használtál véleményalkotásra – húzza el a száját gúnyosan a gipszes.
Na, jó, azért mindent én sem tűrök el! Nincs nagy pofám, sőt, Doris szerint kimondottan NYUSZI vagyok, de a sértegetést nem hagyom szó nélkül.
– Elnézést, hogy közbeszólok, kedves… idegen. Szólíthatom így, ugye? Csak mert elfelejtett bemutatkozni gyalázkodás előtt. Hálás lennék, ha a személyem iránti nyílt megvetését és perverz szexuális fantáziáit a pszichológusának részletezné. Fogalmam sincs, milyen munkát ajánlanak, de köszönettel elutasítom a rendkívül nagylelkű lehetőséget. Amint látja, nem járok csadorban, és ahogy eddig is, úgy a jövőben is ragaszkodom a szabad véleménynyilvánítás és szabad akarat jogához.

Remy Dalmore: Szerelemharmat · Remy Dalmore

>!
Judit_Megyeri IP

– Ne kérj engem – mondta, és mintha bujkált volna a tekintetében némi bú.
– A harmadik kívánságom, hogy legyen boldog életed, Aléna – mosolygott Vince. Jól érezte magát az utolsó mondattól. Megdöbbenve látta, hogy Aléna kék szeme viszont könnybe lábadt.
– Rám pazaroltál egy kívánságot.
– Dehogy! Ne butáskodj! Ez csak játék, egyébként pedig szívből jött.
– Ilyen még sosem volt, hidd el! Vagyis a mesékben ez nem így szokott menni – törölte le könnyeit arcáról a lány.

Agnes Epstein: Az egyetlen kívánság, ami igazán számít · Agnes Epstein

>!
Judit_Megyeri IP

Hanna Móricra nézett, aki megkövülten ült, és bámult maga elé. A kezei úgy rezegtek, miközben a térdeit támasztotta, ahogy az ágakat rázza a szeptemberi szél, és úgy érezte, mintha a szemében az őszi eső apró cseppekben mosná el a világot körülötte. Az őszi eső, ami csendesen áztatja a földet, és lassan tölti fel minden olyan kinccsel, amit kiszipolyozott a földből a tikkasztó nyári nap.

Kozi Bogi: Nincs az az Isten · Kozi Bogi

>!
Judit_Megyeri IP

A mellkasuk is összeért, a tánclépések laposodtak, ahogy inkább a másikra figyeltek, és csupán ringatóztak a dallamra. Uriel gyengéden a nő füléhez érintette az orrát. Gina finoman megremegett az érintéstől, a férfi pedig egyre jobban kívánta máshol és máshogy is érinteni.

Agnes Epstein: Játszma · Agnes Epstein

>!
Judit_Megyeri IP

– Mesa di voce – mondod, mielőtt megcsókolsz. Nem értem, aztán mégis. A szívem erőnek erejével kezd gyors dobolásba, kitart, majd újra megugrik a tempó, mikor az ajkad elnyílik, és a nyelved hozzásimul az enyémhez.
– Mesa di voce – ismétlem mosolyogva, mikor elhúzódsz a csókból. A szívem dübörgése lassul. Olyan, akár a zene, hallom a fülemben, érzem a mellkasomban a tenyered alatt.

Ronnie W. A.: Szeretlek · Ronnie W. A.

>!
Judit_Megyeri IP

Szigorúan megtiltották, hogy egy szobában aludjunk, sőt, még ugyanazon az emeleten is. Anyám a kétszintes nyaraló tetőterébe parancsolt téged, engem meg a földszinten tartott, és fogadok, éjszakákon át nem aludt. Agyonvert volna mindkettőnket, ha megtudja, miket műveltünk a háta mögött fényes nappal. A felnőtteket olyan könnyű megvezetni, ha az ember nagyon el akar érni valamit. Nem értem, anyám miért feltételezte, hogy csak éjjel gabalyodhatunk egymásba.
Folyamatosan beszéltünk, nyilvános helyeken szenvedélyesen egymáshoz simulva csókolóztunk éhesen, és lopott pillanatokban ártatlan kíváncsisággal kalandoztunk egymás testét felfedezve. A szerelem tengerében bolyongtunk elveszetten, számunkra ismeretlen tájakon, örvényekbe kerültünk, fuldokolva bukkantunk fel a hétköznapok valóságára.

Büksi Zsuzsanna: Amit a sors egybekötött · Büksi Zsuzsanna

>!
Judit_Megyeri IP

Mira továbbra sem szólt, és Gábor kicsit elszégyellte magát. Lehet, hogy tényleg megbántotta?
– Figyelj, Mira, nem akartam bunkó lenni… – dünnyögte.
– Ez komoly? Nem direkt vagy bunkó? Az azért elég nagy gáz – nézett fel rá a lány, barna szemében nevetés bujkált.
– Maradjunk annyiban, hogy csak részben szándékos.
– Egy fokkal jobb, bár azt mondom, még így sem ártana megnézetned magad egy agyturkásszal. Vagy tudod, mit? – Mira most már szélesen vigyorgott. – Betelefonálhatnál egy olyan ezoterikus műsorba! Tudod, ahol minden bajból kikúrálják az embert egy kis táv-vuduval. Biztos a permanens bunkóságodon is tudnak segíteni!
Gábor próbált nem elvigyorodni, de az arcizmai fellázadtak, és végül elnevette magát. – Nagyon remélem, nem pszichológiát tanulsz!
– Nem, kommunikációt.
– Gondolhattam volna, mi?

Megyeri Judit: Nyári kaland · Megyeri Judit


Hasonló könyvek címkék alapján

Érints meg!
Stephanie Perkins (szerk.): Ajándékba adlak
22 híres romantikus történet
Barbara De Angelis – Jack Canfield – Chrissy Donelly – Mark Donelly – Mark Victor Hansen: Megható romantikus történetek
Anne L. Green: Elvesztett jövő
Schäffer Erzsébet: Hol vagy?
Carrie Cooper: Ügynökjátszma
Sienna Cole: Az álmok küszöbén
Sienna Cole: Az álmok útján
Anne L. Green: Elfojtott indulatok