The ​Fire Between High & Lo (Romance Elements 2.) 22 csillagozás

Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

There once was a boy, and I loved him.

Logan Francis Silverstone was the complete opposite of me. I danced while he stood still. He was quiet, and I was always running my mouth. He struggled to find a smile while I refused to frown.

The night I saw the darkness that truly lived inside of him, I couldn’t look away.

We were broken together, yet somehow whole. We were wrong together, but always right. We were the stars that burned across the night sky, searching for a wish, praying for better tomorrows.

Until the day I lost him. I threw us away with one hasty decision—a decision that changed us forever.

There once was a boy, and I loved him.

And for a few breaths, a few whispers, a few moments, I think he loved me, too.

***

Book #2 in the Romance Elements Series.

Complete standalone.

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
330 oldal · ASIN: B01D7ESSGS

Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 10


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

Az igazat megvallva az elején egy picit nehéz volt megírnom ezt az értékelést, és rendezni a csapongó gondolataimat, valószínűleg azért, mert amikor a könyv utolsó oldalaihoz értem, rengeteg érzés kavargott bennem. Olyan érzések, amelyeket csak nagyon kevés könyv tud kiváltani belőlem, és emellett ott volt az a túláradó, tiszta öröm is, hogy olvashattam ezt a gyönyörű történetet.

Ez a könyv nem egy könnyű olvasmány. Néhány igencsak komoly témát érint, úgy mint drogok, családon belüli erőszak és betegségek, ugyanakkor mégis, a sötétség mellett egy aprócska fénysugár mindig képes volt megtalálni az útját a felszínre. Annyira kivételesen szép volt látni, ahogyan a valóság csúfsága és a fény által nyújtott szépség egyesülni tudott ebben a történetben, és hogy Brittainy C. Cherry micsoda tehetséggel, csupán szavai erejével nyújtotta át mindazt a „magasságot” és „mélységet” amelyet ez a gyönyörű kötet tartogatott.

Alyssa Marie Walters és Logan Francis Silverston egy élelmiszerboltban találkoznak először, ahol Alyssa pénztárosként dolgozik. Miután Alyssa kisegíti Logan-t egy kínos szituációból, ők ketten barátokká, majd később legjobb barátokká válnak. A kettejük közötti kötelék az évek során olyan erőssé válik, hogy őszintén úgy gondolják, hogy ezt soha semmi nem szakíthatja el.

Logan a város sötétebbik feléből származik, ahol a mindennapok része az éhség, a drogok és az erőszak. Ugyan hosszabb időszakokra nem tudja lerázni magáról a démonait, azonban amikor Alyssa-val van, minden sokkal jobbnak és egy picit fényesebbnek tűnik. És Logan-nek vannak álmai. Arról álmodozik, hogy egy napon örökre meg fogja találni a kiutat az élete nyújtotta sötétségből, és talán egy napon séf lehet, és saját éttermet nyithat.

Alyssa a város jobbik feléről származik. Az édesanyja egy védőügyvéd, így egy anyagilag is stabil hátterű családból származik, azonban Alyssa-t soha nem érdekelték Lo külsőségei. Az egyetlen dolog, ami érdekli –a zongorázáson kívül-, az a gyönyörű lélekkel teli szív, amely Lo mellkasában lakozik.

Az a szerelem, amelyen Alyssa és Logan közösen osztoznak, őszintén gyönyörű. Mindkettejük karaktere igazán összetett és sokrétű, és örökre bevésték magukat a szívembe. Nagyon szerettem a tökéletlenségeiket, a tiszta szívüket, és hogy minden akadály ellenére az út végén képesek voltak megtalálni a reményt, és a lehetőséget az új esélyekre és a hamuból való újjáéledésre. A könyv egyes részei összetörték a szívemet, majd a következő oldalak ismét képesek voltak mosolyt varázsolni az arcomra. Az írónő stílusa egyszerűen felfoghatatlanul gyönyörű, összesen 63 (!!!) idézetet gyűjtöttem ki ebből a csodálatos könyvből (azt hiszem, hogy ez valamiféle rekord).

Továbbra sem tudom, hogy az epilógus eléggé valósághű volt-e számomra, de a végén mégis nagyon hálás vagyok, hogy ezt a befejezést választotta az írónő. El kell mondanom, hogy Brittainy C. Cherry ismét képes volt egy kedvenc könyvvel megajándékozni, és határozottan mondhatom, hogy számomra ez volt 2016 eddigi legjobb olvasmánya! Elvesztem ebben a történetben. Olvasás közben elvesztettem az időt, elvesztettem a körülöttem lévő dolgokat, néhány órára elveszettem a külvilágot. Brittainy C. Cherry egyike azoknak a szerzőknek, akik csupán azzal a tiszta szépséggel rabul tudnak ejteni, amelyet a gyönyörű szavaik hordoznak. Ő egy igazi tehetség, és minden egyes alkalommal lenyűgöz, ahogy a történetei mindig megtalálják a lelkem legmélyebb, legrejtettebb zugait, ahogyan megérintenek a szavai, és hogy mindig annyi-annyi érzelmet tud előhozni belőlem. Megvettet, kicsordítja a könnyemet, és egyszerűen eléri, hogy érezzek.

*Most a blogomon egy dedikált példányt is nyerhettek ebből a csodálatos könyvből, a Facebookomon, pedig 2 ebook példányt sorsolok ki. :)*

http://veronikasreaderfeeder.com/brittainy-c-cherry-the…

21 hozzászólás
_Eriii>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

Brittainy C. Cherry újból megmutatta, hogy milyen gyönyörű szavak kerülnek ki a tollából. Újból egy gyönyörű történettel ajándékozott meg minket, High es Lo által. Imádtam es imádtam minden egyes sorát. Ez egy gyönyörű történet, szerelemről, barátságról, testvéri szeretetről. Egy történet, ahol a szülőknek soha de soha nem szabadott volna gyerekük szülessen. Egy történet, ahol a démonok nagyon ellened vannak, és sokszor semmi esélyt nem látsz arra, hogy leküzd őket. Egy történet, ahol ugy érzed te nem vagy méltó arra, hogy megtapasztald mi a Magasság. High es Lo, Magasság és Mélység . Ez a történet Brittany-tol, előbb szép lassan a magasságokba repít egy barátság által, aztán annyira magasba egy szerelem által, hogy nem kapsz levegőt. Mint tudjuk, minden magasság alatt ott a mélység. Igen, ott van Lo. Bármennyire szeretnénk ott maradni, egy szép napon megis a mélységbe ébredünk. Ebbe a mélységbe többe nem látjuk a magasságot bármennyire szeretnénk is, mígnem egy szép nap megis megjelenik egy kis reménysugár, hogy újból a Magasságba repítsen, mert igen, ott van High. Olyan sok szép gondolattal találkoztam, hogy képtelen vagyok mindent kiemelni. Én egy számomra legszebbet emelném ki.
“He was my life support, making my heart rise and fall, over and over again.
I shrugged.
He shrugged.
I laughed.
He laughed.
I parted my lips.
He parted her lips.
I leaned in.
He leaned in.
And we were both still so very much in love.”

Ez az idézet annyira megfogott, szerintem annyira gyönyörű. Ajánlom azoknak, akik szeretnék megtapasztalni a Magasságot és a Mélységet.

4 hozzászólás
Naiva P>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

„When you found someone who could make you laugh when your heart wanted to cry – hold onto them. They will be the ones who will change your life for the better.”

Az írónőtől eddig olvasott könyvek alapján, ehhez is nagy reményeket fűztem. Összességében jó volt, de rengeteg bosszús pillanatot okozott. Sokszor félre is tettem, mert kiborított. spoiler
Csodálom az írónőt, mert megint csak megosztó, vitatható és nehéz témá(k)hoz nyúlt. A történetnek voltak magasságai és mélységei, de szerettem volna egy picivel több humort és hosszantartóbb magasságokat. Azok annyira édesek voltak, de aztán puff, padlót fogtam. A történetnek volt egy kis West Side Story feelingje, csak itt a lány volt a jómódú, a srác pedig a rossz környékről származó. spoiler A főszereplők szülei…..Jézusom! Az egyik legönzőbb, legrosszabb, leggonoszabb szülők voltak, akikkel könyvben találkoztam.
Az írónő írásmódja miatt mindenképpen felfelé kerekítek. Kedvenc nem lesz, mert számomra sok volt benne a nyomasztó rész, de ettől függetlenül ajánlott. Kitartást hozzá, mert megéri!

1 hozzászólás
ƨɔɴом P>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

Brittainy C. Cherry zsenialisan ert ahhoz, hogy az olvasoi lelkeben milyen hurokat pengessen ahhoz, hogy egy tortenet igazan usson es mindenek elott valosagosnak hasson. Egyszerre romantikus, dramai, szivfacsaro es hat 100% Brittainy.
A leginkabb azt szeretem a muveiben, hogy ugy erzem, ha a szomszedba becsengetnek ott talalhatnam ezeket az embereket mikozben az eppen adott tortenetet elik.
Es a hangsuly az EL szocskan van. A konyv minden oldalarol sut az elet, ugy ahogyan a karakterekbol. Tengernyi erzelem es megtobb gyonyoru gondolat egy par szaz oldalas kis csodaba rejtve. Ha ebben az evben mas konyvet nem is, de ezt mindenkepp vegyetek a kezetekbe, mert olyan elmenyben lesz reszetek, amit csak kevesen tudnak nyujtani!

6 hozzászólás
Judit_56 P>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

Nagyon sokáig halogattam az értékelést, mert egyszerűen ez a könyv annyira jó, hogy nem tudom összeszedni a gondolataimat.

Angolul olvastam, amitől egyébként féltem (annak ellenére, hogy tökéletesen megy az angol), mert hát mégis más egy idegen nyelven olvasni, mint a sajátodon. És azt hittem inkább szenvedek vele, mint hogy tetszeni fog. De pozitívan csalódtam. Csak fogytak és fogytak az oldalak, és rávett arra, hogy többet olvassak angolul (úgyhogy be is szereztem egy pár angol könyvet).
Na de térjünk a lényegre.

A szereplők nagyon jók, rettenetesen szimpatikusak, szerethetőek, egyszerűek de mégis van bennük plusz, ami magával ragad. Viszont a szülőkkel voltak komoly gondjaim, szerintem Logan és Alyssa is borzalmas szülői háttérrel rendelkezik, és az anyai segítség helyett semmit nem kapnak, sőt inkább csak bántást és rosszindulatú megjegyzéseket.
Aki olvasta tudja például miért is alakult úgy egy bizonyos dolog, ahogy…

Az írónő csodálatosan írta meg a könyvét, minden szó, minden gondolat tele van megannyi érzelemmel és szerelemmel. És ami számomra kicsit meglepő és furcsa, hogy a főszereplők csak 18 évesek. Hogy érezhet két ilyen fiatal ekkora, elsöprő szerelmet? Ennek ellenére nem éreztem hiteltelennek a történetet.

A vége felé pedig, csak szintén ne spoilerezzek, többször meg kellett állnom, mert egyszerűen annyira felkavaró volt, ami történt, hogy szünetet kellett tartani. Fájdalmas volt olvasni is, és mély levegőt kellett venni, hogy folytassam. Nehéz volt, de tényleg.

Ez összességében egy csodálatos könyv, barátságról, szerelemről, érzelmekről, kitartásról, küzdésről, újrakezdésről, összetörésről, darabokból újra félépülésről – szóval az életről.

CsepAdri>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

Jártam magasan és mélyen, úgy ahogy a könyvben a szereplők. Az írónő még mindig csodálatosan válogatja a szavait, nem véletlenül volt letehetetlen a könyv számomra. De nekem valami a végéig hiányzott. Talán nem éreztem biztosnak Logan és Alyssa szerelmét úgy éreztem bármitől összeomolhat, lehet kicsivel több humor kellett volna bár elég sötét témákat dolgoz fel a könyv és nem biztos, h illett volna oda, de akkor is nekem egy hajszálnyi valami hiányzott. Tetszettek a magasságok és a mélységek úgy ahogy Lo és High karakterei között a különbségek.

2 hozzászólás
DreamR IP>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

Ez a könyv a második az 'Elements' 'Az vagy nekem' c. sorozatban, és bevallom, vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban. Ez tulajdonképpen egy jó könyv, de borzasztóan lehangoló. Szóval, ha mondjuk épp a padlón vagy, nem ez fog felvidítani, az holt biztos. Lehangoló egészen az utolsó tíz oldalig, mert onnantól viszont kaptam egy akkora mézes-mázas happyendet, hogy nem győztem megemészteni. Frusztrált a sztoriban az anya, Julie karaktere, a tányértörögetős dolgot giccsesen eltúlzottnak találtam és voltak bizonyos ismétlődő szófordulatok, amik véleményem szerint megint csak a szemforgatásig túl lettek hangsúlyozva- Pl. ez: spoiler Aztán ugye ott van az óriásposzteres helyszín, ami egy olyan ősrégi hollywoodi geg, hogy már szakálla van. Kallen karaktere viszont imádnivaló és Alyssa is jól lett összegyúrva. Mindent egybevetve – ahogy az elején is említettem – vegyes érzéseket kelt bennem. Ez a kötet nem lesz a kedvencem, ennek ellenére folytatom a sorozatot már csak azért is, mert a következő rész címe annyira gyönyörű: Csendfolyó

Vivuska>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

Egyszerűen imádtam!!! A sorozat első része 2015 kedvence volt, most lehet ez a könyv lesz 2016 kedvence! Imádom az írónő stílusát! Nagyon szépen ír, nagyon tehetséges!

Bővebben:
http://vivien-olvasokuckoja.blogspot.hu/2016/03/brittai…

kikki P>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

Azt sem tudom hol kezdjem. Egyszerűen tökéletes volt. Brittainy C. Cherry mostmár lassan tényleg függővé tesz ezzel a sorozatával. Annyira megmozgatnak ezek a történetek. Mert reálisak, és nem nyálasak, hanem tényleg a mindennapi életre hajaznak, és tele vannak szívfájdalommal, van bennük itt-ott humor, és az első fejezetben elérzékenyülsz rajta. Amikor spoiler Ez a könyv minden lehetséges érzelmet kihozott belőlem. A történet első felében nagyon sok történt, a másodikban volt pár fejezet, ahol nem igazán volt semmi, de aztán megint beindultak az események. spoiler

tamaa_ra P>!
Brittainy C. Cherry: The Fire Between High & Lo

Ez a könyv egyszerűen szívszorító volt, akárcsak az első. Egyre jobban beleszeretek az írónő stílusába. Ahogyan arra a cím is utal, a két szereplő, Logan és Alyssa két teljesen különböző családi háttérrel rendelkeznek és nem is nagyon hasonlítanak egymásra. Mégis, amikor a boltban találkoznak az első alkalommal Alyssa segít Logan-en, aki akkor még teljesen idegen volt. Aztán szépen lassan összebarátkoznak, majd teljesen beleépülnek a másik életébe. spoiler Aztán évekkel később újra találkoznak…
Az egész könyv az elejétől a végéig tele van érzelemmel. Nekem abszolút a szívemhez nőtt.


Népszerű idézetek

pveronika>!

We kept the conversation going all night long.
I fed her raspberries while she fed me her dreams.
She fed me raspberries while I fed her my fears.
We stared out at the night sky, feeling safe and free for a while.

4 hozzászólás
pveronika>!

Once, twice, three times, four…
High.
Low.
Heaven.
Hell.
Him.
Me.
Us.

pveronika>!

When you found someone who could make you laugh when your heart wanted to cry—hold onto them. They will be the ones who will change your life for the better.

1 hozzászólás
pveronika>!

For those with a fire inside them, thriving for better tomorrows. For those who need to know that their past mistakes do not define them.

pveronika>!

Love wasn’t a blessing, it was a curse, and once you invited it into your heart, it only left scorch marks.

pveronika>!

What do you do during the night when it rains?
I lie in bed and think of your voice.

_Eriii>!

„I shrugged.
He shrugged.
I laughed.
He laughed.
I parted my lips.
He parted her lips.
I leaned in.
He leaned in.
And we were both still so very much in love”.

pveronika>!

This girl was going to be the death of me—and by death I meant life. Because of her coming into my life, I somehow found freedom from my life’s restraints each day.

pveronika>!

“Logan?”
“Yeah?”
“I love your mind.”
“Alyssa?”
“Yeah?”
I’m falling in love with you…
“Thanks for tonight. You have no clue how much I needed this. You have no clue how much I needed you.” I lightly squeezed her hand. “You’re my greatest high.”
I kissed my best friend, and she kissed me back.
She kissed me like she meant it, and I kissed her like she meant the world.
She is.
She is my world.

pveronika>!

I shrugged.
She shrugged.
I laughed.
She laughed.
I parted my lips.
She parted her lips.
I leaned in.
She leaned in.
And my life changed forever.


A sorozat következő kötete

Romance Elements sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us
Colleen Hoover: Too Late
L. J. Shen: Pretty Reckless
Erin Watt: Cracked Kingdom
Sarah Brianne: Lucca
Leylah Attar: The Paper Swan
Colleen Hoover: Confess
Vi Keeland: The Baller