The ​Air He Breathes (Romance Elements 1.) 50 csillagozás

Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

I was warned about Tristan Cole.

“Stay away from him,” people said.
“He’s cruel.”
“He’s cold.”
“He’s damaged.”

It’s easy to judge a man because of his past. To look at Tristan and see a monster.

But I couldn’t do that. I had to accept the wreckage that lived inside of him because it also lived inside of me.

We were both empty.
We were both looking for something else. Something more.
We both wanted to put together the shattered pieces of our yesterdays.

Then perhaps we could finally remember how to breathe.

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
CreateSpace, Washington, 2015
306 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781517387990
>!
354 oldal · ASIN: B015L78KRQ

Kedvencelte 14

Most olvassa 1

Várólistára tette 24

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

Gyönyörű történet gyászról, fájdalomról, elengedésről és szerelemről.
Mindkét főszereplőnk elvesztett valakit, aki fontos volt neki és a gyászt próbálják feldolgozni más-más módokon. Liznek ott van a kislánya, akiért él, Tristan viszont magába zárkózik és elmar mindenkit maga mellől. Nagyon nehezen nyílik meg mások felé, de Liznek végül sikerül összebarátkoznia mogorva szomszédjával. ketten egymásra támaszkodva próbálják meg feldolgozni a gyászt, és közben egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
A történet felnőtt emberekről szól, Tristan 33 éves, nem tudom, miért NA kategóriába rakták. Szépen megírt, könnyen olvasható néhol fájdalmas, de időnként vicces regény, a végén nem várt fordulattal. Romantika kedvelőknek feltétlenül ajánlom.

33 hozzászólás
ƨɔɴом P>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

Ez a konyv… A KONYV.
Soha nem hittem, hogy a Hopeless utan fogom meg ezt erezni valaha, de… oh egek, sirni tudnek a gyonyortol! Annyira tokeletes volt, annyira kis csoda volt a maga nemeben.
Koszonom, koszonom Brittainy, hogy ujra megnyitottal egy kaput, hogy meg higyjek, hogy leteznek ennyire torekeny es tiszta dolgok az eletben.
Varazslatos, olvassatok!

21 hozzászólás
pveronika>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

ARC kindly provided by the author in exchange for an honest review.

Ó. Te. Jó. Ég! Annyira csodálatos volt ez a történet! Magával ragadó volt, fájdalmas volt, szomorú volt, ugyanakkor folyamatosan mosolyt tudott csalni az arcomra. Már a kezdeteknél megragadott, és nem is engedett el az utolsó oldalig. Imádtam a szereplőket, velük sírtam, velük nevettem, velük együtt vettem részt ezen a csodálatos utazáson, ami alatt újra összeillesztették összetört lelkük darabkáit. Ez egy történet két megtört lélek egymásra találásáról, és arról, hogyan próbálják meggyógyítani egymás szívét.

A teljes értékelésem itt olvasható:
http://veronikasreaderfeeder.com/brittainy-c-cherry-the…

2 hozzászólás
Neelah>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

Életem második befejezett angol könyve! (Bár őszintén, az elsőre nem emlékszem. Mármint a könyvre igen, de magára az olvasmányélményre nem. Na mindegy.)
Na de nézzük is a sztorit. Romantikus, ugyebár… úgyhogy szegény alapból hátránnyal indult, de összességében azért értem, miért szeretik olyan sokan. Az alapot – a két összetört szívet – kicsit sablonnak érzem (jó, nem kicsit), de az, ahogyan megmagyarázták maguknak a vonzalmukat az elején spoiler, az már eredetibbnek tűnt. Vagy nem olvasok elég romantikus irodalmat. Tetszett, ahogy kibontakozott a szerelmük, bár túl sok meglepetést nem tartogatott, ment a szokásos útvonalon. Meglátják egymást, egymásba esnek, tagadják, aztán már nem tagadják, majd bumm, jön a balhé. Kiszámítható volt. :(
Viszont volt néhány eleme a sztorinak, ami annyira cuki, hogy nem lehet elmenni mellette. Az egyik Zeus. Nem kérdés. Aztán a fehér tollak. A Tick és Tock becenevek. És persze Emma. Ahhoz képest, mennyire nem csípem a gyerekeket, Emma karaktere azonnal belopta magát a szívembe. ^^ És bár nem főszereplő spoiler muszáj megemlegetnem Tannert is, mint jól összerakott karaktert. Már az elején is éreztem, hogy erős szereplő lesz és láss csodát, úgy is lett. Egy kicsit megkavarta az állóvizet a történet végén, amiért őszintén hálás voltam neki. :D Ja, és imádtam Faye-t is, őt ki ne hagyjuk a szórásból. Egy ilyen barátra mindenkinek szüksége lenne. :) spoiler

2 hozzászólás
rebeka202>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

Nem tudok újat írni. Eredeti nyelven is nagyon tetszett. A történet az valami csodálatos, az írónő valami csodálatos.
Ez volt az első nagyobb angol nyelvű olvasásom és ahhoz képest nagyon jól ment. Szóval nem csüggedek, vár rám a többi. És még hozzáfűzöm, hogy azért nagy előny volt, hogy előbb magyarul olvastam :)

DreamR IP>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

A vége meglehetősen ÉDES. Talán túlzottan is az én izlésemnek, de ettől függetlenül tetszett.

_Eriii>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

Istenem, ez a könyv millió, trillió darabra törte a szívem. Ennyit nem bőgtem egy könyvön, és már majdnem az első oldaltól. Hogyan lehetséges ennyi szenvedésen keresztül menni?
Tristan most úgy a keblemre ölelnélek, hogy kibírtad, hogy nem emésztett el egészen a sötétség. Elizabeth le a kalappal, hogy erős voltál. Voltak azért benne vidám részek is nahh, ahol nevettem egy kicsit. Hogy a fenéül nem tudnak a magyar kiadok ilyen hihetetlenül szép történetet kiadni? Ááááá, teljesen a hatása alatt vagyok.

3 hozzászólás
Szami81>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

Az elejen nem igazan vagtam, mi ez a nagy hype, szinte kozonyosen, unottan olvastam. Sajnaltam, hogy nem tud erzelmileg megerinteni.
Aztan egy sor utan csak ugy varatlanul elkezdett folyni a konnyem. Majd nevettem, szoritott a szivem, ujra nevettem, sirva nevettem.
A kotelezo bonyodalom->happy end vonalon tul egy varatlan fordulatot is beletett az irono, aminek nagyon orulok.
Majd jott a happy end – es tudni kell, hogy en utalom a nyalas, rozsaszin befejezeseket, de ez annyira, annyira cuki volt, hogy awww!!! :)
Imadtam!

5 hozzászólás
Szinna>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

A történetben két megözvegyült ember segít egymásnak túljutni a veszteség miatt érzett fájdalmon. Különleges, nagyszerű írás volt, az egyik legforróbb szexjelenettel, amit mostanában olvastam, ami azért meglepő, mert közben mindkettő valaki mással van gondolatban. A két főhős jól megformált, álprobléma helyett valódi van jócskán. A végén a Tannerrel való történet kavarást feleslegesnek éreztem, az teljesen hihetetlen volt, azonban ez olyan kis részét tölti ki a történetnek, hogy elviselhető.
Abszolút ajánlom a romantika kedvelőinek.

Tufuka>!
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes

Nagyon szép és megható történet két elveszett ember egymásra találásáról, gyászról és annak feldolgozásáról. Az írónő stílusa különleges, olvasás közben mi magunk is átéljük a szereplők érzéseit és tragédiáját.
Sajnos az írónő azonban két nagyon hatásvadász eseménnyel (baleset, Tanner) véleményem szerint elrontotta a könyv addigi érdemeit, ezért is a 4 csillag.


Népszerű idézetek

pveronika>!

“Elizabeth?”
“Yes?”
“It’s easier with you.”
“What’s easier with me?”
“Being alive.”

pveronika>!

Because at the end of the day, it’s not about the tarot cards, or the crystals, or the special teas. That’s not where the magic lives. The magic is in the tiny moments. The small touches, the gentle smiles, the quiet laughs. The magic is about living for today and allowing yourself to breathe and be happy. My dear boy, to love is the magic.

6 hozzászólás
pveronika>!

I want you to hold me tonight. –EB
***
You know that place in between nightmares and dreams? The place where tomorrows never come and yesterdays don’t hurt anymore? The place where your heart beats in sync with mine? The place where time doesn’t exist, and it’s easy to breathe?
I want to live there with you. –TC

1 hozzászólás
pveronika>!

He was thunder, I was lightning, and we were seconds away from creating the perfect storm.

Ninácska P>!

The hardest part about losing someone you love is the fact that you also lose yourself.

Ninácska P>!

Sometimes I think the little memories are worse than the big ones.

Ninácska P>!

Sometimes the hardest part of existing without your loved ones was remembering how to breathe.

>!

The magic is in the tiny moments. The small touches, the gentle smiles, the quiet laughs. The magic is about living for today and allowing yourself to breathe and be happy.

Ninácska P>!

You're a hero until you take off you uniform. After that, you're just damaged goods to society.


A sorozat következő kötete

Romance Elements sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Regretting You (angol)
Cora Reilly: Bound by Vengeance
L. J. Shen: Broken Knight
Leylah Attar: The Paper Swan
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Vi Keeland: All Grown Up
Adriana Locke: Written in the Scars
Anna Todd: After Ever Happy
Penelope Ward – Vi Keeland: Playboy Pilot
Colleen Hoover: Ugly Love