Loving ​Mr. Daniels 40 csillagozás

Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

To Whom it May Concern,

It was easy to call us forbidden and harder to call us soulmates. Yet I believed we were both. Forbidden soulmates.

When I arrived to Edgewood, Wisconsin I didn’t plan to find him. I didn't plan to stumble into Joe's bar and have Daniel's music stir up my emotions. I had no clue that his voice would make my hurts forget their own sorrow. I had no idea that my happiness would remember its own bliss.

When I started senior year at my new school, I wasn’t prepared to call him Mr. Daniels, but sometimes life happens at the wrong time for all the right reasons.

Our love story wasn’t only about the physical connection.

It was about family. It was about loss. It was about being alive. It was silly. It was painful. It was mourning. It was laughter.

It was ours.

And for those reasons alone, I would never apologize for loving Mr. Daniels.

-Ashlyn Jennings

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Magánkiadás, Great Britain, 2014
348 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781499516951
>!
310 oldal · ASIN: B00K9V2OPE

1 további kiadás


Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Daniel Daniels · Ashlyn Jennings


Kedvencelte 13

Várólistára tette 31

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

FairyDust P>!
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Első teljes könyvélményem angol nyelven. Nagyon jó választás volt, imádtam.
Erre a történetre más szót nem lehet használni, csak azt hogy lélegzetelállítóan csodálatos. Egyik pillanatban mosolyogtam a másikban pedig sírva fakadtam. Tipikus Hooveri hullámvasút, de Brittainy is remekül hozta a váltakozó érzelmek hullámzását.
Ritka pillanat, de mindkét főszereplőt kedveltem. Nagyon realisztikusan megalkotott, mély érzelmekkel megádott karakterek, már jócskán kibújnak a könyvből és életre kelnek.
Sok tanár – diák románcot felőlelő könyvet olvastam már, de talán ez volt a legérzelmesebb és legtöbb mondanivalóval rendelkező mind közül.
A könyv egyébként alapjaiban nagyon hasonlít a Slammed sorozatra, ha azt szeretted, ezt egyenesen imádni fogod.
Spoiler-mentes értékelés: https://missreaders.com/books/details/40

_Eriii>!
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Atya Ég!
Ez a könyv lélegzetelállítóan gyönyörű volt. Szó szerint lélegzetelállító, mert olvasás közben egyszerűen folyton elakadt a lélegzetem. Elakadt, mert gyönyörű és fájdalmas, de sokszor nem a fájdalom miatt sírtam, és kapkodtam levegő után, hanem a gyönyörűségtől. Nem és nem. Én komolyan nem olvastam még ilyen történetet, amely ekkora hatással lett volna rám. Brittainy a fájdalmat annyira tudta kompenzálni gyönyörű gondolatokkal, hogy egyszerűen csak pihegtem. Gyönyörű az írásmód, gyönyörű a cselekmény, egyszerűen ez a történet kívül-belül gyönyörű. Veszteség, barátság, szülő-gyerekkapcsolat, lehetetlennek tűnő szerelem. Brittainy megírta a legszebb tanár diák szerelmi történetet amit volt szerencsém olvasni, csak ne halogattam volna ennyit. Nem csodálkozom, hogy Veronika 6 csillagot adott, kellene ide is egy plusz csillag gomb, hogy a lehetetlenül gyönyörű történeteket így csillagozzuk. Olvassátok, ne tegyétek várólistára. Én iszonyúan bánom, hogy csak most olvastam. Az igazság az, hogy félek csalódni, irtózom attól, hogy egy írónő ír egy nagyon jó könyvet amely mintha nekem énekelne, nekem dalolna, és a következő könyv amit ír, nem dalol olyan szépen mint az első. Ajánlom nagyon….

4 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Mit is írhatnék, amit előttem már nem írtak le?!
Gyönyörű történet volt, és nagyon fájdalmas.
Csak utazás közben olvasgattam, azért tartott idáig, és nehéz volt megállni könnyek nélkül.
(Szerencsére a végét itthonra tartogattam, mert kellett végülis az a zsepi.)
Brittany nagyon szépen ír, megkedvelteti veled a szereplőit, Daniel, Ashlyn, Hailey, Ryan, mind a szívemhez nőttek, amit az írónő rendesen kifacsart. Young adult létére nagyon tartalmas történet, engem nem a Slammedre, hanem inkább Amy Harmon Different Blue-jára emlékeztetett egy cseppet.
Mindenképpen olvassátok el!

Naiva P>!
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Idén Brittainy lesz az egyik írónő, akire nagyon rá fogok kattanni. Kész. Nem várok tovább. Lenyűgöz, ahogy ír, ahogy fogalmaz és közben olyan szépen adagolja a történethez való érzelmeket. Imádtam ezt a történetet. spoiler Mindig izgulok, amikor tiltott szerelmi történetekről olvasok, mert érdekel a HEA. Az sem zavar, ha azért, hogy ezt megkaphassák, nagyon sok megpróbáltatáson kell keresztülmenniük.
Nagyon találó a fejezetek elején olvasható dalszövegek és imádtam azt a sok Shakespeare utalást, idézetet, ami végig kíséri az egész történetet. A főszereplők szimpatikusak voltak. Ashlyn-t annyira sajnáltam. spoiler Ashlyn karaktere nagyon valósághű volt, akárcsak a csodálatosan kék szemű Mr. Idegené, akivel egy vonaton fut össze először, majd egy koncertre mennek együtt másodszor, – ahol ő az egyik zenész – és egy olyan helyen találkozik vele harmadszor, ami gátat szab annak a vonzásnak, azoknak az érzelmeknek, ami az első pillanattól fogva ott volt közöttük. Mert tudják, hogy nem helyes, akkor is, ha a szívnek nem lehet parancsolni.
Nagyon megkedveltem Mr. Daniel-t, mert bár nagyon édes és gyengéd, attól még nagyon imponáló és lehengerlően férfias. A mellékszereplőket is nagyon megszerettem.
Ryan-t és Hailey-t. Belőlük egy kicsit szerettem volna többet, de megértettem, hogy ez elsősorban inkább Ashlyn története és életútja. Nagyon ajánlós.
Csak egy kérdés: spoiler

3 hozzászólás
pveronika>!
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Azt hiszem sikerült megtalálnom a Slammed legnagyobb versenytársát. Ez a könyv jobban tetszett? Nem igazán tudom, de azt hiszem igen! Úgy érzem ez történet mélyebben a lelkembe hatolt, könnyeket tudott az arcomra csalni, és talán valóságosabb volt számomra… A nagyon aranyos pillanatoktól a teljes szívet megrázóig minden megvolt ebben a csodálatos könyvben. Nem tudom miért halogattam idáig az olvasását, talán mert nem igazán szeretem a „tiltott románc” típusú könyveket. Sokkal hamarabb hinnem kellett volna a magas Goodreads pontszámnak, mert ez a könyv sokkal de sokkal többet adott, mint az átlagos sablon történetek. A könyv az első pillanattól kezdve magával ragadott és imádtam minden sorát.

Miután Ashlyn elveszíti ikertestvérét, édesapjához kell költöznie egy másik városba, hogy ott kezdje el végzős évét a gimnáziumban. Ash anyukája nem bírja feldolgozni a gyászt, és nem tud Ashlyn-re nézni anélkül, hogy romokban heverne, ezért küldi el az apukához, aki viszont 19 éven keresztül csak évente egy születésnapi képeslapot jelentett az ikrek számára. Henry egyébként a gimnázium igazgatóhelyettese, aki idő közben új családjával él, Rebecca-val és annak fiával és lányával. Ryan és Hailey is ugyanabba a gimibe járnak amibe Ashlyn, és első pillanattól kezdve nagyon megszerettem őket.

A Chicagóból Edgewood-ba tartó vonaton, Ashlyn meglát egy gyönyörű szemű fiút akinek pont annyi szomorúság tükröződik a tekintetében mint az övében. A vasútállomáson aztán szóba elegyednek és kiderül, hogy a fiú zenész, és elhívja Ashlyn-t a szombati koncertjükre. Szombaton egyből megvan a kapocs, a koncert után egész éjszaka beszélgetnek és komolyan mondom már ezen az egy estén bele lehet szeretni mindkét karakterbe. Aztán eljön az első nap és kiderül, hogy Daniel igazából Mr. Daniels, a frissdiplomás, 22 éves új angoltanár. Idáig tagadhatatlanul nagyon hasonlít a Slammedre, de a karakterek, a könyvben rejlő csodálatos gondolatok, és a szívet tépő fordulatok minden hasonlóságot feledtetnek.

Nagyon megkedveltem a szereplőket, és igazán szerethető volt az egész történet. Nagyon tetszett Ashlyn elhunyt ikertestvére, Gabby által Ashlyn-nek írt „bucket list”-je és a hozzájuk tartozó levelek. Nagyon tetszettek a dalszövegek, imádtam Mr. Daniel Daniels-t és minden „double”-t. :) Nekem kicsit sok volt benne a Shakespeare idézet, de hát ízlések és pofonok.. :) Viszont annyit határozottan kijelenthetek, hogy erre a történetre egyértelműen nem elég az öt csillag és újabb kedvenccel bővült a polcom.

http://veronikasreaderfeeder.com/brittainy-c-cherry-lov…

16 hozzászólás
DarknessAngel>!
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Anyone on this planet would be lucky if they had the chance to love Mr. Daniels.
Yet I was the luckiest. Because for a moment he loved me back.

Egy könyv, amit ha a kezedbe veszel, képtelen leszel letenni.
Egy történet, ami összefacsarja, megdobogatatja, széttörti, majd újra összerakja a szívedet.
Négy karakter, akinek a szívük, lelkük, mosolyuk aranyat ér.
Daniel, Ashlyn, Ryan és Hailey♥ Mindegyikük egy kincs, akiket sose fogok elfeljteni.

Szerintem nincs is rá kifejezés, mennyire imádtam a könyvet. A két főszereplő csendes, de annál nagyobb, szerelme teljesen magával ragadott. Olyan gyönyörűen volt megírva, mert még a szomorúbb részek is többször mosolyt csaltak az arcomra.
Éltem-haltam a sok Shakespeare idézetért, valamint a Romeo's Quest dalaiért. Nagyszerűen volt kitalálva az egész.
Annyira sajnáltam Ashlynt, annyira sajnáltam Danielt, Ryant és Haileyt. Mégis hogy bírt az írónő ennyi fájdalmat sűríteni egy könyvbe?! Én a helyükben tuti szétestem volna, de szerencsére ők ott voltak egymásnak. Amit viszont nagyon nem tudok megbocsátani, az spoiler. Mégis miért kellett ezt? Nem szenvedett már ígyis túl sokat mindenki? Annyira dühítő és elszomorító.
A vége viszont megintcsak szívbemarkolóan csodálatos lett. Egy Daniel Danielst én is kérek szépen, ugyanis úgy tűnik, ő lesz a megoldás minden problémámra :)

Kedvenc, kedvenc.

13 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

22 perc. Ennyi ideje hallgattam a könyvet, amikor először nyúltam zsebkendőért. Onnantól pedig nem volt megállás. Mire befejeztem, elmondhatatlanul, mérhetetlenül, életre szólóan megszerettem Ashlyn és Daniel történetét. Akkora kedvencet avattam, hogy pillanatnyilag minden olvasmányom eltörpül mellette. (Még akkor is, ha nem vagyok a legnagyobb Shakespeare rajongó.) Főszereplőink mindketten igazi „Brittainy-s" karakterek voltak, akiket csak szeretni lehetett. Megkockáztatom, hogy Ők lettek a kedvenceim, az írónő összes könyves szereplője közül. A címből és pár apróságból sejtettem, mi áll majd a szerelmük útjába, de ez semmit sem vont le a könyv élvezeti értékéből. Telis-tele volt érzésekkel. Igazi, szívszorító és gyönyörű érzésekkel. A fejezetek előtti idézetek mindig egyenesen a szívem közepébe találtak. Fájt Daniel vesztesége, még jobban fájt Ashlyn-é. A második spoiler szó szerint összetörtem. A szomorúságuk percek ellenére, nekem végig ezerrel zakatolt a szívem. Elkápráztatott az a testi és lelki vonzalom, ami összekötötte őket, és aminek nem tudtak parancsolni.
Nem értem, miért nem kapkodnak érte a magyar kiadók! Ha nyernék a lottón, megvenném a jogokat, alapítanék egy kiadót és ingyen osztogatnám. Nem csak egy könyvet kapnának tőlem az olvasók, hanem egy Csodát. A műfaj egyik leggyönyörűbb gyöngyszemét.

4 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

„We were made perfectly imperfect.”

Ha létezik tökéletes Valentin-napi olvasmány, akkor ez az. Egy tiltott szerelem tragikus története, ami garantáltan az olvasó lelkéig hatol, megannyiszor megfacsargatja a szívét, hogy a végén könnyek között, de mosollyal az arcán engedje útjára.
Daniel Daniels ellopta a szívem, majd összetörte. Még a remény utolsó szikrája is kihunyni látszott, amikor úgy döntött mégse hagy szenvedni és tovább küzd a maga boldogságáért. Megvolt minden benne, ami valakit igazi férfivá tesz: humor, szeretet, odaadás, érzelmek, kitartás.
Ashlyn ereje rendkívüli. A sok veszteség, amin keresztülment, ugyan megtörte, de erősebbé is tette. (Megjegyezném, ez Danielre is igaz.) Ash személyisége egyedülállóan tiszta, csupa jóindulat van benne, képes volt a megbocsátásra, ami az egyik legnehezebb dolog a világon, ha valaki tényleg, igazán megbánt.

Daniel és Ashlyn!
A szívem egy darabja mindig is hozzátok fog tartozni. Örökkön örökké.
– Enikő

11 hozzászólás
bankicsniki>!
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Annyira imádtam! Komolyan, szinte fájt, ha le kellett tennem egy kis időre. :)
Mr. Daniel Daniels…ha nekem is lett volna egy ilyen tanárom, én is tuti bele zúgtam volna.:D Ashlynt is nagyon szerettem, ahogy Haileyt és Ryant is.:)
Fogok még Brittainy-től olvasni, az tuti.:)

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

Enikő_Darai_Enii>!

„You're okay…” […]
„I'm okay…” […]
“But it’s all right if you’re not okay,” he whispered.

Kapcsolódó szócikkek: Ashlyn Jennings · Daniel Daniels
Enikő_Darai_Enii>!

You’re beautiful, Ashlyn. I don’t just mean your looks. I mean your smarts, your tears, your brokenness. I think that’s beautiful.

Kapcsolódó szócikkek: Ashlyn Jennings · Daniel Daniels
DarknessAngel>!

His hand wrapped around my neck and he pulled me closer, his taste covering my lips, his body heat warming every inch of my body. „I don't want to be your friend,” he said. We breathed in together and exhaled in harmony. „I want to be yours, I want you to be mine, and I hate that we can't be us. Because I think we were meant to be us.”

137. oldal

DarknessAngel>!

„I was traveling back from Chicago when I first saw you. I went to spend a few days with my grandmother, making sure she was okay after my father's death. I sat on that train, seconds away from falling apart. Then I looked up and saw those green eyes and I knew somehow, someway, things would be okay.” When she tilted her head up toward me, my lips glazed over hers. „You didn't bring me the light, Ashlyn. You are the light.”

209-210. oldal

DarknessAngel>!

„Leave the past behind you so the future can find you.”

121. oldal

DarknessAngel>!

„Make it go away, Ashlyn. Fix me,” he whispered, kissing me again and again.
„I can't fix you, Ryan.” I said. „You're not broken.”

230. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Ashlyn Jennings
Enikő_Darai_Enii>!

I reached into my purse and pulled out his CD. “Oh, and just so you know…I’m taking you to bed tonight.”
“Well, damn. I’m one lucky bastard.”

Kapcsolódó szócikkek: Ashlyn Jennings · CD · Daniel Daniels
DarknessAngel>!

„Daniel,” I whispered, moving closer to him. I placed my hand against the book, bringing his reading to a halt. He looked up to me, a warm grin on his face. I took his hands in mine and moved them to rest over my heart. „You're doing it.”
„Doing what?”
„Bringing me back to life.”

156. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Regretting You (angol)
L. J. Shen: Broken Knight
L. J. Shen: Dirty Headlines
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Ana Huang: Twisted Hate (angol)
Elle Kennedy: The Score
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward
Colleen Hoover: Reminders of Him
Colleen Hoover: Verity (angol)
T. M. Frazier: King (angol)