Loving ​Mr. Daniels 28 csillagozás

Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

To Whom it May Concern,

It was easy to call us forbidden and harder to call us soulmates. Yet I believed we were both. Forbidden soulmates.

When I arrived to Edgewood, Wisconsin I didn’t plan to find him. I didn't plan to stumble into Joe's bar and have Daniel's music stir up my emotions. I had no clue that his voice would make my hurts forget their own sorrow. I had no idea that my happiness would remember its own bliss.

When I started senior year at my new school, I wasn’t prepared to call him Mr. Daniels, but sometimes life happens at the wrong time for all the right reasons.

Our love story wasn’t only about the physical connection.

It was about family. It was about loss. It was about being alive. It was silly. It was painful. It was mourning. It was laughter.

It was ours.

And for those reasons alone, I would never apologize for loving Mr. Daniels.

-Ashlyn Jennings

>!
310 oldal · ASIN: B00K9V2OPE
>!
CreateSpace, Washington, 2014
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781499516951

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Daniel Daniels · Ashlyn Jennings


Kedvencelte 10

Várólistára tette 23

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

>!
FairyDust P
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Első teljes könyvélményem angol nyelven. Nagyon jó választás volt, imádtam.
Erre a történetre más szót nem lehet használni, csak azt hogy lélegzetelállítóan csodálatos. Egyik pillanatban mosolyogtam a másikban pedig sírva fakadtam. Tipikus Hooveri hullámvasút, de Brittainy is remekül hozta a váltakozó érzelmek hullámzását.
Ritka pillanat, de mindkét főszereplőt kedveltem. Nagyon realisztikusan megalkotott, mély érzelmekkel megádott karakterek, már jócskán kibújnak a könyvből és életre kelnek.
Sok tanár – diák románcot felőlelő könyvet olvastam már, de talán ez volt a legérzelmesebb és legtöbb mondanivalóval rendelkező mind közül.
A könyv egyébként alapjaiban nagyon hasonlít a Slammed sorozatra, ha azt szeretted, ezt egyenesen imádni fogod.
Spoiler-mentes értékelés: https://missreaders.com/books/details/40

>!
_Eriii
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Atya Ég!
Ez a könyv lélegzetelállítóan gyönyörű volt. Szó szerint lélegzetelállító, mert olvasás közben egyszerűen folyton elakadt a lélegzetem. Elakadt, mert gyönyörű és fájdalmas, de sokszor nem a fájdalom miatt sírtam, és kapkodtam levegő után, hanem a gyönyörűségtől. Nem és nem. Én komolyan nem olvastam még ilyen történetet, amely ekkora hatással lett volna rám. Brittainy a fájdalmat annyira tudta kompenzálni gyönyörű gondolatokkal, hogy egyszerűen csak pihegtem. Gyönyörű az írásmód, gyönyörű a cselekmény, egyszerűen ez a történet kívül-belül gyönyörű. Veszteség, barátság, szülő-gyerekkapcsolat, lehetetlennek tűnő szerelem. Brittainy megírta a legszebb tanár diák szerelmi történetet amit volt szerencsém olvasni, csak ne halogattam volna ennyit. Nem csodálkozom, hogy Veronika 6 csillagot adott, kellene ide is egy plusz csillag gomb, hogy a lehetetlenül gyönyörű történeteket így csillagozzuk. Olvassátok, ne tegyétek várólistára. Én iszonyúan bánom, hogy csak most olvastam. Az igazság az, hogy félek csalódni, irtózom attól, hogy egy írónő ír egy nagyon jó könyvet amely mintha nekem énekelne, nekem dalolna, és a következő könyv amit ír, nem dalol olyan szépen mint az első. Ajánlom nagyon….

4 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Mit is írhatnék, amit előttem már nem írtak le?!
Gyönyörű történet volt, és nagyon fájdalmas.
Csak utazás közben olvasgattam, azért tartott idáig, és nehéz volt megállni könnyek nélkül.
(Szerencsére a végét itthonra tartogattam, mert kellett végülis az a zsepi.)
Brittany nagyon szépen ír, megkedvelteti veled a szereplőit, Daniel, Ashlyn, Hailey, Ryan, mind a szívemhez nőttek, amit az írónő rendesen kifacsart. Young adult létére nagyon tartalmas történet, engem nem a Slammedre, hanem inkább Amy Harmon Different Blue-jára emlékeztetett egy cseppet.
Mindenképpen olvassátok el!

>!
Naiva P
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Idén Brittainy lesz az egyik írónő, akire nagyon rá fogok kattanni. Kész. Nem várok tovább. Lenyűgöz, ahogy ír, ahogy fogalmaz és közben olyan szépen adagolja a történethez való érzelmeket. Imádtam ezt a történetet. spoiler Mindig izgulok, amikor tiltott szerelmi történetekről olvasok, mert érdekel a HEA. Az sem zavar, ha azért, hogy ezt megkaphassák, nagyon sok megpróbáltatáson kell keresztülmenniük.
Nagyon találó a fejezetek elején olvasható dalszövegek és imádtam azt a sok Shakespeare utalást, idézetet, ami végig kíséri az egész történetet. A főszereplők szimpatikusak voltak. Ashlyn-t annyira sajnáltam. spoiler Ashlyn karaktere nagyon valósághű volt, akárcsak a csodálatosan kék szemű Mr. Idegené, akivel egy vonaton fut össze először, majd egy koncertre mennek együtt másodszor, – ahol ő az egyik zenész – és egy olyan helyen találkozik vele harmadszor, ami gátat szab annak a vonzásnak, azoknak az érzelmeknek, ami az első pillanattól fogva ott volt közöttük. Mert tudják, hogy nem helyes, akkor is, ha a szívnek nem lehet parancsolni.
Nagyon megkedveltem Mr. Daniel-t, mert bár nagyon édes és gyengéd, attól még nagyon imponáló és lehengerlően férfias. A mellékszereplőket is nagyon megszerettem.
Ryan-t és Hailey-t. Belőlük egy kicsit szerettem volna többet, de megértettem, hogy ez elsősorban inkább Ashlyn története és életútja. Nagyon ajánlós.
Csak egy kérdés: spoiler

3 hozzászólás
>!
pveronika 
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Azt hiszem sikerült megtalálnom a Slammed legnagyobb versenytársát. Ez a könyv jobban tetszett? Nem igazán tudom, de azt hiszem igen! Úgy érzem ez történet mélyebben a lelkembe hatolt, könnyeket tudott az arcomra csalni, és talán valóságosabb volt számomra… A nagyon aranyos pillanatoktól a teljes szívet megrázóig minden megvolt ebben a csodálatos könyvben. Nem tudom miért halogattam idáig az olvasását, talán mert nem igazán szeretem a „tiltott románc” típusú könyveket. Sokkal hamarabb hinnem kellett volna a magas Goodreads pontszámnak, mert ez a könyv sokkal de sokkal többet adott, mint az átlagos sablon történetek. A könyv az első pillanattól kezdve magával ragadott és imádtam minden sorát.

Miután Ashlyn elveszíti ikertestvérét, édesapjához kell költöznie egy másik városba, hogy ott kezdje el végzős évét a gimnáziumban. Ash anyukája nem bírja feldolgozni a gyászt, és nem tud Ashlyn-re nézni anélkül, hogy romokban heverne, ezért küldi el az apukához, aki viszont 19 éven keresztül csak évente egy születésnapi képeslapot jelentett az ikrek számára. Henry egyébként a gimnázium igazgatóhelyettese, aki idő közben új családjával él, Rebecca-val és annak fiával és lányával. Ryan és Hailey is ugyanabba a gimibe járnak amibe Ashlyn, és első pillanattól kezdve nagyon megszerettem őket.

A Chicagóból Edgewood-ba tartó vonaton, Ashlyn meglát egy gyönyörű szemű fiút akinek pont annyi szomorúság tükröződik a tekintetében mint az övében. A vasútállomáson aztán szóba elegyednek és kiderül, hogy a fiú zenész, és elhívja Ashlyn-t a szombati koncertjükre. Szombaton egyből megvan a kapocs, a koncert után egész éjszaka beszélgetnek és komolyan mondom már ezen az egy estén bele lehet szeretni mindkét karakterbe. Aztán eljön az első nap és kiderül, hogy Daniel igazából Mr. Daniels, a frissdiplomás, 22 éves új angoltanár. Idáig tagadhatatlanul nagyon hasonlít a Slammedre, de a karakterek, a könyvben rejlő csodálatos gondolatok, és a szívet tépő fordulatok minden hasonlóságot feledtetnek.

Nagyon megkedveltem a szereplőket, és igazán szerethető volt az egész történet. Nagyon tetszett Ashlyn elhunyt ikertestvére, Gabby által Ashlyn-nek írt „bucket list”-je és a hozzájuk tartozó levelek. Nagyon tetszettek a dalszövegek, imádtam Mr. Daniel Daniels-t és minden „double”-t. :) Nekem kicsit sok volt benne a Shakespeare idézet, de hát ízlések és pofonok.. :) Viszont annyit határozottan kijelenthetek, hogy erre a történetre egyértelműen nem elég az öt csillag és újabb kedvenccel bővült a polcom.

http://veronikasreaderfeeder.com/brittainy-c-cherry-lov…

16 hozzászólás
>!
Szilvi00 P
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

22 perc. Ennyi ideje hallgattam a könyvet, amikor először nyúltam zsebkendőért. Onnantól pedig nem volt megállás. Mire befejeztem, elmondhatatlanul, mérhetetlenül, életre szólóan megszerettem Ashlyn és Daniel történetét. Akkora kedvencet avattam, hogy pillanatnyilag minden olvasmányom eltörpül mellette. (Még akkor is, ha nem vagyok a legnagyobb Shakespeare rajongó.) Főszereplőink mindketten igazi „Brittainy-s" karakterek voltak, akiket csak szeretni lehetett. Megkockáztatom, hogy Ők lettek a kedvenceim, az írónő összes könyves szereplője közül. A címből és pár apróságból sejtettem, mi áll majd a szerelmük útjába, de ez semmit sem vont le a könyv élvezeti értékéből. Telis-tele volt érzésekkel. Igazi, szívszorító és gyönyörű érzésekkel. A fejezetek előtti idézetek mindig egyenesen a szívem közepébe találtak. Fájt Daniel vesztesége, még jobban fájt Ashlyn-é. A második spoiler szó szerint összetörtem. A szomorúságuk percek ellenére, nekem végig ezerrel zakatolt a szívem. Elkápráztatott az a testi és lelki vonzalom, ami összekötötte őket, és aminek nem tudtak parancsolni.
Nem értem, miért nem kapkodnak érte a magyar kiadók! Ha nyernék a lottón, megvenném a jogokat, alapítanék egy kiadót és ingyen osztogatnám. Nem csak egy könyvet kapnának tőlem az olvasók, hanem egy Csodát. A műfaj egyik leggyönyörűbb gyöngyszemét.

4 hozzászólás
>!
bankicsniki
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Annyira imádtam! Komolyan, szinte fájt, ha le kellett tennem egy kis időre. :)
Mr. Daniel Daniels…ha nekem is lett volna egy ilyen tanárom, én is tuti bele zúgtam volna.:D Ashlynt is nagyon szerettem, ahogy Haileyt és Ryant is.:)
Fogok még Brittainy-től olvasni, az tuti.:)

4 hozzászólás
>!
ƨɔɴом
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Ez a masodik konyvem az ironotol, es megint meg kell allapitanom, hogy mesterien banik a szavakkal. Nagyon szerettem ezt a tortenetet, kulonosen azert, mert egy egesz intenziv kis utazasban volt reszem olvasas kozben, az egyik pillanatban karcolta a lelkem, a kovetkezo pillanatban mar simogatta – foleg a karcolasokat.
Ritkan mondok ilyet, de nem akartam, hogy vege legyen, akartam, hogy meg legalabb 100x ennyi oldalon at tartson. Ashlyn es Daniel nagyon a szivemhez nottek, es ah… azt hiszem meg parszor biztosan elo fogom venni ezt a konyvet.

1 hozzászólás
>!
Fallen_Angel P
Brittainy C. Cherry: Loving Mr. Daniels

Egy újabb fájdalmasan szép írás Ms. Cherry-től, ami miatt érdemes volt későig fennmaradni (mert persze, hogy nem tudtam letenni a könyvet. :))

Ashlyn és Daniel élete sok mindenben hasonlít – tragikus események történetek velük, családi problémáik vannak, mindkettejüknek sok fájdalmat kell feldolgozni, mindketten szeretik az irodalmat, különösen Shakespeare-t. Érthető, hogy hamar egymásra hangolódnak, ám a köztük levő alig néhány év korkülönbség ellenére tanár-diák viszonyban találják magukat.

Brittainy-től a The Silent Waters az abszolút kedvencem, de második helyre befutott a Loving Mr. Daniels, amit szinte végig szerettem olvasni. A fél csillag levonás oka az, spoiler

4 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
_Eriii

Sometimes when you miss a person, you can only focus on how sad you feel that they are gone. Other times, it's best to focus on the memories that bring you joy and laughter.

>!
Naiva P

I don’t know what to tell you, I don’t know what to say.

(első mondat)

>!
_Eriii

How can I fix this? How can I make you stay?” He looked back to me. “I’ll give up my world for you, Ash. I’ll give it all up.

>!
_Eriii

I’m not afraid of losing you. I’m more afraid of losing me. Don’t make me choose. Because I’ll choose you.
~ Romeo’s Quest

>!
_Eriii

If there were a God, which I’m not certain that there is, do you think this night would be a form of apology

>!
_Eriii

If you don’t say what you need to say when you have a chance…you’ll regret it. Even if you’re mad, say it. Scream it into the world while you still have a chance to. Because once life passes you by, it’s gone. And so are the words left unspoken.

>!
_Eriii

Never lose sight of the things that make sense.
~ Romeo’s Quest

>!
_Eriii

Find a way to be better. Or find a way to be okay. Whatever you choose, I’ll stay out of your way.
~ Romeo’s Quest

>!
_Eriii

I want to know who you were before me. I want to see the world that you see.
~ Romeo’s Quest

>!
Naiva P

You're the reason people believe in tomorrow. You're the voice that scares the shadows away. You're the love that makes me breathe. So for the next few seconds, I'm going to be selfish. I'm going to say things that I don't want you to listen to. Don't go. Stay with me forever. Please, Ashlyn. Let me be your everything. Make me your golden. Don't. Go.


Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: A Court of Mist and Fury
Colleen Hoover: It Ends with Us
Colleen Hoover: Losing Hope
Kim Holden: Bright Side (angol)
Amy Harmon: The Song of David
Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
K. A. Tucker: Burying Water
Mariana Zapata: Wait for It