More ​Than We Can Tell (Letters to the Lost 2.) 5 csillagozás

Brigid Kemmerer: More Than We Can Tell Brigid Kemmerer: More Than We Can Tell

This is a story about learning to be fearless and set your secrets free. An intense and gripping novel that will speak to fans of John Green and Jennifer Niven.

Rev works hard to keep the demons of the time before his adoption at bay … until a letter from his father after his 18th birthday brings the trauma of his childhood hurtling back.
Emma escapes real life by perfecting the online game she built from scratch. Coding is way easier than facing her parents' nasty relationship or the growing distance with her best friend … But when an online troll's harassment starts to escalate, she fears for her safety.
When Rev and Emma meet, they're buckling under the weight of their secrets. Though both of them find it hard to put their problems into words, they connect instantly and deeply. Rev and Emma's problems might be worlds apart, but they promise to help each other no matter what.
But promises are made to be tested and some things hurt more than we can tell.

Eredeti megjelenés éve: 2018

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Bloomsbury, New York, 2018
416 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781681190143
>!
Bloomsbury, London, 2018
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781408885079

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 8


Kiemelt értékelések

>!
rafaelo0824
Brigid Kemmerer: More Than We Can Tell

Ha lehet, ez még jobb volt, mint az első rész. Annak ellenére, hogy az írónő tudja, hogy legyen ilyen kicsit irritáló főhősnőket írni a srácait imádtam. Declan, Rev és Matthew is a szívemhez nőtt, utóbbiról is majd olvasnék könyvet. Imádtam olvasni ezt a történetet!

>!
agi452
Brigid Kemmerer: More Than We Can Tell

Kicsit kevésbé tetszett, mint az első rész, de ez a könyv is nagy hatással volt rám. Komoly témákat érint az írónő, mint az online zaklatás, a gyermekbántalmazás, örökbefogadott gyerekek, válás problémái. A fiú főszereplőt, Revet már megismerhettük Declan könyvéből, most mélyebb bepillantást nyertünk az életébe. Rev örökbefogadott fiú, akinek nehéz gyermekkora volt, míg édesapjával élt. Már tizenegy éve boldog, szerető örökbefogadókkal él, de élete első hét éve mély sebeket hagyott rajta. A múlt hirtelen, váratlanul megtalálja, és ő nem tudja, mit kellene tennie, hogyan kezelje a helyzetet. Emma átlagos családban él, de váratlanul, egyik napról a másikra bombaként robban egy bejelentés, ami teljesen felforgatja megszokott életét. A két fiatal véletlenül találkozik, és miközben próbálnak segíteni a másikon, kapcsolatukat ki nem mondott titkok szabdalják. Titkok, amiket nehéz megosztani másokkal, titkok, amik magányossá teszik őket. Vajon sikerül-e segíteniük egymáson a gyógyulásban?
Új szereplőt is kaptunk, új fiú érkezik Rev családjába. Matthew nagyon szerethető karakter volt, az ő előélete is titkokkal teli, remélem lesz önálló könyve.
A könyv nagy tanulság arról, hogyan bízzunk meg valakiben, akit csak online „ismerünk”, mennyire veszélyes kiadni privát infókat magunkról, és mit tehet az emberrel, ha túl naiv és kétségbeesett. Rev barátjaként sokszor feltűnik Declan, bevallom, mindig feldobta az olvasás élményét, ha megjelent. Nem véletlenül volt nagy kedvencem az előző részben :)
Az írónő bebizonyította, hogy ebben a műfajban is kiválót tud alkotni!

>!
vankozsofi
Brigid Kemmerer: More Than We Can Tell

A sorozat első része, a Letters to the Lost az elmúlt időszak egyik kedvence volt, így képzelhetitek mennyire megörültem, amikor megtudtam hogy van folytatása.
Magasak voltak az elvárásaim, és meg kell mondjam, nem kellett csalódnom.
Bár ennek a könyvnek Rev a főszereplője, feltűnnek benne az előző részben megismert szereplők is, aminek kiváltképp örültem.
Nagyon élveztem, és mindenképp szeretnék még olvasni az írónőtől.


Hasonló könyvek címkék alapján

Julie Anne Peters: By the Time You Read This, I'll Be Dead
Lauren Oliver: Before I Fall
Jennifer Niven: Holding Up the Universe
Amy Harmon: The Law of Moses
Kelly Oram: Cinder & Ella
Colleen Hoover: Losing Hope
Jennifer L. Armentrout: Origin (angol)
Benjamin Alire Sáenz: Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe
Colleen Hoover: Maybe Someday
Jennifer L. Armentrout: The Darkest Star