Lélektársak 35 csillagozás

Brian Weiss: Lélektársak

Kik ​a lélektársak? Akik lélekben a legjobban illenek hozzánk. Akik már több életen keresztül voltak velünk jóban és rosszban. Akik közül ugyanaz a lélek lehetett az anyánk, a testvérünk vagy a feleségünk az évezredek folyamán. Mindez persze hihetetlenül hangzik! De a hétköznapi tapasztalatok másról árulkodnak. Az érintett személy érzékelheti a vonzódást. Az elektromosság ott vibrálhat a levegőben. Az első kézfogás: a szív szava. És az egymásra ismerés egy szempillantás alatt mehet végbe. A lélek ismeri fel a lelket! Dr. Brian Weiss jelenleg a nyugati világban a reinkarnáció egyik legkiválóbb szakértője. Az ún. regressziós hipnózis során több mint ezer páciense emlékezett vissza már előző életeire. A Yale Egyetem pszichiátriai tanszékvezetője és a Miami Egyetem professzora nem lett hűtlen a tudományhoz, hanem magánintézetében az életregressziót is a gyógyító módszerek közé emelte. Magyar nyelven ez a harmadik könyve, miután az első kettő nagy sikert aratott. Mit tanulhatunk belőle?… (tovább)

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 2002
196 oldal · ISBN: 9789635476411 · Fordította: Révbíró Tamás

Enciklopédia 2


Kedvencelte 17

Most olvassa 5

Várólistára tette 30

Kívánságlistára tette 34

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

electra>!
Brian Weiss: Lélektársak

Gyönyörű könyv, sok igazsággal és bölcsességgel :) Kedvenc lett :)

XDóra>!
Brian Weiss: Lélektársak

„A sors és reménység története következik, amilyen nap, mint nap megesik, észrevétlenül. Ezen a napon valaki odafigyelt.” Az író, aki odafigyelt és számomra is a reménység bizonyítéka, mert hiszem, hogy a szemébe nézve én is felismerem, akit már régóta ismerek.

illusionlight>!
Brian Weiss: Lélektársak

Gyönyörű és értékes gondolatok, egyszerűen szép élmény volt elolvasni is.

cashews>!
Brian Weiss: Lélektársak

gimi másodikban olvastam először és azóta évente előveszem, már a történettől nem vagyok elájulva de az alapot nagyon szeretem és az idézeteket is, csak ajánlani tudom

Eri_Flower>!
Brian Weiss: Lélektársak

Nagyon lebilincselő olvasmány, nem bírtam letenni este, emiatt későn feküdtem, és nehezen keltem. Számomra hiteles ez a könyv, bár én nyitott vagyok az ilyen jellegű dolgok iránt, mégis olvastam már nem igazán hihető könyvet is ezzel a témával kapcsolatban. Mindenkinek ajánlom, aki más megvilágításban szeretné látni a világot, aki nehéz időszakon megy keresztül, vagy magányos, és azoknak is, akik rendben vannak az életükkel. A szerző további könyveit is keresni fogom, kedvencem lett.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

electra>!

A tudást szeretetettel és jóindulattal alkalmazni – ez az igazi bölcsesség.

Kapcsolódó szócikkek: bölcsesség
XDóra>!

A hosszan tartó és akaratlan elválás után újra találkozni a lélektársunkkal – ez olyan élmény, amely megéri a várakozást, még akkor is, ha évszázadokig tart.

102. oldal

Cheril>!

Sose aggódjunk amiatt, hogy vajon megismerjük-e a lélektársunkat. Az effajta találkozások mindig a sors függvényei. Mindenképpen bekövetkeznek. A megismerkedés után pedig az érintettek szabad akarata a meghatározó. Hogy milyen lépéseket tesznek vagy nem tesznek, az szabad akaratukból hozott döntés eredménye lesz. A kevésbé fejlett lélek a döntés meghozatalakor az eszére, félelmeire, előítéleteire hallgat. Ezzel sajnos gyakran szenvedést idéz elő. A fejlettebb lélek valószínűleg a szeretet alapján dönt. Ha mindketten egyenlő mértékben fejlettek, mámoros boldogság vár rájuk.

179. oldal

Kapcsolódó szócikkek: lélektárs
Ilarejo>!

Ha szabad áradásában nem akadályozzák, a szeretet legyőz minden akadályt.

Utószó

XDóra>!

A felismerés néha az első pillanatban, vitathatatlan erővel megtörténik, ha a páciens a másik személy szemébe néz. Igaz lehet a régi angol mondás, amely szerint a szem: ablak, amelyen át a lélekre látni.

99.

andi74>!

A cselekedet akkor helyes cselekedet, amikor az Út mentén megy végbe, az Isten felé vezető út irányában.A helyes cselekedetek gyümölcsei magukban foglalják minden célunkat, vágyunkat és minden egyebet amire csak szükségünk van, amit csak kívánhatunk.

86. oldal

Katan>!

A világ titka, hogy minden dolgok léteznek
és nem pusztulnak el, hanem kissé visszahúzódnak
szemünk elől, de később ismét megjelennek.
Semmi sem hal meg, az emberek is csak színlelik a halált,
kiállják az álságos temetést, a komor gyászbeszédet,
de ott állnak, kinéznek az ablakon, épen és egészségesen
egy új,szokatlan álöltözetben."
Ralph Waldo Emerson


Hasonló könyvek címkék alapján

Joe Dispenza: Válj természetfelettivé!
Doreen Virtue: Gyógyítás angyalokkal
Pam Grout: E³
Pam Grout: Adj hálát és gazdagodj
Deepak Chopra: Merlin visszatér
Don Richard Riso – Russ Hudson: Az enneagram bölcsessége
Klausbernd Vollmar: A csakrák
Charles Berlitz – William Moore: A Philadelphia kísérlet
Daniel Pinchbeck – Sophia Rokhlin: A Lélek Indája
Jon Kabat-Zinn: Bárhová mész, ott vagy