Kik a lélektársak? Akik lélekben a legjobban illenek hozzánk. Akik már több életen keresztül voltak velünk jóban és rosszban. Akik közül ugyanaz a lélek lehetett az anyánk, a testvérünk vagy a feleségünk az évezredek folyamán. Mindez persze hihetetlenül hangzik! De a hétköznapi tapasztalatok másról árulkodnak. Az érintett személy érzékelheti a vonzódást. Az elektromosság ott vibrálhat a levegőben. Az első kézfogás: a szív szava. És az egymásra ismerés egy szempillantás alatt mehet végbe. A lélek ismeri fel a lelket! Dr. Brian Weiss jelenleg a nyugati világban a reinkarnáció egyik legkiválóbb szakértője. Az ún. regressziós hipnózis során több mint ezer páciense emlékezett vissza már előző életeire. A Yale Egyetem pszichiátriai tanszékvezetője és a Miami Egyetem professzora nem lett hűtlen a tudományhoz, hanem magánintézetében az életregressziót is a gyógyító módszerek közé emelte. Magyar nyelven ez a harmadik könyve, miután az első kettő nagy sikert aratott. Mit tanulhatunk belőle?… (tovább)
Lélektársak 35 csillagozás

Nagyon lebilincselő olvasmány, nem bírtam letenni este, emiatt későn feküdtem, és nehezen keltem. Számomra hiteles ez a könyv, bár én nyitott vagyok az ilyen jellegű dolgok iránt, mégis olvastam már nem igazán hihető könyvet is ezzel a témával kapcsolatban. Mindenkinek ajánlom, aki más megvilágításban szeretné látni a világot, aki nehéz időszakon megy keresztül, vagy magányos, és azoknak is, akik rendben vannak az életükkel. A szerző további könyveit is keresni fogom, kedvencem lett.

A tudást szeretetettel és jóindulattal alkalmazni – ez az igazi bölcsesség.

Sose aggódjunk amiatt, hogy vajon megismerjük-e a lélektársunkat. Az effajta találkozások mindig a sors függvényei. Mindenképpen bekövetkeznek. A megismerkedés után pedig az érintettek szabad akarata a meghatározó. Hogy milyen lépéseket tesznek vagy nem tesznek, az szabad akaratukból hozott döntés eredménye lesz. A kevésbé fejlett lélek a döntés meghozatalakor az eszére, félelmeire, előítéleteire hallgat. Ezzel sajnos gyakran szenvedést idéz elő. A fejlettebb lélek valószínűleg a szeretet alapján dönt. Ha mindketten egyenlő mértékben fejlettek, mámoros boldogság vár rájuk.

A világ titka, hogy minden dolgok léteznek
és nem pusztulnak el, hanem kissé visszahúzódnak
szemünk elől, de később ismét megjelennek.
Semmi sem hal meg, az emberek is csak színlelik a halált,
kiállják az álságos temetést, a komor gyászbeszédet,
de ott állnak, kinéznek az ablakon, épen és egészségesen
egy új,szokatlan álöltözetben."
Ralph Waldo Emerson