Maximális ​teljesítmény 23 csillagozás

Brian Tracy: Maximális teljesítmény Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Brian Tracy a sikertechnikák és a személyes teljesítménynövelési módszerek egyik legkiválóbb szakértője a világon. Évente több mint százezer hallgatóhoz szól szemináriumokon és tanfolyamokon. A Maximális teljesítmény hatékony, és a gyakorlatban is kipróbált technikák rendszerezett gyűjteménye, amely 25 év kutatás és tapasztalat eredményeit sűríti. Az ismertetett módszerek könnyen alkalmazhatók, és azonnali eredményt hoznak. Megismerkedhetünk azokkal az elvekkel, koncepciókkal és módszerekkel, melyeket a csúcsteljesítményre képes személyek alkalmaznak az élet legkülönbözőbb területein. A világ 31 országában már több mint egymillióan végezték el a könyv alapján kidolgozott szemináriumokat. Köztük rengetegen vannak olyanok, akiknek az új ismeretek hatására gyökeresen megváltozott az élete.

Eredeti cím: Maximum achievement

>!
Bagolyvár, Budapest, 2013
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155030383
>!
Bagolyvár, Budapest, 2000
308 oldal · ISBN: 9639197629 · Fordította: Doubravszky Sándor
>!
Bagolyvár, Budapest, 1999
272 oldal · ISBN: 9639197289 · Fordította: Doubravszky Sándor

Kedvencelte 7

Most olvassa 9

Várólistára tette 28

Kívánságlistára tette 21

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
gazibla P
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Sok hasznos információval lettem gazdagabb e könyv által. Segítséget nyújt az élet fontos területeihez, és így sikeresebbek lehetünk a mindennapokban(munkánkban, párkapcsolatban, gyereknevelésben). Nem bántam meg hogy elolvastam, már csak be kell építenem a mindennapokba az itt tanultakat. :)

>!
Zsuzsanna_Makai 
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Húúú, hát imádtam! Nem is jó szó rá az élmény, hanem inkább az öröm, öröm volt olvasni. Sokat magyarázott, sokat tanított, és szeretve terelgetett. Ez is olyan könyv, amit több embernek kellene elolvasnia, több embernek kellett volna elolvasnia. Hát imádtam!

>!
takacsot
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Már korábban is írtam arról hogy Brian Tracy milyen sokat adott nekem. A történet nem új és nem is ismétlem magam. Első találkozásom vele a Phoenix-szeminárium volt hanganyag formájában. És itt az írott tankönyv a Maximális teljesítmény.

Maximális teljesítmény

A Phoenix-szeminárium idővel A Teljesítmény lélektana néven futott. Nekem mind a két változat megvan. Tartalmilag lényegében ugyan az. Az egyik tartalmaz néhány extra anyagot, amit a másikban nem találtam meg. Főleg üzletkötés és vezetés kapcsán.

Ehhez képest évekkel később szereztem meg a Maximális teljesítményt-t. Zseniális könyv. A teljes szeminárium anyag visszaköszön ebben a könyvben. Ha megvan a hanganyag, akkor írott formában is hozzáférsz. Csak attól függ, hogy melyik módszerrel tanulsz jobban.

>!
Frenszi
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Kifejezetten ajánlom azoknak, akik a munkájukban és az életükben kitűzött célokat szeretnének megvalósítani. Gyakorlati útmutatókkal és örök értékű megjegyzésekkel tarkított olvasmány. Nem tudod letenni.

>!
DrEmergencyGrooveHouse
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Angolul olvastam, anno 5+ éve egy kedves ismerősöm tanácsára. Csinos és logikus felszín alatt a csendesen üvöltő semmi. MLMfejeknek és turbómenedzsereknek ajánlott. Másnak kerülendő.

>!
SzHeni
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Nagyon jó könyv, minden önmagát kereső, célokat állítónak kötelező olvasmány!

>!
rennii
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Én egymás után kétszer olvastam el :) Abban az életszakaszomban nagyon sokat segített a pozitív gondolkodás tanulásával.

1 hozzászólás
>!
Bernadett_Gruik
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

„A kérdés az; akarom-e annyira, hogy hajlandó legyek megfizetni az árát?”

>!
Lili_Sitku
Brian Tracy: Maximális teljesítmény

Összefoglaló Brian Tracy munkásságából. Ha csak egy könyvet akarsz elolvasni Tőle, ez legyen az!


Népszerű idézetek

>!
MiraRami

Nem az a bátor, aki nem fél, hanem aki a félelme ellenére is cselekszik.

216. oldal, 8. fejezet - A mestercél (Bagolyvár, 1999)

>!
gazibla P

Az építő kritika célja nem a bosszú. Nem annak eszköze, hogy kifejezzük nemtetszésünket vagy dühünket. Célja a segítés, nem pedig a bántás. Ha nem tudunk így bírálni, egyáltalán nem szabad bírálnunk!

67. oldal

>!
gazibla P

Csak egy életünk van, s az hamar elszalad; Ám mit szeretve tettünk, örök időkre megmarad.

305. oldal

>!
gazibla P

Addig sosem leszünk képesek őszintén szeretni magunkat, amíg nem fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, amíg nem fogadjuk el az erősségeinket és a hibáinkat is.

256. oldal

>!
Enikő_Rácz

W. Clement Stone, a multimilliomos, híres arról, hogy „fordított paranoid”. Így nevezhetjük azt az embert, aki mélyen hiszi, hogy a világegyetem arra esküdött össze, hogy jót tegyen vele.

45. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Douglas Rushkoff: Life Inc.
Laura Klepacki: Avon
Timothy Ferriss: 4 órás munkahét
Őszentsége a XIV. Dalai Láma: Út a nyugalomhoz
Szendi Gábor: Értelmes szenvedés: a boldogság
Sonja Lyubomirsky: Hogyan legyünk boldogok?
David Kessler – Elisabeth Kübler-Ross: Élet-leckék
Emerson Eggerichs: Szeretet & Tisztelet
Doreen Virtue: Gyógyítás angyalokkal
Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel I.