Az „élő étrend” számtalan embert hozzásegített már ahhoz, hogy olyan, életüket veszélyeztető betegségeket győzzenek le, mint a rák, a szívbaj vagy olyan krónikus betegségekből kúrálják ki magukat, mint az asztma. Ez az étrend méregteleníti a szervezetet s egyben a testsúly szabályozás természetes módja is. Ebben a könyvben megtalálható a nyers táplálékon alapuló életmód minden fortélyát, módszertani útmutatót és több mint száz pompás receptet, melyek nehézség nélkül elkészíthetőek.
Élő ételek az egészségért 6 csillagozás
Most olvassa 1
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 3

Kiemelt értékelések
Népszerű idézetek




… a főzés nagymértékben felelős a testünkben található mérgező anyagok szemétdomjáért.
A nyers táplálékok eltakarítják a sok felhalmozódott szemetet, kitisztítják az eltömődött szerveket, visszaállítják valamennyi sejt egészégét és életerejét, azonkívül fogyasztásukkal egészségünket és életünket magunk befolyásolhatjuk. Ezek a nyers tények az élő eledelekről.
64. oldal




A tudomány jelenleg válasz nélkül hagyja az öregedés és a halál kérdését, de a feleletet egészen biztosan az elektromos mezejüktől megfosztott mikroszkopikus méretű sejtek további vizsgálata fogja megadni. Arra is fény derül majd, hogy a sejtek elektromos töltését és a test fiatalságát csakis az élő táplálékok képesek visszaadni.
61. oldal




Valaha – még a természetellenes étrend tömeges elterjedése előtt – az emberek szépen öregedtek meg, miközben bölcsességre és tudásra tettek szert. Azok, akik megérték a századik évüket, ítéleteikben élettel telibbek és felvilágosultabbak voltak, mint a húszévesek.
A fiatalok nem féltek az öregedés gondolatától, hanem tiszelték a szüleik véleményét. Az idősek nem érezték, hogy útban lennének, vagy nincs rájuk szükség, mert testileg és szellemileg egészségesek voltak, ami lehetővé tette számukra a további hasznos létet a társadalomban.
72. oldal
Hasonló könyvek címkék alapján
- Stresszűzők ·
Összehasonlítás - Victoria Boutenko: A nyerskonyha legjobb receptjei ·
Összehasonlítás - Lénárt Gitta: Lúgosítás élő ételekkel ·
Összehasonlítás - Halmos Monika: Levendula, rózsa, ibolya ·
Összehasonlítás - Stephen D. Chang: A karcsúság titkai ·
Összehasonlítás - Marion Grillparzer: A leves gyógyít ·
Összehasonlítás - Szendi Gábor – Mezei Elmira: Paleolit szakácskönyv II. ·
Összehasonlítás - Chen Zhen: A gyógyító kínai konyha ·
Összehasonlítás - Helyes ételtársítás ·
Összehasonlítás - Edmond Bordeaux Székely: Nyers ételek kincsestára ·
Összehasonlítás