Értékelések 18

Renáta_G>!
Brian McClellan: A birodalom haragja

Ha bejött eddig McClellan stílusa, akkor ez a könyv is elnyeri a tetszésedet. Ezúttal még többet tudtunk meg erről a világról és kicsit jobban megismertük a főszereplőket is. Eszméletlen jó csatajelenettel zárult a kötet és izgatottan várom, hogy mi lesz az istenkövekkel és mindenféle lényegekkel, mágiával a zárókötetben.

Bővebben: https://kulturpara.blog.hu/2020/05/26/a_birodalom_haragja

CaptainV IP>!
Brian McClellan: A birodalom haragja

Szerintem eddigre csak azok maradtak a fedélzeten, akik előtt nem szorul bizonyításra, hogy McClellan mennyire jó, úgyhogy én már csak azt szeretném kihangsúlyozni, hogy ő öt könyv óta, megszakítás nélkül ilyen. Hajlamos vagyok az írói kvalitásait és a könyveit valamivel lentebb sorolni, mint a többi nagy kedvencemét, mert nem annyira mély és lélektani és súlyos, meg mittomén, de erről most, ezen a szent ponton ünnepelyesen leszoktatom magam. Ha van skill, amit soha, de soha nem szabad alulértékelni, különösen most nem, és ez csak egyre jobban így lesz, az a szórakoztatáshoz való érzék. És McClellan annak nagyon nagy titánja.

nyulbocs>!
Brian McClellan: A birodalom haragja

Igen, igen! Így kell egy trilógia középső részét megírni. Minden oldala, bármelyik szereplő szempontjából írt rész végig izgalmas volt. Alig várom a folytatást. spoiler