Marlfox (Redwall 11.) 1 csillagozás

Brian Jacques: Marlfox

Queen Silth, vixen ruler of Castle Marl, has one mission: to create a rich oasis of beautiful treasure on her island home. And with an army of water rats poised to plunder for their High Queen, and the wily Marlfox offspring at large with their legendary magical powers – the murderous Silth seems destined to succeed.

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Random House, London, 1998
386 oldal · puhatáblás · ISBN: 0099264366 · Illusztrálta: Fangorn

Kiemelt értékelések

Trinda_Surikaten P>!
Brian Jacques: Marlfox

Még egy nagyon élvezetes Redwall kötet. (Már hallottam róluk, hogy sablonosak, de gyanús, hogy csak a tizensokadik után…)
Ezek a foltos rókák nekem az eddigi legérdekesebb ellenségek… Igazából csak azért nincs esélyük, mert kevesen vannak és egymást fúrják, ha nem csak egy család maradt volna belőlük, már régen Jacques-világ-uralomra törtek volna :-D A „kötelező” utazós rész is ebben a könyben tetszett talán a legjobban, nagyon jó arc a 3 (majd 4) útra kelő fiatal és ügyesek is.
Ja, mintha ekkora vérengzés se lett volna eddig. Már a könyv harmadánál jön egy komoly csata, amiben vagy 4 név szerint ismert jófiú elesik. Utána egy erősen Egri csillagok-szerű történetszál kezdődik spoiler Arról nem is beszélve, hogy a cickányok törzse eddig mindig összetartott, komolyabb egyéniség nélkül, erre ezúttal spoiler Még Zsák bácsitól se számítottam ilyen meglepő húzásra…
Ide mind a 23+x kötettel! :-D

1 hozzászólás

A sorozat következő kötete

Redwall sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. K. Rowling: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Leigh Bardugo: The Language of Thorns
Terry Pratchett: Nation
Terry Pratchett: The Wee Free Men
M. I. McAllister: Urchin and the Raven War
Neil Gaiman: Neverwhere
Katherine Rundell: The Wolf Wilder
Terry Pratchett: Wings
Neil Gaiman: Stardust
Clive Barker: Abarat (angol)