A borlexikon két részből áll.
Az első rész a tényleges borlexikon, számos címszóban – az AKÓ-tól a ZURBOLÁS-ig – borászati szakkifejezések magyarázatait tartalmazza ábécérendben. Segítséget nyújt ezzel a borászattal foglalkozóknak és a borászat iránt érdeklődőknek egyaránt.
A második rész receptgyűjtemény, amely száz. borral elkészíthető étel leírását tartalmazza. Ötleteket ad a hétköznapokra és ünnepnapokra készíthető ételek kiválasztásához.
Borlexikon 0 csillagozás
Várólistára tette 1
Hasonló könyvek címkék alapján
- Csoma Zsigmond – Magyar László András: Magyar füves- és gyógyborok ·
Összehasonlítás - Madeline Puckette – Justin Hammack: Wine Folly ·
Összehasonlítás - Christian Callec: Borok enciklopédiája ·
Összehasonlítás - Kádár Gyula: Homoki bor készítése és kezelése ·
Összehasonlítás - Joanna Simon: A borokról ·
Összehasonlítás - Gazda Albert – Kovács András István: Boremberek ·
Összehasonlítás - Töttős Gábor: A szekszárdi szőlő és bor ·
Összehasonlítás - Kristen Harnisch: A borász lánya 86% ·
Összehasonlítás - Jens Priewe: Új borvidékek ·
Összehasonlítás - Tattay Levente: A bor és az agrártermékek eredetvédelme ·
Összehasonlítás