A ​maffia ágyában (A maffia ágyában 1.) 405 csillagozás

Borsa Brown: A maffia ágyában Borsa Brown: A maffia ágyában

Suzanne ​Roberts körül megfordul a világ: viharos gyorsasággal veszít el mindent és mindenkit maga körül, ami és aki addig fontos szerepet töltött be az életében. Szerencséjére a sors kárpótolja őt mindenért: megajándékozza Massimo, az ellenállhatatlan, művelt és jómódú ügyvéd szerelmével, aki rögvest szülővárosába, Palermóba röpíti álmai asszonyát. Itt véget is érhetne ez a romantikus történet… a happy end ezúttal mégis elmarad. Szicíliáról ugyanis kiderül, hogy távolról sem a képzelet mesés birodalma, s lassan Massimóról is lehull az álarc…

Lesz-e kiút az érzései között őrlődő, bántalmazott hősnő számára? Van-e szabadulás a maffia hálójából? És egyáltalán: hol van a határ szerelem és gyűlölet között?

„A gyűlölet is szeretet, csak épp fejtetőre van állítva. A szeretet igazi ellentéte a félelem” – adja meg a választ Osho, és e tantétel igazságát nem is bizonyíthatná hitelesebben e könyv.

BORSA BROWN lélektani folyamatokat is boncolgató, letehetetlen regénye… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2013

Tartalomjegyzék

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
480 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596155
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
470 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596155
>!
Álomgyár, Debrecen, 2017
470 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155596155

4 további kiadás


Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Massimo Borelli · Suzanne Roberts


Kedvencelte 70

Most olvassa 46

Várólistára tette 129

Kívánságlistára tette 95

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

>!
molybarby
Borsa Brown: A maffia ágyában

Mi a jó büdös fr@nc volt ez?!
Úgy döntöttem a középúton maradok és megadom a két és fél pontot, mert egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy ez most mi akar lenni!!! Komolyan mondom, amikor befejeztem a könyvet, csak az járt a fejemben, hogy én ezt kivágom az ablakon, aztán utána megyek és még ugrálok rajta hatvanszor! Annyira felhúzta az agyam, hogy húúúú…. Szúúúszááá…
Most komolyan, Suzanne. Ne haragudjatok, de még ha vízbe fújtanám se lenne több értelem a fejében… Massimoról nem is beszélve. Bakker, ennyi lökött embert. És halljátok, ez egy olyan könyv, hogy muszáj tudnod a folytatást, hogy most akkor mi lesz ezzel a kettővel (röviden, hogy most akkor a csajt agyonlövik, vagy én lövöm agyon őket, mert máshogy nem tudom elképzelni) :D

17 hozzászólás
>!
Bitten
Borsa Brown: A maffia ágyában

Azt kell mondjam, eddig is szerettem de ez a bővített dolog nekem nagyon bejön.
Massimo gondolatai kiegészítik a hézagokat és egyfajta erőt és nyomatékot adnak a dolgok súlyának.
A napokban már nem egyszer volt billentyűzetemen „a ffi szemszög” és most itt ugyancsak, nem tudom ki hogy van vele….. de van egy különlegességük, ugyanakkor ritkák mint a fehér holló és jómagam szívesen olvasom az ilyen írásokat, csak vadászni kell :D
Massimo vérmérséklete, mentalitása és jelleme erőteljes …..
Suzanne elindul egy úton és mi szépen követhetjük előzmény és következmények sorát….

4 hozzászólás
>!
ZitussKa
Borsa Brown: A maffia ágyában

Van-e az a könyv ami másodjára is kihozza belőled ugyanazokat az ellentètes èrzèseket, mint egy èvvel ezelőtt, amikor először olvastad?:) Nekem ez az a könyv. Egyszerre szerettem ès utáltam nèhány momentumát, de mivel tudom, hogy minden egyes pillanatra szüksèg van a folytatás miatt, így megèrtem. Massimo szemszöge más perspektívába helyezett dolgokat, ès így, hogy nem csak a tetteivel hanem a gondolataival is szembesültem, jobban tudtam vele azonosulni, bár.. nem mindig:) Szerettem, Massimo gondolatain sokat nevettem, olykor izgultam, dühös voltam, nèha szomorú. De továbbra is a kedvenc sorozatom. Izgalmas, fordulatos, szenvedèllyel ès szuper karakterekkel teli törtènet! Akik olvasták, ajánlom mert így bővítve mèg inkább perzsel:) Akik pedig nem olvasták mèg, azt tudom mondani, folytassátok a többi rèsszel, mert ez csupán a kezdet:) Sokkal de sokkal jobb lesz ez mèg! A vège most is összetört:( Remèlem hamar jön a bővített folytatás!!❤

>!
Niitaa P
Borsa Brown: A maffia ágyában

„Szerintem azoknak az embereknek vannak a legnagyobb belső harcaik, akik kívülről sziklaszilárdnak tűnnek.”

Borsa Brown-al az ismeretségemet A maffia ágyában című regényével kezdtem. Ha jól tudom, ez volt az első kiadott regénye, ezután egy évvel később jött a folytatás. Mindenkinek el kell valahol kezdeni, ezzel tisztában vagyok. Vannak, akik veleszületett tehetséggel rendelkeznek, de a többségnek gyakorolnia kell, hogy az adott dolog jól menjen, sikeressé váljon benne. Mivel ez első műve az írónőnek, ezért nem támasztottam vele szemben nagy elvárásokat. Sőt, egy ideig még halogattam is, hogy biztosítani tudjam a megfelelő hozzáállást. Mindenezek ellenére nem alakítottam ki ezzel a könyvvel jóbaráti viszonyt.
(…)
olvastam tovább a könyvet, majdnem teljesen nyitott szívvel. Próbáltam befogadni a történetet úgy ahogy van. Próbáltam az írónő fejébe látni, vajon, miért így történnek az események. Megpróbáltam felfogni, hogyan lehet valakiben egyszerre jelen ennyi érzés és mindenekelőtt tényleg megpróbáltam átérezni Suzanne helyzetét. De összességében egy gondolat ugrott mindig ki a tudatomból: hogy üthetném agyon egy péklapáttal….
(…)

A teljes értékelést itt érhetitek el: http://niitaabell.blogspot.hu/2017/02/borsa-brown-maffi…

7 hozzászólás
>!
Naiva P
Borsa Brown: A maffia ágyában

Jézusom! Nagyon szélsőséges érzelmeket váltott ki belőlem és igen, nagyon kíváncsi leszek a folytatásokra, pedig nem igazán nyűgözött le most az írónő. A két főszereplőt sem tudtam megkedvelni. Suzanne felszínes, pénzéhes, sokszor olyan sötét, mint egy vakond belső zsebe. Massimo-t pedig sokszor nem tudtam hova tenni. Sok olyat csinált, ami szerintem megbocsáthatatlan.
Mindig is undorító, lealacsonyító, hímsoviniszta dumának tartottam, amikor valakitől azt kellett hallanom, hogy „vannak olyan nők, akik szabály szerint kikövetelnek maguknak egy alapos verést”. Ezt a regényt olvasva, ha nem is teljesen, de valamennyire összeállt a kép. Suzanne maga a könyvbe zárt bizonyíték. Nem szeretem, ha egy férfi erőszakot alkalmaz. Tőlem aztán lehetne akármilyen Armani modell kinézete, akármilyen pénzes, lehetne akármilyen a szexuális étvágya, teljesítménye mert hát Suzanne ezek alapján szeretett bele az illetőbe, de egészen biztos, hogy rögtön kiszeretnék belőle, amint kezet emelne rám….. Nem úgy a hősnőnk. Neki semmi értékrendje nem volt magával kapcsolatban. Oké, hogy sokáig nem volt kiút, de amit ők ketten levágtak nagyon beteges volt. Határozottan éreztem közöttük a vonzalmat, a kémiát, de erre szokás mondani, hogy ami nem megy, nem kell erőltetni. Simán kijárna a történetnek egy dark romance címke.

5 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Borsa Brown: A maffia ágyában

Többen ajánlották nekem ezt a trilógiát és felkészítettek rá, hogy az első rész ki fog akasztani. Suzanne egy igazi nagyszájú, elmebeteg p*csa. Csoda, hogy még él, én már biztos lelőttem volna Massimo helyében. Direkt felcseszte az ipse agyát állandóan. Én sem örültem volna egy maffiózó férjnek, de liftben sem szoktam szexelni ismeretlen ügyvédekkel. Remélem a folytatásban javul a csaj, mert amúgy meg érdekel a történet.

22 hozzászólás
>!
ZCsilla P
Borsa Brown: A maffia ágyában

Szerelmes lettem! ❤
Szerelmes lettem ebbe a történetbe, ebbe a világba és Massimoba!

Ez valami brutál jó volt!
Szenvedélyes, izgalmas, érdekes és minden olyan jelző jellemzi, ami miatt letehetetlen!

Fogva tartott az elejétől fogva. Magához láncolt és nem engedett el a történet! Amikor nem olvastam, akkor is ez járt a fejemben … rég volt már ilyen érzésem egy könyv kapcsán.

Mindent átéltem az olvasás során, amit a szereplők! Érzelmi hullámvasút volt a javából, nem akartam leszállni! És ez annak köszönhető, hogy az írónő ilyen csodálatosan megírta ezt a könyvet.

Szerettem mindent ebben a történetben! A cselekményt, a szereplőket, az írónő stílusát.
Igen, még Suzannét is megkedveltem! Engem nem idegesített, de ennek csak egy oka van. Én sem hagyom magam olyan helyzetekben, amikben úgy érzem, hogy igazam van! ;)

Drága Massimo!
Akkora egy rohadék vagy, de ezt elnézem neked, mert olyan szenvedéllyel és mély érzéssel tudsz szeretni, hogy el is felejtem, hogy „miféle” ember is vagy. Kíváncsian várom, hogy mit mutatsz meg még magadból, úgyhogy nem engedlek el! ;)

Magamat pedig csak szidni tudom, hogy miért nem olvastam hamarabb Borsa Browntól. Ha tudtam volna, hogy ilyen élményben lesz részem, nem várok eddig.

Most mennem kell, mert olvasni szeretnék „A maffia ölelésében”…

7 hozzászólás
>!
Madama_Butterfly P
Borsa Brown: A maffia ágyában

Ez egy könyv, amit nem értek…. sem a főhősöket, sem a cselekedeteik és érzelmeik mozgatórugóit
Ez egy könyv, ami feldühített, nem is kicsit: a főszereplő hölgyeményt néha szívlapáttal csapkodtam volna agyon, párhuzamosan pedig addig ráztam volna, amíg kerül némi értelem a fejébe és tovább bír látni a saját orránál…
Ez egy könyv, ami bicskanyitogató hatással van rám a hímsoviniszta, nőverő, erőszakos olasz macsó maffiózójával
De ez egy könyv is, aminek a folytatását mindezek ellenére biztosan a kezembe veszem. Az okát még nem tudom, de talán kiderül… :)

6 hozzászólás
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Borsa Brown: A maffia ágyában

Sajnos egyik szereplőt sem tudtam igazán elfogadni, szeretni, mert alig tudtam meg róluk valamit. Amit pedig megtudtam, az nem éppen kecsegtető rájuk nézve. Suzanne számomra egy felszínes, eléggé léha életmódot folytató, határozatlan korú nő (jó lett volna tudni, h mégis hány éves), Massimo pedig egy nagyon brutális férfi. Fizikálisan és érzelmileg bántalmazni egy nőt… nálam attól lejjebb már nincsen. :-( Jó lett volna, ha a köztük lévő állítólagos nagy szerelmet láthattuk volna kibontakozni, mert én így, ebben a formában egyáltalán nem éreztem köztük az izzást, a szerelmet.
Maga az alapötlet nagyon tetszett, sajnálom, hogy nem lett jobban kidolgozva az egész történet a szereplőkkel együtt.

18 hozzászólás
>!
KönyvMoly_1989
Borsa Brown: A maffia ágyában

2018-as értékelés, bővített kiadás, 3*

Nem, nem, és nem! Azt hittem, hogy sokkal jobban meg fogom érteni a szereplőket, mint az első kiadásban, de ebben a vastagabb kötetben csak unszimpatikusabb lett Massimo is, de főleg Suzanne… Pedig vele nagyon együtt akartam érezni, de mélységesen buta, naiv nőnek tituláltam pár fejezet után… Massimo meg hiába dögös és szenvedélyes, ha mellette egy agresszív vadállat, és hiába az ő szemszögéből írt plusz fejezetek, egyáltalán nem tudtam őt megérteni, sőt még szánalmasabb lett a szememben.
Ettől függetlenül kíváncsi vagyok a folytatásra, a figyeltjeim jobb értékeléseinek köszönhetően.

2016-os értékelés, 4*

Hogyan lehet írni egy történetről, amit egyszerre gyűlölsz és imádsz? Hogyan lehet szavakba önteni a megvetés és a szenvedély azon keverékét, ami átitatta ennek a könyvnek a lapjait?
Minden egyes oldalon dúlt a harc a szereplők között, a szenvedést szerelem követte, a szerelmet undor… És én is ugyanezt éreztem. Dühös voltam. Feldúlt. Kiégett. Szomorú, mégis reménykedtem egy olyan pálfordulásban, egy olyan végben, amely már hamvában holtnak számított. Kifacsartak és eldobtak, mire a könyv végére értem.
Suzanne és Massimo szerelme elemésztő tűz, újra és újra kitörő vulkán, a legjobb és egyben a legrosszabb dolog, ami velük történhetett.
Agresszió, vágy, hatalom és pénz… Földbe döngöl ez az érzelmi hullámvasút, és lelkileg az olvasó is ugyanúgy szenved, mint a két főszereplő.
Mégis alig várom a folytatást, tudni akarom, tudnom kell, mi lesz ennek a két embernek a végzete…
Képtelen voltam 5 csillagot adni, annyira megviselt a történet.


Népszerű idézetek

>!
Niitaa P

Szerintem azoknak az embereknek vannak a legnagyobb belső harcaik, akik kívülről sziklaszilárdnak tűnnek.

115. oldal

1 hozzászólás
>!
Nilla I

Amikor a hétköznapi életünket éljük, sohasem gondolunk arra, hogy bizonyos dolgok megtörténhetnek velünk. Aztán egyszer csak ott
találjuk magunkat a világ közepén, egyedül a fájdalmunkkal, és az életünk úgy pereg le előttünk, mintha film volna.
Az én életem nem film volt. Valóság. Valóságos szerelem, valóságos halálfélelem.

Előhang

>!
ZitussKa

(..) tíz perc kellett neki, míg beállt egy tök üres helyre, ahol èn busszal is megfordulok egy perc alatt (..)

Massimo-17

>!
ZitussKa

Ezt a nőt! Kikèszít!
Kèt dologban verhetetlen: a felidegesítèsben ès az ölelèsben.
Fasza! Ezt jól beválasztottam!

Massimo-291

>!
_Enii_

Ne felejtsd el, a tűz sokkal veszélyesebb, mint a langyos víz.

>!
_Enii_

A gyűlölet és a szerelem valóban közel áll egymáshoz, ezzel az alapigazsággal ekkor szembesültem. Gyűlöltem ezt az embert, azért, mert bűnöző volt, és mert engem ennyire megalázott – de határtalan szerelmet is éreztem iránta.

>!
Sippancs P

Ha egyetlen szóval kellene őt jellemeznem, annyit mondanék: vezér. Vezér, mert elvezetett engem a szerelem ösvényein a teljes boldogsághoz – és vezér, mert megmutatta az utat a pokol legmélyebb bugyraiba.

>!
ZitussKa

Az esőtől kicsit elkenődött a szemfestèke, a hajából pedig csöpögött a víz, èn meg úriemberkènt álltam az esernyőm alatt. Kicsit mèg meg is sajnáltam. De most mit kellett volna tennem? Tartsam a feje fölè az ernyőmet? Ő az angol! Tudnia kène, hogy ebben a retek Londonban állandóan esik az eső.

Massimo-17

1 hozzászólás
>!
Niitaa P

Akit szeretünk, annak felettébb tetszeni akarunk!

353. oldal

>!
JKrisz

– Találkozni szeretnék magával, és maga is velem.
– Én csupán azért hívtam, hogy megköszönjem a virágot.
– Rendben, akkor köszönje meg személyesen.
– Ez most inkább hangzott parancsnak, mint kérésnek.
– Találkozna velem? Kérem!
Nehezemre esett megőrizni a komolyságomat.
– Rendben, hajlandó vagyok magával találkozni, de csak azért, hogy láthassam az arrogáns arcát, amint bocsánatot kér.
– Ezek szerint, akkor holnap velem tölti az estét?
– Vacsorázni hív, vagy az ágyába?

Kapcsolódó szócikkek: Massimo Borelli · Suzanne Roberts

A sorozat következő kötete

A maffia ágyában sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Baráth Viktória: A főnök
Baráth Viktória: A főnök 2.
J. A. Redmerski: A soha határa
Leylah Attar: The Paper Swan – Papírhattyú
Marilyn Miller: A vezér
Anne L. Green: A sötétség fogságában
Anne L. Green: Eltitkolt múlt
Cornelie C. G.: Talán mindörökké
Cornelie C. G.: Érzelmi vírusveszély
Jodi Ellen Malpas: A védelmező