Forró ​italok 0 csillagozás

Borbély László: Forró italok

A fiatal színész szerző a különleges forró innivalók készítésének, keverésének avatott ismerője. Több mint száz puncs, bólé, grog, bor, tea, kávé, csokoládé és – nem tévedés! – forró sörital receptjét osztja meg olvasóival, hogy meghitt, hangulatos „keretet" kínáljon egy-egy családi összejövetelhez vagy baráti beszélgetéshez. A fejezetcímek önmagukért beszélnek: Hideg téli estékre, avagy a kalapkúra kellékei; Uzsonnaitalok kicsiknek és nagyoknak; Evés előtt – evés után.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Nefelejcs könyvek

>!
Kossuth, Budapest, 1992
68 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630935430

Hasonló könyvek címkék alapján

Szepessy Vilma: Borral, sörrel, mézzel készült ételek
Frank Júlia: A legfinomabb sörös-boros receptek
Bártfai László – Mózes István Miklós (szerk.): A 100 legjobb recept sörrel és borral
Király Ágnes: Egyszerűen fermentálj
Christian Guth – Burkhard Hickisch: Zöldturmixok
Korpádi Péter – Patyi Árpád: Házi készítésű italok
Mely Martínez: Mexikó a konyhámban
Stephen Blauer: Lékönyv
Carla Bardi: Smoothie
Halmos Monika: Házi szörpök, limonádék