Nadrágszoknya 5 csillagozás

Bob Cornel: Nadrágszoknya

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Napjainkban egyre több szó esik a melegekről. Hol védik, hol pellengérre állítják őket, de egy biztos: szinte minden esetben különcként tekintenek rájuk. Kitaszítottak? Érvényesülni vágyók? Feltűnősködni akarók? Vajon élhetik-e a saját életüket, vagy kénytelenek álarc mögé rejtőzni, hogy megfeleljenek elvárásnak, családnak, barátnak, munkahelynek? Ezekre a kérdésekre kutat válasz után a szerző. A másságot sokáig titokként kezelték és titokban tartották. Genetikai örökség? Szocializáció? Betegség? Vagy egészen egyszerűen csak az ördög bélyege? A regény, amit most Ön a kezébe vehet, egyszerre izgalmas és megdöbbentő, tréfás fordulatokkal fűszerezett lélektani dráma.

>!
Somos Edition, Budapest, 2004
288 oldal · ISBN: 9632142462 · Fordította: Somos Róbertné

Most olvassa 1

Várólistára tette 3


Kiemelt értékelések

>!
Kicc22 P
Bob Cornel: Nadrágszoknya

Mostanában valahogy egyre több olyan könyvbe futok bele, ami többszáz oldalon keresztül taglalja a semmit, se eleje, se vége, és egyszerűen élvezhetetlen. Na, ez is ilyen volt. Vártam, csak vártam a fordulópontot, vagy legalábbis valami izgalmat, de lapos maradt, mint egy kilyukadt gumimatrac, amit képtelenség felfújni, bárhogy is próbáljuk, úgyhogy 107 oldal után becsuktam a könyvet, és búcsút mondtunk egymásnak.

>!
tunderviragszal
Bob Cornel: Nadrágszoknya

Nekem nagyon tetszett, nem mindennapi témát feszeget, pedig nagyon is jelen van a világban. Izgalmas, fordulatos olvasmány.


Hasonló könyvek címkék alapján

Oscar Wilde: Dorian Gray képmása
Donna Tartt: A titkos történet
Oscar Wilde: Dorian Gray arcképe
Vera Mutafcsieva: Cem szultán
Karin Fossum: Az Ördög tartja a gyertyát
Virginia Woolf: Mrs. Dalloway
Torey Hayden: Egy gyerek
Tan Twan Eng: Az Esti ködök kertje
Anne Karin Elstad: Mert a napok gonoszok
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij: A Karamazov testvérek