Egy kötetben két könyvet tart a kezében az olvasó, ha kezébe veszi Dr. Bíró Géza és Dr. Bíró György legújabb művét. A könyv az élelmiszerek mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismerteti meg az olvasót. A kiadvány az orvostan-hallgatókon és egyéb felsőoktatásban résztvevőkön kívül, az érdeklődő nagyközönségnek is szól.
Élelmiszer-biztonság – táplálkozás-egészségügy 0 csillagozás
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 2
Hasonló könyvek címkék alapján
- Giulia Enders: Bélügyek 93% ·
Összehasonlítás - Purebl György: Te jól alszol? ·
Összehasonlítás - Forrai Márta: Egészségünk záloga: a mikrobiom ·
Összehasonlítás - Szatmári Zoltán (szerk.): Sport, életmód, egészség ·
Összehasonlítás - Jéki László: A gyilkos nő és a bab ·
Összehasonlítás - Nina Brochmann – Ellen Støkken Dahl: A csoda odalent 90% ·
Összehasonlítás - Michael Breus: A mikor hatalma 89% ·
Összehasonlítás - Leah Hazard: Anyaméh ·
Összehasonlítás - Will Bulsiewicz: Éltető rostok ·
Összehasonlítás - Eileen Day Mckusick: Elektromos test – elektromos egészség ·
Összehasonlítás