Élelmiszer-biztonság ​– táplálkozás-egészségügy 0 csillagozás

Biró Géza – Biró György: Élelmiszer-biztonság – táplálkozás-egészségügy

Egy kötetben két könyvet tart a kezében az olvasó, ha kezébe veszi Dr. Bíró Géza és Dr. Bíró György legújabb művét. A könyv az élelmiszerek mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismerteti meg az olvasót. A kiadvány az orvostan-hallgatókon és egyéb felsőoktatásban résztvevőkön kívül, az érdeklődő nagyközönségnek is szól.

>!
Agroinform, Budapest, 2000
396 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635027255

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 3


Hasonló könyvek címkék alapján

Deák Tibor (szerk.): Élelmiszer-mikrobiológia
Carol Turkington: Mérgek és ellenanyagaik lexikona
Joacim Lund: Szőröstül-bőröstül
Michael Pollan: Életadó ételeink
Jonathan Safran Foer: Állatok a tányéromon
Gruiz Katalin – Horváth Beáta – Molnár Mónika: Környezettoxikológia
Horst Altmann: Mérgező növények, mérgező állatok
Galambosi Bertalan – Lévai Judit – Őrsi Attila: Mérgező növények és egyéb, emberre veszélyes kerti „károsítók”
Horst Altmann: Mérgező növények és állatok
Ursula Stumpf: Gyógynövények és mérgező hasonmásaik