Élelmiszer-biztonság ​– táplálkozás-egészségügy 0 csillagozás

Biró Géza – Biró György: Élelmiszer-biztonság – táplálkozás-egészségügy

Egy kötetben két könyvet tart a kezében az olvasó, ha kezébe veszi Dr. Bíró Géza és Dr. Bíró György legújabb művét. A könyv az élelmiszerek mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismerteti meg az olvasót. A kiadvány az orvostan-hallgatókon és egyéb felsőoktatásban résztvevőkön kívül, az érdeklődő nagyközönségnek is szól.

>!
Agroinform, Budapest, 2000
396 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635027255

Várólistára tette 1

Kívánságlistára tette 2


Hasonló könyvek címkék alapján

Giulia Enders: Bélügyek
Purebl György: Te jól alszol?
Forrai Márta: Egészségünk záloga: a mikrobiom
Szatmári Zoltán (szerk.): Sport, életmód, egészség
Jéki László: A gyilkos nő és a bab
Nina Brochmann – Ellen Støkken Dahl: A csoda odalent
Michael Breus: A mikor hatalma
Leah Hazard: Anyaméh
Will Bulsiewicz: Éltető rostok
Eileen Day Mckusick: Elektromos test – elektromos egészség