Egy kötetben két könyvet tart a kezében az olvasó, ha kezébe veszi Dr. Bíró Géza és Dr. Bíró György legújabb művét. A könyv az élelmiszerek mikrobiológiai és kémiai-toxikológiai tudományával ismerteti meg az olvasót. A kiadvány az orvostan-hallgatókon és egyéb felsőoktatásban résztvevőkön kívül, az érdeklődő nagyközönségnek is szól.
Élelmiszer-biztonság – táplálkozás-egészségügy 0 csillagozás
Várólistára tette 1
Kívánságlistára tette 3
Hasonló könyvek címkék alapján
- Deák Tibor (szerk.): Élelmiszer-mikrobiológia ·
Összehasonlítás - Carol Turkington: Mérgek és ellenanyagaik lexikona ·
Összehasonlítás - Joacim Lund: Szőröstül-bőröstül ·
Összehasonlítás - Michael Pollan: Életadó ételeink 79% ·
Összehasonlítás - Jonathan Safran Foer: Állatok a tányéromon 67% ·
Összehasonlítás - Gruiz Katalin – Horváth Beáta – Molnár Mónika: Környezettoxikológia ·
Összehasonlítás - Horst Altmann: Mérgező növények, mérgező állatok ·
Összehasonlítás - Galambosi Bertalan – Lévai Judit – Őrsi Attila: Mérgező növények és egyéb, emberre veszélyes kerti „károsítók” ·
Összehasonlítás - Horst Altmann: Mérgező növények és állatok ·
Összehasonlítás - Ursula Stumpf: Gyógynövények és mérgező hasonmásaik ·
Összehasonlítás