Bosszú ((Alternatív) Stargate 3.) 11 csillagozás

Bill McCay: Bosszú

A Csillagkapu története folytatódik O'Neil ezredesnek és Daniel Jacksonnak szembe kell néznie Hathor bosszújával. A lázadás visszaadta az abydosiak szabadságát, de egy váratlan árulás veszélybe sodorja az új szövetséget. Nyomor és éhínség köszönt a városokra, káosz uralkodik az utcákon. Megérett az idő, hogy a feldühített Hathor seregei visszatérjenek, és leigázzák a világot. Az istennő ezúttal egy olyan félelmetes fegyverrel rendelkezik, amilyet a lázadók el sem tudnak képzelni. A vérszomjas Hathor tervei túllépnek a csillagkapun…

Eredeti megjelenés éve: 1997

>!
Lap-ics, Budapest, 1998
294 oldal · ISBN: 9634343171 · Fordította: Szegi György

Most olvassa 2

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 5


Kiemelt értékelések

>!
vöri P
Bill McCay: Bosszú

Színvonal ugyanaz, mint eddig, de továbbra is tetszik, amilyen helyzeteket felvázol. Máshová kerülnek a hangsúlyok, mint a filmsorozatbeli folytatásban, más problémákat vet fel. Kíváncsi leszek, a Kirajzás mit hoz majd, talán innentől lesz inkább érdekes a két verzió összehasonlítása is.

>!
Magos_Roland_Rahl
Bill McCay: Bosszú

A könyv nagy része sztem sajnos egy kicsit unalmasabb volt mint az előzőek és néhol eléggé kapkodott (volt ahol csak hipp hopp már meg is lett a megoldás magyarázat nélkül! stb.). Viszont a végén levő hosszabb végső nagy harc rész megmentette. Szerintem az elég izgalmas volt! Habár hiányoltam, a Tuatot és Ptah megjelenését! Összességében egy erős közepes főleg az előzőekhez képest melyek talán kicsit izgalmasabbak voltak! A negyedikbe most nem kezdek bele mert az ötödik meg meg sem jelent magyarul! Így nem sok értelmét látom elolvasni azt! Talán majd egyszer! Később…. Ugyanígy az ötödikkel ami meg angol! Jó lenne ha lefordítanák! Magyarul mégis csak jobb! :)


A sorozat következő kötete

(Alternatív) Stargate sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

J. Goldenlane: Csillagok szikrái
On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál
Raana Raas: Ellenállók
Raana Raas: Hazatérők
Pierce Brown: Hajnalcsillag
Gabriel Wolf: A napisten háborúja
Isaac Asimov: Asimov teljes Alapítvány – Birodalom – Robot univerzuma I.
J. D. Robb: Halálos híresség
Frank Herbert: Dűne
Orson Scott Card: A Holtak Szószólója