Deadly ​Captive (Deadly Captive 1.) 1 csillagozás

Bianca Sommerland: Deadly Captive

Lydia awakes, bound and blind, to the whispered urgings of a man who has his hands on her. His words confuse her at first, but she soon understands they are both in the middle of a performance that will determine whether she remains in captivity or dies. The crowd must be entertained, and her cellmate makes sure it is. Forced submission is not the only horror Lydia endures. She has no memories of life before her imprisonment, and Joe, her cellmate, is her only comfort as the powerful creatures that hold them captive torture and debase her. Together, she and Joe cling to the will to survive long enough to break free and seek revenge. Their desire to sustain one another triumphs over their wardens' efforts to destroy them. There is no pain, no suffering, that can tear them apart. Beyond their cell, their love is tested. Can they hold strong in the face of the challenge of the new powers they have gained along with their freedom?

>!
326 oldal · ISBN: 9781605923086 · ASIN: 1605923087

Kiemelt értékelések

csillagka P>!
Bianca Sommerland: Deadly Captive

Nem szeretem a mai divatos Dark könyveket jó részét, nekem mindig kicsit túl lágyak, nem vagyok egy mindent megbocsájtunk fajta, és egyszerűen irtózom attól a gondolattól, hogy minden szörnyetegben megtaláljuk a szépet és minden durvaság dacára a könyv felétől szerelmesen olvadozunk a durva, kegyetlen elrabolóért. Kedvenc trillerem az Bret Easton Ellis: Amerikai psycho, az elég kegyetlen, és nem is szeretné másnak mutatni magát.
Ez a könyv rendesen meglepett, megint egy ezt már inkább nem (úgyis abbahagyom, ha elkezdenetek egymás iránt nyálazni) érzésre számítottam, de valami teljesen mást kaptam. Nem plüssmaci vámpírokat, valós cselekmény és egy igazi macsó főhős. (Joe nyami) Lydia felébred, leláncolva, bekötött szemmel, tömeg izgatott morajlását észlelve, egy helyszínen ahol éppen korbácsolják és megbecstelenítik, az igazi problémát a fizika kínokon kívül az okozza, hogy fogalma sincs ki is ő valójában. A performáns utána összezárják megkínzójával egy zárkába, és elkezdődik a cselekmény. Joe ugyanolyan rab mint ő, és életük csak azon múlik, hogy a közönség mennyire elégedett a bemutatott előadással. Kin, szenvedés, manipuláció, túlélés és szerelem. Hosszú az út a szabadulásig a test és értelem börtönéből, nem is egyszerű vagy könnyű, minden lépést előre meg kell tervezni. Végig izgultam, nagyon sok részlet még így is homályban marad, főleg Joe múltja. Egyszer ráveszem magam, hogy elolvassam a folytatás, de most valami kicsit kevésbé sötétre vágyom, ennyi elég volt a pokolból akármennyire is tetszett.

1 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Rue Volley: Dogs of War
Rachel Caine: Glass Houses
C. J. Roberts: Captive in the Dark
J. D. Robb: Naked in Death
MaryJanice Davidson – Laurell K. Hamilton – Charlaine Harris – Angela Knight – Vickie Taylor: Bite
Jaymin Eve – Leia Stone: Ash
Richelle Mead: Spirit Bound
Ilona Andrews: Magic Bites
Nalini Singh: Archangel's Legion