The ​Flatshare 5 csillagozás

Beth O'Leary: The Flatshare Beth O'Leary: The Flatshare Beth O'Leary: The Flatshare

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Tiffy and Leon share a flat
Tiffy and Leon share a bed
Tiffy and Leon have never met…

'I finished The Flatshare in one sitting – it is, as promised, incredibly uplifting and joyous. I spent the last few hours with a massive smile on my face. I have fallen head over heels in love with Tiffy and Leon, and indeed with this book.' Louise O Neill

Tiffy Moore needs a cheap flat, and fast. Leon Twomey works nights and needs cash. Their friends think they're crazy, but it's the perfect solution: Leon occupies the one-bed flat while Tiffy's at work in the day, and she has the run of the place the rest of the time.

But with obsessive ex-boyfriends, demanding clients at work, wrongly-imprisoned brothers and, of course, the fact that they still haven't met yet, they're about to discover that if you want the perfect home you need to throw the rulebook out the window…

>!
Quercus, London, United Kingdom, 2019
400 oldal · keménytáblás · ISBN: 9781787474406
>!
Quercus, London, 2019
400 oldal · ASIN: B07DCZ7LM4

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

>!
MyMoonlightLibrary_Steph P
Beth O'Leary: The Flatshare

Már a megjelenés előtt kinéztem magamnak a Flatsharet, és alig vártam, hogy végre olvashassam. Első rénézésre tudtam, hogy ez az én regényem lesz.

Aztán a 50-70. oldal után kicsit megijedtem, mert nem rántott be úgy a sztori, mint azt vártam. Tiffy részei még csak-csak elmentek, de Leon fejezetei eléggé kizökkentettek az olvasásból. Ez főleg annak köszönhető, hogy az esetek 90%-ban az írónő nem használ személyes névmást, illetve a dialógusok is a megszokottól eltérő módon íródtak. De legnagyobb örömömre ezekhez sikerült hozzászokni, és a nehézkes indulás után már szárnyaltam a történettel.

Tiffy egyéniségét és különc stílusát egyre jobban megszerettem, és külön plusz pont jár az írónak érte, hogy ilyen karakterrel képviselte a magas lányokat/nőket. Leonnal több időt vett igénybe a megbarátkozás, de megérte várni rá, mert őt is nagyon a szívembe zártam. Jó volt látni, ahogy a zárkózott és csendes férfi megnyílik az olvasó előtt.

A szerelmi szál pedig pont az a fajta, amit sosem tudnék megunni: barátságból szerelem. E mellett peddig több téma is előkerül, például a lelki bántalmazás vagy az igazságszolgáltatás. Mindenkinek teljes szívvel ajánlom, aki kedveli a levelezgetős-ismerkedős-egymásbaszerelmesedős fun contemporaryket.

>!
tthbrg_
Beth O'Leary: The Flatshare

A legaranyosabb, legösszetettebb regény, amit az elmúlt időszakban olvastam. Nem bírtam abbahagyni a mosolygást.


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Ward – Vi Keeland: Stuck-Up Suit
Madeleine Wickham: Cocktails for Three
Liane Moriarty: Big Little Lies
Jodi Picoult: Nineteen Minutes
Liz Fenton – Lisa Steinke: Your Perfect Life
Meg Cabot: The Boy Next Door
Tara Sivec: Troubles and Treats
Sophie Kinsella: My Not So Perfect Life
Helen Fielding: Bridget Jones's Diary