Párban ​a szerelemmel (Cupcake Imádók Klubja 4.) 57 csillagozás

Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Mikor ​Harper Day berobban a Vermont állambeli Sugar Creekbe, teljesen váratlanul éri a kisváros álmos közösségét. A kábító szépségű hírességek publicistája egyenesen Los Angelesből érkezett, arra számítva, hogy esetenként csak pár nap vakációt tölt majd Sugar Creekben. Azonban a kisváros hangulatos atmoszférája eltéríti ettől a szándékától. Viszontagságos múlttal a háta mögött, és bizonytalansággal a jövőjét illetően, Harper enyhülést talál abban, hogy elvállalja a Cupcake-imádók Klubjának média képviseletét. Bárcsak újra egyenesbe hozhatná az életét, és pontot tehetne újdonsült vonzalma végére is, amelyet az egyik klubtag iránt érez…
Sam McCloud is azonnali, ellenállhatatlan vonzalmat érez Harper iránt, ami csak tovább komplikálja a dolgokat. Még nem teljesen túltéve magát imádott felesége elvesztésén, Sam inkább a gyermekei nevelésébe veti bele magát, mert úgy érzi, nem lesz képes közel kerülni érzelmileg egy másik asszonyhoz. Ám amikor Harper egy kényes bonyodalomba… (tovább)

>!
Illia, Budapest, 2014
320 oldal · ISBN: 9786155439261 · Fordította: Dóka Krisztina
>!
Illia, Budapest, 2014
320 oldal · ISBN: 9786155439117 · Fordította: Dóka Krisztina

Kedvencelte 5

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 28


Kiemelt értékelések

>!
Sippancs P
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Jaj, a szívem, a szívem!
Sam számomra szerelem volt első látásra/olvasásra, így A szerelem bolondja óta alig vártam, hogy ennek a leszerelt tengerészgyalogosnak, aki elsősorban özvegy és két gyereket nevel, másodsorban asztalos és vállalkozást vezet, harmadsorban pedig cupcake-eket süt a szabadidejében, megismerjem a történetét. Nos, nem mondom, hogy nem kellett sokat várni rá, de maximálisan megérte! Mindent összevetve ugyanis megelőzte Devet, és ő lett a négy férfi főszereplő közül a kedvenc CIF-em.* Gyakorlatilag mindazt megtestesítette, amit a való világban egy férfitól elvárnék (higgadtság, magabiztosság, védelmező ösztön, családcentrikusság, stb.), úgyhogy ezúton is üzenném Beth Ciottának, hogy ha találkozik Sammel, feltétlenül adja át neki azon üzenetemet, hogy a nyár folyamán egy jó asztalos mesterre lenne szükségem! ;)
Sam mellett Harper karakterét is sikerült nagyon eltalálnia az írónőnek. Igaz, a harmadik kötet alapján egy kicsit pörgősebbnek és keményebbnek képzeltem el őt, és úgy gondoltam, hogy Samnek nehezebb lesz majd megszelídítenie, ennek ellenére így is tetszett, hogy kevesebb volt közöttük a „harc” és a huzavona.
Amiatt nem győzőm dicsérni az írónőt, hogy mind a négy könyv főszálát megfűszerezte egy kis mellékszállal és/vagy a korábbi kötetek főszereplőivel, így örültem az Adam-Peppy párosnak, Daisy bakancslistájának és Chloe és Dev kisbabájának.
Összességében nagyon-nagyon sajnálom, hogy véget ért a sorozat, de reménykedem benne, hogy az írónő valamikor meggondolja magát, és Adam és Nash történetét is megosztja velünk.

*Cupcake Imádó Férfiember

>!
Mrs_Curran_Lennart P
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Azt hiszem ez a kedvenc részem a sorozatból. Nem mintha kifogásom lenne Dev, Luke vagy Jayce ellen, de Harper és Sam valahogy olyan összeillő párost alkottak. Nem volt köntörfalazás, sértődés vagy egyéb marhaságok. A Cupcake klub is megkapta a megfelelő publicitást és mindenki boldogan élt tovább. Szép befejezés.

>!
Trice29 P
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Elfogyott a sütim és már most nagyon hiányzik. Ebből a sütiből nem lehet eleget enni. Legalább annyira tetszett ez a rész is, mint az első. Nem gondoltam, hogy Sam ennyi érzelmet fog tudni megmozgatni bennem. Persze a sok baby is megtette a hatását :o)
Egyértelműen imádom!

>!
Sydney P
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

A negyedik rész tetszett legkevésbé. Sam-et mindig is kedveltem, Harper már az első perctől érdekes volt, ez nem is változott. Daisy és Vincent voltak a legaranyosabbak. A már megismert szereplőkről mindig jó olvasni.
Adam és Peppy szála nem idegesített volna annyira, ha mondjuk egy ötödik történetben kap helyet.
A nagy bajom ezzel a könyvvel, hogy egy akkora tündérmese, hogy olyan a világon nincsen. spoiler

>!
krisztina0419
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Jó hír volt a számomra, hogy lekötött a könyv. Bár nem ilyennek gondoltam az előző rész alapján. Kissé több tüzet és hevességet vártam Harpertől és Samtől.
Nem gondoltam, hogy ennyire visszafogott és visszahúzod lesz Harper. Valamint azt hittem, ez a szellemes szál nagyobb hangsúlyt fog kapni.
De nem baj, ennek ellenére élveztem,és a kibontakozó Adam és Peppy szálat is. Remélem kapnak önálló könyvet :)

>!
Odilia P
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Bajban vagyok! Ez a könyv messze felülmúlja az első 3 kötetet. Samre megérte várni, s én türelmes vagyok, na jó! Én nem :-D, de Sam igen.
Végig azt hittem, hogy 5 csillagot fogok rá adni, s akkor az írónő spoiler

>!
l_moni
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Aranyos történet, második esély a szerelemre. Sam nagyon kedvelheto főhős, Harper már kevésbé. Egy könyvön belül túl sok volt az esküvő. Szerintem legalábbis :)

>!
Clio404
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Könnyed, laza, romantikus könyv. Az első kötet olvasásakor nem gondoltam, hogy elolvasom a sorozat eddig megjelent összes kötetét. Aztán a második kötetnél már éreztem, hogy valószínűleg elolvasom a többi részt is, bár még akkor is Samet szürke gyászoló özvegynek láttam, aki nem túl érdekes, egészen a harmadik kötetig, ahol találkozik Harperrel nem láttam benne a potenciális romantikus regény hős figuráját. Kellemes csalódást okozott, nekem ez a sorozatból e kedvenc részem. Sam és Harper pedig a kedvenc szereplőim, persze azért nagyon kiváncsi lennék hogyan alakul Adam és Nash sorsa.

>!
kicsiboszi
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Jobban tetszett, mint az első rész, kicsit valóságosabb is volt, a szereplők árnyaltabbak, kidolgozottabbak voltak. A személyiségük és a motivációjuk, a cselekedeteik is jobban alá voltak támasztva a múltjukkal.
Sam édes pofa, a leszerelt katona, művészi asztalos, konyhatündér cukrászbajnok és csodás apuka (ilyen pasi nem is létezik) és a tűzrőlpattant, mindig pörgő, enyén pánikbeteg, zaklatásnak kitett nagyvárosi publicista Harper remekül kiegészítik egymást. Kár, hogy noha az előző rész fő problémaforrásának megoldása a nő kezében volt, semmit nem tudtunk meg arról, hogy simította el a helyzetet. Ugyanígy, ennek a könyvnek a konfliktusa is túl könnyen, bugyután lett lerendezve.
spoiler

3 hozzászólás
>!
Kriana P
Beth Ciotta: Párban a szerelemmel

Nagyon cuki volt. Igazán méltó lezárása volt ez a kötet a sorozatnak.

Harper és Sam párosa nagyon jó volt, élveztem a köztük folyó csatárpzásokat, évődéseket, romantikus összeborulásokat.
Harper háttértörténete is nagyon érdekes volt az összes közül szerintem a legérdekesebb.
Na és a vége… ahogy mindenkit utólért a „boldogan amíg meg nem”… kicsit giccses volt, de még a szerethető módon :)


Népszerű idézetek

>!
krisztin1 P

(…) Az élet rövid, és a szabadság megfizethetetlen.

73. oldal

>!
christine

– Akkor menj vissza Kanadába, vagy vásárolj magadnak férjet az E-Bay-en.

>!
MissBennet

– Meghallani és hallgatni, az két különböző dolog – mondta Jayce.

270. oldal, 31. fejezet

>!
krisztin1 P

(…) Az álmaink elérése néha rémisztő tud lenni.

291. oldal

>!
Szanya

– Mi a ma esti italkínálat? – kérdezte Daisy, miközben mindenki ülőhelyet keresett magának, Sam és Rae pedig felszolgálták a teát.
– Málnás müzli ízesítésű tea – mondta Rae.
– Vodkával feldobva? – kérdezte Daisy.
– Nincs koktélóra, nagyi – horkant fel Rocky.
– Valahol biztos öt óra van most!

3. fejezet

>!
MissBennet

– Néha elnyomjuk a valós énünket csak azért, hogy fenntartsuk a békét és a nyugalmat, vagy mások örömére, vagy mert rákényszerítenek, avagy, a franca is, mert átmosták az agyunkat.

122. oldal, 12. fejezet

>!
MissBennet

Habár gyakran kimondta, amit gondolt, ritkán mondta ki, amit a szívében érzett.

227. oldal, 25. fejezet

>!
Móni0630

– Ha majd feldobom a talpam, szeretném, ha a sírkövemre azt írnák rá – Daisy Petúnia Redding.
– Tudod, ez volt a legromantikusabb dolog, amit valaha mondtál nekem.
– Tényleg? – nézett rá kérdőn Daisy. Talán valóban az volt. Habár gyakran kimondta, amit gondolt, ritkán mondta ki, amit a szívében érzett. Soha nem volt az a csöpögős perszóna. -Jobbat is tudok – mondta Daisy. Vincentnek jobbat akart ennél. – Szeretlek, Speedy.

>!
Móni0630

– Tudod, milyen az, amikor George a saját feje után megy? Hát, Lucy is elég önfejű.
Adam szája vigyorra húzódott, amikor a tekintete Peppy lába közére révedt. – Lucy?
– Igen. Nem nagyon értünk egyet, ugyanis én tudom, hogy nem lenne jó ötlet lefeküdni veled. De Lucy… hát igen, nem volt szerencséje mostanában, és George úgy tűnik teljesen feltüzelte. Már kezd teljesen megőrjíteni. Nem szeretem, ha megőrjítenek. Küldetésem van. Szóval, azt gondolom, ha Lucy és George megkapják, amire vágynak, akkor lenyugszanak, és nem kergetnek az őrületbe sem téged sem engem tovább. Én…
– Peppy.
– Igen.
– Túl sokat beszélsz.
– Talán akkor hallgattass el.
– Semmi talán


Hasonló könyvek címkék alapján

Kristin Harmel: A felejtés édes íze
J. L. Armentrout: Origin
Jennifer A. Nielsen: The Shadow Throne – Az Árnytrón
Colleen Hoover: Losing Hope – Reményvesztett
Amy Harmon: Arctalan szerelem
Sarah J. Maas: A Court of Thorns and Roses – Tüskék és rózsák udvara
Katja Millay: The Sea of Tranquility – Nyugalom tengere
Kelly Oram: Cinder és Ella
Mary E. Pearson: Az árulás szíve
Cassandra Clare: Üvegváros